inş. o müjdeyi veririz hepimiz
ben de yatmayı düşünüyorum
o yüzden kızlar en iyisi ben biraz şu evi temizliyim
2 günüm kaldı sonra yapamam
ara ara ben gelirim bilgisayarın başına
bu arada grip oldum acaba eve gidip yatıp dinlensem miiiii
cnm onlar bana öle bir lüks hayatta vermez adamın 23 yılını yediler benim 6 yılımımı verecek?hayatta vermez üstelik alacaklı çıkarlar kendilerini neyse ayın 25 de istifa edecem ve maas aynı olacak değişikli yok şimdiki yer zam yapmayacaktı aynıya geldi yine haftada 5 gün c.tesi yok sabah 8.30 aksam 18.00
bana bak benim kocada hastayken ilaç alırken sprem verdi hiçç sonuç değişik çıkmadı bahane aramaklava: klava:
cnm biraz daha iyiyim ama hala toplayamadım ve görşmedeydim aradığında kapatmak zorunda kaldım askıımmm kontürümde yok arayamadım seni.
sağol cnmsın evet iş değişikliği cnm:icecream:
evet cnm oldu nasıl mmenunmusun ?
şükürrrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey::hooray::sm_cool::roflol:
ya ben şimdi ne zaman adetimi beklemeliyim ya da ne zaman test yapmalıyım iyice karıstı yaaa
dun yumurtlamıs olsam 1 gunde gogus ucunda acıma olmazki demekki baya olmus o zaman bu akıntılar neydi
ben bişi anlamadım bu işten sanırım bu ay haybeye gitti tek anladıgım bu
Ya Beni Kimse Tanimiyomu.......
ya ben şimdi ne zaman adetimi beklemeliyim ya da ne zaman test yapmalıyım iyice karıstı yaaa
dun yumurtlamıs olsam 1 gunde gogus ucunda acıma olmazki demekki baya olmus o zaman bu akıntılar neydi
ben bişi anlamadım bu işten sanırım bu ay haybeye gitti tek anladıgım bu
papatyam ben ilk aşılamamı başka bi doktorda yaptırdım
o doktor aşılama olduğu günün akşamı ilişkiye girin dedi
tutma olasılığı daha yüksek oluyomuş
sana da söyledimi doktorun
en iyisi ısı olcmeye devam etmek sanırım yaa
test beni yarı yolda bıraktısırnaşık şey
öbür ay yine ölçecegim mecburen off sabah uyanmayı hiç sevmiorumsenağlama
düşerse de napalım cümbomum uzulmek sıkılmak buna caremi
mira ve ben napalım o cok az ilişkiye girmiş ben ne gun oldu onu bile bilmiyorum daha 24.gundeyım amaa adet olcam gibi karın agrım var hayret ediyorum durumuma üşüttüm mü naptım yaa
napalım saglık olsun bitanem ya kendimizden kıymetli mi:teselli:
hadi yaaaa sen de ona guvenip yaktın tabi ama 3 katı fatura geldikafamçokkarıştı
yok kız ist sormuştummmmmmmmmm:dilcikar:
anaaa acıklanmıs mıııııııııııııı:sm_cool:
yeni iş heyecanıdır oooben geldim gari yattım uyuyamadım ama her yer ağrıyoo offf beee ne hastalıkmış beni yataklara attı
rüyalar gerçek olsaaaaaaaaaa:sm_cool:
ana acaba yeni mi yumurtladın ki,CADIARZU
benim de dün sag yumurtalıga bişi battı sanki oyle agrı oldu aha dedim yumurtluorum ama atı alan yumurta uskudarı coktan geçmiş çalışmanın anlamı kalmamış ben de daha yeni yumurtluom diye seviniommm:dilcikar:
benim de her tarafım ağrıyor valla birsen yaaaa
yatıp azcık uyuyabilsem keşke
miram hayal kurmak o ksadar güsel ki bu konuda bende çok hayal kuruyorum
nurayım işte her şey yolundayken ilişki zamanları yumurtlama zamanları falan bilinçliyim ya güya onun verdiği güven ay sonunda hayal kırıklığı ve hüsrana uğruyor
hosgeldin kusum hayırlı ugurlu olsun yeni işin en guzelini yaptın bence:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?