ay kızlar işte bu gibi durumlardan çok korkuyorum hep allah ıma bana evlat verecekse uzun ömürlü sağlıklı saatli ve eli ayağı düzgün versin diye dua ederdim allah ım herkesin evladını sağlıklı uzun ömülü eli ayağı düzgün versin versin.kimseye böyle acılar yaşatmasın of ya çocuk bekleyip kaybetmek çok kötü vallahi bizim halimize hamd olsun allah ım evlat kaybedenlere acil şifalar versinsenağlama:çok üzgünüm:
neşe onu iyi takip et o oldugu zaman hemen ilişkiye gir yumurtlama donemi kimisinde oyle sinyaller verirr hele o sancılar kesin yumurtların buyudugunun yumurtlayacagının gostergesı
ayy nesi varmis cok uzuldum bak simdi gecmis olsun dirimim adin nesemide neseli koydundırım hasta oldu oldu ya hayalet konumuna geçti ben hastayken annem b.sayarı göstermiyordu hayalet bile olamıyordum ya:)))
ay kislar hayirlisiyla hepimizin hamis oldugunu bi duysam cok mutlu olurummm hamis olunca bana ozel msj atin tamammi belki karsilasamayiz merak ederim
insallah canim en hayirlisi sizinle olsuna.s.ınsallah gunesimmm insallah o gunleri de goruruz ama en onemlisi saglıklı kucgımıza aldıgımız gunlerı goruruz
nesecim bisi diel bitanem çinko takviyesi herhangi bir marka veya ısımde olabilir onemli değil ben zinc-c diye bişi kullanıordum sac dokulması ıcın
içinde c vıtamını de var daha ıyı ondan alabılırsın
ayy nesi varmis cok uzuldum bak simdi gecmis olsun dirimim adin nesemide neseli koydun
tamam anlastik ozaman...ins en yakin zamanda hamis kalirizzzzzzzzzzkız atmazmıyım belki heyecendan biraz geç olabilir ama muhakkak haberdar edrim öyle bişey olursa hepimiz birbirimizi haberdar edleim ay ço güzel olur :sm_cool::dance:
tamam anlastik ozaman...ins en yakin zamanda hamis kalirizzzzzzzzzz
soğuk algınlığı canım ya inşallah kısa bir sürede atar üstünden çok kötü bişey bide bakanın yoksa:çok üzgünüm:
sagol canim yinede kimsenin gonlunu kirmak istemem nasil istersen onu soylerima.s.canım güneşim niye yanlış anlayayımki zaten burda herkes içinden nasıl geliyorsa ve nasıl alıştıysa öyle hitap ediyoruz zaten en güzelide bu sen bana kaderim de farketmez benim oda çok hoşuma gidiyordu:1hug::dance:
tmmm canim byyy bende kacacam zaten birazdan yemekleri yaptimda sofrayla pilav kaldi bizimkiler isten geleceklerKIZLAR CANLARIM BEN YAVAŞ YAVAŞ KAÇIYORUM DAHA YEMEK YAPMADIMDA:mymeka:
belkim akşam açarım diyecem ama koçişle işimiz var bugün:asigim:
öpüyorum hepimizi kendinize çok iyi bakın:1hug:Şeniz
kız güneş sende eşine bek kolu geçsede daha ilgiye ihtiyacı var zaten dememe gerek yok sen alasını yapmışındırŞeniz
www.lilypie.com adresinden wedding anniversary kısmına girer takvimin olusturursun sonra kontrol panelinden profl ayarlarına gir linki ordaki kilo dogum takip cızelgesi bolumune yapıstr
saol birtanem iyiki varsınızŞeniza.s.:1hug:ne datlısın kız sennnnnnnnnnnnnnnŞenizŞeniz
ins bakaninin olmamasi cok kotu ben burda olsem kaynanam bi tas corba yapmadigi gibi butun isleride yapmak zorunda olan ben olurum insanin annesi gibi olurmu hicsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?