Aysonu Kizlari 2008

nabersiniz kızlarrrrrrrrrrrr
ooo mira hn bu ne şeref hoş geldin cnm yaaaaaa özlettin valla
eeeeeeee hatunlar napıyosunuz bakalım:teytey:

aman olmuyooo
en kısayı tıklıyom başa dönüyo kesicek kopyalıycak şey kalmıyoooo
ben geldim ni hayetttttttttt

hoşgeldin kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sorma cnöm yaaa bugün yoğundum işlri halletim geldim yamacınıza .
cumartesi eğitim seminerimiz varda program yemek falan derken saat kaç olmuş valla

kızlar çıkıyorum ben almiş gelir şimdi dedesi ile
midem çok kötü zaten
sabah görüşürüzzzzz

Esra Canimm Sen Maden Suyu Içiyormusun.. Ben Sadece Süt Ayran Yoğurt.. Bal Pekmez.falan Yiyom Haa Bide Akşam Ve öğle Yemekleri.. Meyve Alişkanliğim Yok Fakat Zorlayacam Artik Kendimi.. Haa Esra Sen Gördün Mü Bebeğini Kalp Atişini Falan.. Ben 9 şubatta Gidem Allahim Inşallah Hayirlisi Ile Duyarim Kalp Atişini....

oooooooo ayşecik kusamadın ama bak bana ben hergün kusuyom valla gıkım çıkmıyo.özellikle sabahları kötü oluyorum yaaaaa kahvaltı yapamıyorum valla

sakın heee asitli şeyler yok maden suyu kola falan ııııı dıt yaparım hee:)
bende 25 gigicem inş geçen hafta giitik çok net duyamadık ama kalp hareketlerini gördük
tam 1 cm olmuştu

şekerler Ben Kaçar..... Eve Gidemm Annem Kardeşim Bende Aciktim Ben Yineeeeeeeeeeeeeeeeeee Tmbiş Olacam Valla......... öptüm Sizi Mujkaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ozaman ne yapıyoruz cumartesini iple çekiyoruz
inşallah duyarsın güzelim ama çok hazırlama kendini çunkü 8 haftadan sonra duyulmaya başilarmış oda çok net değil dr söyler gerçi sana
önemli olan keseyi görmek kesenin büyüdüğünü görmek.
sen test sonuçlarını ne yaptın.
sana birşey sordk demi resimlere bakabildinmi

sağol cnm sanada merhaba
amannnnnn napalım çalışıyoruz hamileyken zor oluyo ev iş ama napcez
ekmek parası bebişimiz için herşey.sen nasılsın iyisindir umarım
tanıştığıma memnun oldum:1hug:
allah bagislasin canim tabi calismak sart yasamak icin ama ben calismiyorum o ayri esim istemiyo bende cok menmun oldum

hayırlısı olsun cnm yaaa hiç canını sıkma hesap kitapta yapıp
üzülme kısmet işi birazda inşallah seninde
mutlu haberlerini alırız en yakın zaman daŞeniz

neşeeeee yeminle şimdi onceki yazıyı yazarken seni dusunuyrdum gelmedi bugun diye canım ya iyi insan lafının uzerineeeeee:1hug:

canım ya benim:1hug:
vallah i buaralar galiba böyle olacak anam üzgün kaynım yok offff offf şimdi hatunu tesellisi bana düştü üzüldüm durumuna ya evladından ayrıldı:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…