Aysonu Kizlari 2008

kızlar herkeze günaydın ben esma büyük nicimi değiştirdim.yazgülüm yaptım. mevlam büyüktür belki bu yaz bana koklatır evlat gülünden.

GÜNAYDIN KIZLARRR ben bu sabah yine kan verdim bakalım bu sefer benim değer kaç olacak biraz sonra da ultrasona gireceğim gideceğim yanı beni merak etmeyin gelir gelmez yazarım gelişmeleri

günaydın kızlar eski müdürümün ofisindeyim iş konuşmaya geldim anlaşırsak p.tesi istifamı verecem ..............bugün daha iyiyim ama buradan eve gidcem yatacam

günaydın kızlar eski müdürümün ofisindeyim iş konuşmaya geldim anlaşırsak p.tesi istifamı verecem ..............bugün daha iyiyim ama buradan eve gidcem yatacam

günaydın canım
resimler için çok teşeşkür ederim..
hayırdır nereden çıktı bu karar değişikliği
belirli nedenlerle eski ortamı sevmesende orada kalmayı düşünüyordun

Canim Arkadaşlarim Ben Dün Hormon Testi Yaptirdim.dr Um Sonuçlarin Iyi Olduğunu Söyledi.bide Siz Yorumlayin :
Tsh :1,58
Lh :6,79
Serbest T3:2,2
Serbest T4:1,89
Estradiol (e2) :26,2
Fsh 10,1
Prolaktin 8,9

yazgülüm
bu daha güzel isim olmuş

inşallah olur
ne zamandır uğraşıyorsuın canım?
ne kadarlık evlisin

CANIM HAZİRANIN 27 SİNDE 3. SENEM BİTİCEK İNŞALLAH.SON BİR SENEDİR BEBİŞ İSTİYORUM.AMA OLMUYOR.DR LAR HİÇ BİR SORUNUN OLMADIĞINI SÖYLÜYOLAR.AMA BAKALIM MELEĞİM HAYIRLI ZAMANI BEKLİYOR HERALDE.

hormonlarına baktırdın tabi
eşinden sperm analizi falan da yapıldı
, sanırım oluyormuş böyle durumlar
ALLAHIM bilirmiş zamanını
aşılama falan hiç düşünmedin mi?

Canim Arkadaşlarim Ben Dün Hormon Testi Yaptirdim.dr Um Sonuçlarin Iyi Olduğunu Söyledi.bide Siz Yorumlayin :
Tsh :1,58
Lh :6,79
Serbest T3:2,2
Serbest T4:1,89
Estradiol (e2) :26,2
Fsh 10,1
Prolaktin 8,9

canım çok iyi gözüküyor formonların , ben sanmam ki bir problem olsun bu değerlerde.....
bu değerlerin yanında referans aralığı yazar on aralıklarda karşılaştır istersen

günaydın canım
resimler için çok teşeşkür ederim..
hayırdır nereden çıktı bu karar değişikliği
belirli nedenlerle eski ortamı sevmesende orada kalmayı düşünüyordun

evet cnm ama şu hastalığımda anladımki oturup çalışmaya deymez adamlar bi tlf açıp neden gelmiyorsun demiyolar şefime hastayım diyorum adam bana benimde karım hasta diyor ....zaten çıkma fikri aklımdaydı bu hareketlerki dahada itti beni bu düşünceye birde daha ofise gitmedim baklım orada ne af diyecekler .......ben artık orada çok gerilmeye başladım olmuyor yani,zaten en fazla yaza kadar kalırım dedim ama olmayacak burası ile anlaşırsam hemen çıkacam anlaşmazsam nisandan sonra ....hayırlısı olsun hakkımda cnm ....
ama dedikoducu bir yerde olmaktan yoruldum cnm ...
hem müdürüm bebek mevzusunu biliyor ona göre alıyor beni işe ...........açık kartlarımız yani....

kıslar ya benim moraller yine limoni
bugün 23.gün ısım 36.9 döngüm 26 gün
geçen ayda 23.günde ısım 36.9 ken 24.gün 36.5 olmuştu
yani yine aynı şey başıma gelicek çünkü bende en ufak bi belirti yok
bi de hani adet olunca dr gidicektik ya eşim çok ağır grip ve çok fazla antibiyotik içti ve içiyor bu da spermleri etkiler değil mi ve bizim dr işi bir sonra ki adete kalıyor değil mi yaaaaaaaa

miram 1 ay sonra gelmene çok sevindim tekrar görüşürüz canım
hicrancım hoşgeldin güsel arkadaşım benim nasılsın bakalım
a.doğa bi daha ki buluşmada kesin varsın ona göre
dırımımmmm hayırdır neler oluyor yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…