Aysonu Kizlari 2008

kıyafetler gitti kızlar 2 haftaya kadar hiç olmayacaklar benim artık hiç olmuyor ve sadece 1,5 kilo almışım ama karnım büyüdü

günaydın kıslarrrrrrrrrrr
nasılsınız
arzucum dün seni sordum ama boşunaymış
esracım ayşe günaydın kıslarrrrrrrrr
morgülcüm çok geçmiş olsun arkadaşım
dırımım canımın içi kocaman günaydın can kolay gelsin işlerin de
ama benim canım çok sıkkın çünkü adet olucam ben ısım düştü ne yapıcam kızlar bu ay da yok

ben herşeyi zamanında ve doğru yapıyorum adetimde düzenli
yani güya çok bilinçliyim bunun salakça gururunun yaşıyorum yumurtlama zamanında ay sonunda da salakça hüsranıııııı
ben bu ay çok üm

canım benim günaydın üzme kendini nasıl ısıların yaz bakem sabah düşündüm seni nasıl oldu diye kalp kalbe karşıymış

ayşecik korkma aalh korusun hepimizin yavrusunu bende çok heyecanlanmıştım ama duyunca çok değişik şeyler hissediyorsun ben de haftaya gideceğim ve göreceğim asli ile benimki kocaman oldu teyzesi artık

hoşgeldin asli ben de bebişte iyiyiz haftaya ense ölçümümüz var belki cinsiyetini de öğreniriz bakalım sana çok geçmiş olsun dikkat etmelisin kendine çok öenmli bir dönemdesin

canımm benimde bebiş iyii bizimde haftaya ense ölçümümüz var ama cinsiyetini nasıl ögreneceksinizki hemen cinsiyeti 16 haftadan önce belli olmazmışş..

ayşecimm hiççç korkma bende hala heyecanlıyım dr gidecegim zamanları iple çekiyorum hiç geçmiyor inan inşllah hayırlısı ile bebişinizi görür kalp atışlarını duyarsınız hayatım..

aaaaaaaaaaaa aşkolsun cnm ya okumadınmı san ayazdım özledik dedim kustüm ama ben
ben iyim cnm bebişimde iyi.sen nasılsın tatilin nasıl geçti bebiş nasıl Şeniz

kusura bakma canımm dogru yazmıştın ve bende okumuştum bende bebişte iyiyiz pazartesi dr kontrolümüz var ense kalınlıgımız ölçülecek. tatil çook güzeldi ailenin yanına gidersin hiç kötü geçermi tabi bazı aksiliklerimiz olmadı degil ama tatilin hiç bitmesini istemedim annem benimle birlikte geldi şimdi yanımda, kardeşimde annemde tatilde hiç bana iş,yemek hiçbirşey yaptırmadırlar hiçbirşeye el sürdürmediler.bol bol dinlendim. :1hug:

ahanda başlamış gene benimki klava:
kız döverim bak seni bebeğini düşün niçün ama niçün böyle hep karamsar düşünüyosun valla ben seni tanıdığımdan beri çözebilmiş değilim cnm
varya bebeğin pek bi düşünceli karamsar olacak heeeeeee:mymeka:
bu zamanlar yaşadığın herşey ve tavırların bebişe yansırmış yaaaaaa
okumuyonmu hiç CADIARZU

ne güzel yaaaaaa.cnm bana özelden msn adresini at sanada yoıllayayım ayşeyede yolladım sayfaya koyamadı dırımmmm mira da daha yeni geldi aslında nuraya söylesek belki o yapabilir hadi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…