aman olmuyoookabız olmak ıcın mı yırtınıoz miraaaaaaaaa:sm_cool:
kız kabız olmus ondan yakınıo di mi ayşecimmyerimseniben
ben gene ovulasyon testi yapmaya gitmiştim de o arada ayse yazmıs cvbı benden once
en kısa olan linki aldın ama di mi mira digerleri ile cıkmıyor cunkua.s
ben geldim ni hayetttttttttt
ben aslinda hep kkdayim sayilir ama bi turlu karsilasamadik miden mi kotu canim
yeni yasam seninle hic merabalasmadik ilk adimi ben atayim mrb nasilsin canim
Esra Canimm Sen Maden Suyu Içiyormusun.. Ben Sadece Süt Ayran Yoğurt.. Bal Pekmez.falan Yiyom Haa Bide Akşam Ve öğle Yemekleri.. Meyve Alişkanliğim Yok Fakat Zorlayacam Artik Kendimi.. Haa Esra Sen Gördün Mü Bebeğini Kalp Atişini Falan.. Ben 9 şubatta Gidem Allahim Inşallah Hayirlisi Ile Duyarim Kalp Atişini....
allah bagislasin canim tabi calismak sart yasamak icin ama ben calismiyorum o ayri esim istemiyo bende cok menmun oldumsağol cnm sanada merhaba
amannnnnn napalım çalışıyoruz hamileyken zor oluyo ev iş ama napcez
ekmek parası bebişimiz için herşey.sen nasılsın iyisindir umarım
tanıştığıma memnun oldum:1hug:
burdayim ben esracimmm
canim biraz sıkıldı ovulasyon testı yapıordum ya gostermedı sanırım bir olctum ki atesimi 36.7 cıktı bu sabah yumurtlamısım ama ne zaman onu bılemıorum ıste o yuzden de uzgunum bıraz
bu ay bosa gıtmıs olabılır yanı hıcbırseyı bılemıorum bu durumdaa.s
napalım kısmet
kpss calısıorum canım basladım tarihle işte iyi gidiyor sımdılık
neşeeeee yeminle şimdi onceki yazıyı yazarken seni dusunuyrdum gelmedi bugun diye canım ya iyi insan lafının uzerineeeeee:1hug:
nuray ahmetmi ya bu benim kaderimde neseli olmus ne yapiyonuz taniyamadim niye degistirdinkiesra bu arada beni tanıdı di mi ben nuray nickimi degstrdımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?