Aysonu Kizlari 2008

ay kıslarr ya canım sıkıldı lise arkadaşım hamişdi geçen hafta söylemişti 2 aylık
az önce aradı dr düşük tehlikesi var kanaman var plesantanın içinde dedim
çok canım sıkıldı progestan vermiş 10 gün sonra gel demiş dr unu tanıyorum benim de gittiğim dr du değiştir dedim ama çok canım sıkılıdı yaaa

cnm onlar bana öle bir lüks hayatta vermez adamın 23 yılını yediler benim 6 yılımımı verecek?hayatta vermez üstelik alacaklı çıkarlar kendilerini neyse ayın 25 de istifa edecem ve maas aynı olacak değişikli yok şimdiki yer zam yapmayacaktı aynıya geldi yine haftada 5 gün c.tesi yok sabah 8.30 aksam 18.00

bana bak benim kocada hastayken ilaç alırken sprem verdi hiçç sonuç değişik çıkmadı bahane aramaklava:klava:

canım benim yaaaa bende dün annemdeydim giremedim siteye şimdi geçmişi okuyom umarım bugün daha iyisindir dur benseni bi arayayımmmm kısssssssss umarım uyumuyorsundurrrrrrsırnaşık şey
cnm biraz daha iyiyim ama hala toplayamadım ve görşmedeydim aradığında kapatmak zorunda kaldım askıımmm kontürümde yok arayamadım seni.

NASILSINIZ ARKADAŞLAR DIRIM GEÇMİŞ OLSUN CANIM. İŞTEN Mİ AYRILION NEDEN Kİ?
sağol cnmsın evet iş değişikliği cnm:icecream:

dırım bu arada ben senin doktoruna gittim.....
faruk beye
haberin oldu mu ?
evet cnm oldu nasıl mmenunmusun ?

selam arkadaşlar bugün itibariyle farlutal kullanmaya başladım tebrik edin bakayım beniiiii

şükürrrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey::hooray::sm_cool::roflol:

selam kızlar ben yine geldim şimdi geldim doktordan ama doktorumu göremedimm
telefonla arkadaşım bildirecek bana sonucu

Ayyy Kizlarrr Dr Aradim Cumartesi Full Doluymuşş Ama Gel Dedi Araya Sikiştiririz Seni Dedi Ayy çok Heyecanliyim Valla Bebeği Görmeye Kalbini Duymaya Gidecegiz Allahin Izni Ilee Bi Aksilik çikmadan Görürüz Bebeğimi Sağlikli Bir şekilde Kalp Atişinida Duyariz Inşallah.. Duaa Dinn Haaaaaaa......... Sizi Seviommmmm öptüm........

inş canım hayırlı haberlerini alırsın bebeğinin
c.tesi herkesin doktor günü galiba
sen de bize dua et
hamişlerin duası kabul olur belki

kızlar nehayet aranıza gelebildim bugün acyyip yoğun birgün.cumartesi eğitim seminaerimiz var uuuuuu bisürü iş yani.nebersiniz bakem

inş canım hayırlı haberlerini alırsın bebeğinin
c.tesi herkesin doktor günü galiba
sen de bize dua et
hamişlerin duası kabul olur belki

AHH CANIMM ETMEZMİYİM NE ZAMAN YASİN OKUSAM SİZLER İÇİNDE DUA EDİYORUM CANIM.AKLIMDASINIZ MERAK ETMEYİN CANLARIMM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN ALLAH TÜM İSTEYENLERE AMİNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…