Aysonu Kizlari 2008

ya ne alaka sen dr agit önce bırak kocayı falan yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mymeka:

slm canımcım hiç bozma moralini gün doğmadan neler doğar budefa olmasada bidahakine olur nolcek kısss hem du bakalım hamiş olmadığın ne malummm ısın yüksekmişşşşş benceeeee

Allahım resminden şüphelendimde baktım profiline anca çıkardım.Niye söylemiyosun?Yoksa söyledinde benmi unuttum:mymeka:

Eee nasılsın nasıl gidiyor bakalım?

canım benim iyiyim çok şükür allah nasip ederse pazartesi bebişimin kalp atışlarını duyacağım aslında yarındı randevum ama ameliyatı çıkmış doktorumun ertelediler hem daha iyi olur pazartesi daha netleşir duyarız dedii .sen napıyosun aşkım söle bakalımmm nasıl gidiyor çalışmalar

evt
evti spermleri etkiler cimbom siz yalnış yönlendirir , önümüzdeki ay
gitseniz iyi...

ikizin olur inşallah bi kız bir erkek ne hoş olur yawwww

canım benim yaaaa bende dün annemdeydim giremedim siteye şimdi geçmişi okuyom umarım bugün daha iyisindir dur benseni bi arayayımmmm kısssssssss umarım uyumuyorsundurrrrrrsırnaşık şey

SÜPERRRRRRRRRRRRRRRRRRR
ÇOK ROMANTİK YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

kızlar herkese mrb.nasılsınız bakalım
ben şimdi doktordan geldim
aşılama c.tesi saat 8.30 da kesinleşti
çok heycanlıyım bu arada sılam budamısın
senin durumlar nasıl c.tesi olucakmı aşılama

:roflol::roflol::roflol:çok yaratıcıymışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:roflol:

nuraycım sen buna bi cevap verebilirmisin bitanem

papatya hicran
yazgülü esma
samira nuray mı yaaaa
linkinizi değiştirip durmayın ben yaşlı bir bayanım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cnm o eski müdürünün yerinde pazarlık yapıyodur.ordan eve geçecek

hmmm bende niye açmıyor dedim merak ettim geçmişi okumaya çalışıyom şimdi dün kaçırdım siteyi bensiz neler yaptınız bakem dedimmmmm.

sen nasılsın bakalım napıyon nasıl gidiyor istanbul günleriiiiiiii

benimde adet günüm salım
miğde bulantım devam ediyor ve gögüs altında kıllarımın kökü çok belli olmuş
hiç olmazdı yaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…