Aysonu Kizlari 2008

inş. o müjdeyi veririz hepimiz
ben de yatmayı düşünüyorum
o yüzden kızlar en iyisi ben biraz şu evi temizliyim
2 günüm kaldı sonra yapamam
ara ara ben gelirim bilgisayarın başına

2 gün dinlen en az unutma sakın kalkma yemeği bile yatakta yeeeeeeee ben öle yaptımmmm aşılama sonrasıda hastanede 30 dk yatırdılar zaten eve gelirken arabanın arka tarafında uzandım sırt üstü valla okadar yaniiiiii

canım hayırlı olsun yeni işin ama tazminatını ala bence neden çöpe gitsinki hakkın az para da değildir haniii aşılama masrafın çıkar kısssssss

nuraycım senin adetler dengesiz değildi değilmi aynı zamanda oluyordun hep yumurtlamanın zamanı adet döngünü değiştirmiyor böle bir kanun yok 35 gün döngün diyelim 10. günde yumurtlayabilirsin ama gene son adetinin üzerinden 35 gün geçince adet olursun benim yumurtlamaların değişmişti ama adet günüm değişmemeişti anladınmı aşkummm

papatyam ben ilk aşılamamı başka bi doktorda yaptırdım
o doktor aşılama olduğu günün akşamı ilişkiye girin dedi
tutma olasılığı daha yüksek oluyomuş
sana da söyledimi doktorun

samiracım ben bu ısı işinden zaten hiçbişey anlamadım
insanın daha çok kafasını karıştırıyo
bence sen herzamanki 35 lik döngünü bekle

papatyam ben ilk aşılamamı başka bi doktorda yaptırdım
o doktor aşılama olduğu günün akşamı ilişkiye girin dedi
tutma olasılığı daha yüksek oluyomuş
sana da söyledimi doktorun

BENİM DOKTOR O GÜN DEĞİL ERTESİ GÜNÜ İLİŞKİ BAŞLAYIP GÜN AŞIRI YAPIN DEMİŞTİ AMA BEN AŞILAMANIN ERTESİ GÜNÜNDEN BAŞLAYIP 3 GÜN SABAH İLİŞKİYE GİRDİM SABAHLARI ŞANS DAHA YÜKSEK DİYEE NASİP İŞTE DEMEKKİ TUTTU 2.AŞILAMAM

en iyisi ısı olcmeye devam etmek sanırım yaa
test beni yarı yolda bıraktısırnaşık şey
öbür ay yine ölçecegim mecburen off sabah uyanmayı hiç sevmiorumsenağlama

TESTİ NEZAMANLAR YAPIYORDUN BENİM ALDIĞIM TEST ÖĞLEN 3 GİBİ ÖLÇÜN DİYODU YEDİĞİN İÇTİĞİN ŞEYLER ETKİLEYEBİLİR BELKİDE NE BİLİİİM SEN YİNEDE 35.GÜNÜ BEKLE BENCE FARKETMEYECEKTİR

ayın 1 inde yani cuma günü yumurtalığımda nasıl sancı oldu
ay dedim bebek yerleşiyo
he he
hayal kurmak ne güzel yavvv:dance:

ben geldim gari yattım uyuyamadım ama her yer ağrıyoo offf beee ne hastalıkmış beni yataklara attı

ben geldim gari yattım uyuyamadım ama her yer ağrıyoo offf beee ne hastalıkmış beni yataklara attı
yeni iş heyecanıdır ooo
yeni iş yeri adresi nere olcekkk

ya ben ayın 1 inde yumurtlamış olabülürümmmmmmm benimkiler çoktan geçmişti üsküdarı hiç sansım yok:dance:

benim de her tarafım ağrıyor valla birsen yaaaa
yatıp azcık uyuyabilsem keşke
miram hayal kurmak o ksadar güsel ki bu konuda bende çok hayal kuruyorum

nurayım işte her şey yolundayken ilişki zamanları yumurtlama zamanları falan bilinçliyim ya güya onun verdiği güven ay sonunda hayal kırıklığı ve hüsrana uğruyor

onun için neymiş adet kesildiği gün başlanacak diğer adet tarihine kadar hiç aksatılmadan gün aşırı kıçım başım ağrıyo demeden ilişkiye girilecek veeee hamiş olunacak

bu durumda dırım yandı 50 gün adet arasııııısırnaşık şeysırnaşık şey

hosgeldin kusum hayırlı ugurlu olsun yeni işin en guzelini yaptın bence:1hug:

bakalım cnm çalışmaya başlayalımda hayırlsı ne o vakit anlayacam
bu bir kumar olmazsa bile kocma çalışma evde otur dedi öle yapacam kimsenim ağız kokusunu istemiyom artık

doğru dürüst olursa ki şartlar onu gösteriyo ki daha önce kendisi ile çalıştım işde çok disiplinli ama insani yönleri çok olan biri eski müdür yeni patron hehehe

evet cnm miram ben ne olacma bilmiyom adet olmazsam katil olacam hehee
şimdiki yer teksiltil kentte kanald nin oraya çok yakın sabahları seda bacıma gidecem kıss benide doğurttur çatır çatır diyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…