Aysonu Kizlari 2008

amin canim insallah sende butun isteyenlerde saglikli uzun omurlu evlatlara sahip olsun

neşe onu iyi takip et o oldugu zaman hemen ilişkiye gir yumurtlama donemi kimisinde oyle sinyaller verirr hele o sancılar kesin yumurtların buyudugunun yumurtlayacagının gostergesı

canım çok teşekkür ederim zaten gün aşırı ilişkiye giriyoruz keçiboynuzu suyu fındık ceviz kayısı kuruüzüm Evitamini oooooooo herşey tamam yani bede çörekotu yağı içiyorum:bbo: bide bişey hapı daha vardı ama neydi unuttum çinko falan deniyordu ondan almak istiyorum ama isim hatırlamıyorumfisfisfis
bilen varmı:1rolleyes:

ay kislar hayirlisiyla hepimizin hamis oldugunu bi duysam cok mutlu olurummm hamis olunca bana ozel msj atin tamammi belki karsilasamayiz merak ederim

ay kislar hayirlisiyla hepimizin hamis oldugunu bi duysam cok mutlu olurummm hamis olunca bana ozel msj atin tamammi belki karsilasamayiz merak ederim

kız atmazmıyım belki heyecendan biraz geç olabilir ama muhakkak haberdar edrim öyle bişey olursa hepimiz birbirimizi haberdar edleim ay ço güzel olur :sm_cool::dance:

ya nesecim yanlis anlama herkes nese diyoda ondan benim gercek adim zaten gunes esim bana gunesim diyor bide plakam 07 hepsinin toplami gunesim07 oldu

insallah canim en hayirlisi sizinle olsuna.s.

canım güneşim niye yanlış anlayayımki zaten burda herkes içinden nasıl geliyorsa ve nasıl alıştıysa öyle hitap ediyoruz zaten en güzelide bu sen bana kaderim de farketmez benim oda çok hoşuma gidiyordu:1hug::dance:

soğuk algınlığı canım ya inşallah kısa bir sürede atar üstünden çok kötü bişey bide bakanın yoksa:çok üzgünüm:

ins bakaninin olmamasi cok kotu ben burda olsem kaynanam bi tas corba yapmadigi gibi butun isleride yapmak zorunda olan ben olurum insanin annesi gibi olurmu hicsenağlama

KIZLAR CANLARIM BEN YAVAŞ YAVAŞ KAÇIYORUM DAHA YEMEK YAPMADIMDA:mymeka:
belkim akşam açarım diyecem ama koçişle işimiz var bugün:asigim:
öpüyorum hepimizi kendinize çok iyi bakın:1hug:Şeniz
kız güneş sende eşine bek kolu geçsede daha ilgiye ihtiyacı var zaten dememe gerek yok sen alasını yapmışındırŞeniz

sagol canim yinede kimsenin gonlunu kirmak istemem nasil istersen onu soylerima.s.

tmmm canim byyy bende kacacam zaten birazdan yemekleri yaptimda sofrayla pilav kaldi bizimkiler isten gelecekler

ne datlısın kız sennnnnnnnnnnnnnnŞenizŞeniz
saol birtanem iyiki varsınızŞeniza.s.:1hug:
ins bakaninin olmamasi cok kotu ben burda olsem kaynanam bi tas corba yapmadigi gibi butun isleride yapmak zorunda olan ben olurum insanin annesi gibi olurmu hicsenağlama

vallahi iyiki annelerimiz var geldi bana 3 gün baktı allah razı olsun tamam kaynanamın hakkınıda yiyemem gelir çorbamı yapar ama sanki o çorbayı ogün içince iyilecekmişim gibi bir daha hal hatır sormaz yine allah razı olsun onu yapmayanlarda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…