hoşbulduk canım sılam da c.tesi aşılama yaptırıcakmış benim de aynı güne geliyo galiba aşılama tarihim kızlar çok heyecanlıyım yaaaa yarın gidicem doktora c.tesi de aşılama olcak büyük bi ihtimal allah yardımcımız olsun hepimizin
hmmm bende niye açmıyor dedim merak ettim geçmişi okumaya çalışıyom şimdi dün kaçırdım siteyi bensiz neler yaptınız bakem dedimmmmm.
sen nasılsın bakalım napıyon nasıl gidiyor istanbul günleriiiiiiii
papatya hicran
yazgülü esma
samira nuray mı yaaaa
linkinizi değiştirip durmayın ben yaşlı bir bayanım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dırım bu arada ben senin doktoruna gittim.....
faruk beye
haberin oldu mu ?
kay fırçayı yaa sağoljeyyarbuna cevabım:mymeka: olcaktı bilerek yazmadım bişi ama kendin kaşındın napıyım jeyyar
ay sonu sendromu yapma cimbom daha dusmedi duser diye tahminle yorummu yapılır hem dusse de canın saolsun ya:teselli:
valla gögsümü kaldırınca altında hani incecik tüyler olurya onlar ilk defa gördüm yaaaaaaaa:uhm:kıllların koku mu belli olmus:1shok:
bunu da yeni duydummmmmm
selam arkadaşlar bugün itibariyle farlutal kullanmaya başladım tebrik edin bakayım beniiiii
aynen öyle
sana sonuna kadar desteğim canım arkadışım
yaşasın 75 ruhu:hooray:
bi de bu arada darkınlıfe kimdi acaba:roflol:
aynen öyle
sana sonuna kadar desteğim canım arkadışım
yaşasın 75 ruhu:hooray:
bi de bu arada darkınlıfe kimdi acaba:roflol:
ne o kıss hamişlik alınganlığımı ypıyın sen bakemmmm.
gel anacum bana ekmek kızartayım ben sana beraber oturur tıkınırızzzzzzzzzzzzz:roflol:
anam onu da dusunmedım deıl ama 11.gun yapmaya baslamıstım ya daha once olması da bana hıc mantıklı gelmıyor
esıme de sormustum acep bu gostermemısmıdır dıye gecen ay gosterdıyse bu ay da gosterır demıstı o da
ben de oyle dusunuordum o yuzden salladım ıyıce bır dun çalışabildik sanırım bu ay yattı bu iş benim:sm_confused:
nerden cıkardın 2 kere yumurtladıgımı ben anlayamadım daaaakafamçokkarıştı
selam arkadaşlar bugün itibariyle farlutal kullanmaya başladım tebrik edin bakayım beniiiii
Annaaa Kiz Tereyağğ Sevilmezmii.. Ben Bayilirim Valla Evde Odun Sobasi Olsa üzerinde Ekmek Kizartip Yerim Vallaa........
benimde adet günüm salım
miğde bulantım devam ediyor ve gögüs altında kıllarımın kökü çok belli olmuş
hiç olmazdı yaaaaaaaaaaaa
adetin dünmüydü salı yoksa haftaya salımı kıssss hadi hayırlısı inşallah yeni hamişler gelsin bu aya boş kapatmayalım hamiş listesini beyawwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?