Aysonu Kizlari 2008

ya biliyoruz< kasık ağrısı hemen adet olacaksın ifadesi vermezki benim 1 keresinde 10 gün sürmüştü ama yine adet neyse bundada vardır hayır.öpüm canım seni.kendine dikkat et..

millet anlıyor mu dırım az önce randevusuz biri gelmiş diyorum ki çok hastayım ve öğlene kadar doluyum hiç boş yerim yok öğleden sonra gidip dinlenecem
sen benim işde hallet öğleden sonrada ondan sonra dinlenirsin diyor...
sinir oldum ben insan değil miyim yaaa şöyle ağız tadıyla hasta bile olamıyorum

kızlarrrrrrrrrrr günaydın
dırımim nasıl oldun cnm ?
asliiiiii hoş geldin be yav özledik valla cnm
morgülcüm geçmiş olsun cnm yaaaaa dikkat et kendine yaaaaaŞeniz

günaydın şekerleirm nasılsınız morgül geçmiş olsun dikkat et kendine kötü salgın var dırım ne işi ya ben anlamadım ayşecik ben de okudum allah vermesin ya ben de çok etkilendim yeni yaşam sen nasılsın herşey yolunda di mi

ne güzel olmadım diye sevinirken eşim bulaştırdı bana yaaaa
hiç sevmiyom gribi nefes alamamak ne zormuş
sizlerde ne var ne yok ya kızlar anatın bakalım

ne güzel olmadım diye sevinirken eşim bulaştırdı bana yaaaa
hiç sevmiyom gribi nefes alamamak ne zormuş
sizlerde ne var ne yok ya kızlar anatın bakalım

ay canım benim çok iyi bilirim ben nefes alamamanın zorluğunu bütün bir yaz ilaç kullandım oturarak uyudum çokkkk dikkat et kendine

Burdayimm Yaaa Yaaa Kotlarim Ve Diğer Kiyafetler Olmuyoo Bana Belim Kalinlaşti Sanirimmm.. Heheh çok Sikinca Azcik Düğmemi Açiyommm :)))))))

bu arada dırımcım iş değiştiriyorsun anladığım kadarıyla hadi hayırlı olsun canım

CNM YA HAKLISIN SENDE ZOR İŞ AMA DİŞ AĞRISI KABİR AZABIO DERLER ADAM DİŞİNİN DERDİNE DÜŞMÜŞ NE YAPSIN YAAAAAA .......EHHH SENİN İŞİN KUTSAL BİR İŞ .......CNMM BENİM EVET İŞ DEĞİŞTİRCEM ALLAH İZİN VERİRSE
HAYIRLISI OLUR HAKKIMDA UMARIM......

AYŞEEEEEEEE KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNÜP BENİ HASTA ETME LÜTFEN YAAAAAA OLMAZKİ BÖLEEE :mymeka:

ESRA CANIM HOŞGELDİN SAĞOL BİRAZ DAHA İYİYM AMA MECBUR GELDİM İŞE YAPACAK BİŞEY YOKK İŞ BU BEKLEMİYORRRRR YAAAAAAA

ayşe yeniyaşam bana şu takvimi nasıl koydunuz söyleyin bakemmm çabuk

güzelim dedimya sen bana yolla bilgileri diye yazmadın bana dur bak ayşe burda benimkini de o yaptı bi sesleneyim
ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bize bu takvim konusynda yardım edermisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayşeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…