Aysonu Kizlari 2008

canım hayırlısıyla tutar inşallah bebeğine kavuşursun inşallah

döndüm ben dün sabah denizli ye
dükkanı temizledim dün hep

ist güzeldi
akrabalar arkadaşlar derken kafam hayli dağıldı
bebek hiç aklıma gelmez derken mide bulantılarım bana hamişlik hissi verdi tek:çok üzgünüm:

buna cevabım:mymeka: olcaktı bilerek yazmadım bişi ama kendin kaşındın napıyım jeyyar
ay sonu sendromu yapma cimbom daha dusmedi duser diye tahminle yorummu yapılır hem dusse de canın saolsun ya:teselli:
kay fırçayı yaa sağoljeyyar
kıllların koku mu belli olmus:1shok:
bunu da yeni duydummmmmm
valla gögsümü kaldırınca altında hani incecik tüyler olurya onlar ilk defa gördüm yaaaaaaaa:uhm:
selam arkadaşlar bugün itibariyle farlutal kullanmaya başladım tebrik edin bakayım beniiiii

hadi hayırlısı cnmŞeniz

üffffffff Sikildimm Kimse Muhabbet Etmiyo Benle Nese Arkidişler Kendinize Iyi Bakin öptümm Siziiiiii...... Allah Gönlünüze Göre Versin Herşeyi.........

ne o kıss hamişlik alınganlığımı ypıyın sen bakemmmm.
gel anacum bana ekmek kızartayım ben sana beraber oturur tıkınırızzzzzzzzzzzzz:roflol:

MERSİ ŞEKERCİM.. ONUN YERİNİ TUTMAZ AMA PEYNİRLİ BÖREK SÖYLEDİMMM... HAA BU ARADA KARPUZZ BULDUK GECENLERDE İSTEMİŞTİM DE..

ya bence öyleeee akıntı vs... laelaelaelaelae

Annaaa Kiz Tereyağğ Sevilmezmii.. Ben Bayilirim Valla Evde Odun Sobasi Olsa üzerinde Ekmek Kizartip Yerim Vallaa........

hicran gebelikte okudunmu
kalp atışı dinlemeye gitmişler
iki kalp atışı duymuş dr
kız ağlamış sevinçten
pzt sanada olmasın sakın
ikiz bebe

benimde adet günüm salım
miğde bulantım devam ediyor ve gögüs altında kıllarımın kökü çok belli olmuş
hiç olmazdı yaaaaaaaaaaaa

adetin dünmüydü salı yoksa haftaya salımı kıssss hadi hayırlısı inşallah yeni hamişler gelsin bu aya boş kapatmayalım hamiş listesini beyawwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…