dırımkız böyle adet sancılarına benzer ağrıların nvarmı?sanki olucaksın gibi olmuyosun birtürlü
bebeklik seninle tanışamadık ben yeniyaşam nasılsın umarım sendede güzel haberler vardır pek takip edemedimde
ya sultan adetimi bekleyim içim rahat yok çünki bişeyyyyyyy bende şans yokkkkkkkkk o nasıl olsunnnn bekleyecem ben boşver hicran aşılama yaptırıd gülüm o kesinliği olan bişeydi zaten
canım keseyi görememekten diil zarar görmesinden korkuyom oyüzden hemen girmeyi düşünmüyommm 3 hamileliğimde ağrılarım olduğu için aman düşük olmasın kontrol edelim diye beni ha bire 2 -3 günde bir ultrasona aldılar bebişlerimde yaşamadı heppppp .ilk testler normal çıktı 2.ler normal çıktı 3.den sonra değerler azalmaya başlamıştı ve ben hep adetim 2 3 gün geçince test yapmıştımmm düşün yaniii keseyi görelim diye cihazı rahimde götürüp getiriyorlarr bana ters yaniiii
evet cnm ara ara bel ağrısı kasık ağrısı oluyo çok yoğun değil ama birde göğüslerim çok kaşınıyodu uçları acıyo ama kahvrengi değil cnm
drımkızı bu ay baya rahatsın bence sen hamileisn:)))
hep hamile olanlar öyle oluyor ya rahat oluyorlarrr hamile değilim diyor hamile çıkıyorlar:)))bence senınde öyle olacak:))
şişko olcaz demek istedin herhalde:roflollmadıbir kulüp daha açarız kendimize şişkolar klübü heee:dance:
keşke cnm yaaaaaaaa keşke ama umutsuluğun rahatlı bu emin ol saçlarımı yeni boyattım kızz hiç bebek olsacağını düşünsem boyarmıyım
anladım hicrancım tabiii sende haklısın.ayşecim hemide nasılllllllllllllllllllllllll anlatamam sana normal tabi canım
drımkızı bu göğüslerdeki ağrı nasıl oluyor biliyormusun adet olmadan önceki ağrıdan çok farklı.. üstüne yatamıyorsun çok acıyorlarrrrrrrrrr normal acının daha çok acıması gibi....bu koyulaşma olayı 3 aydan sonrada olabilir...
yok be gülüm öle acı felan aksine öteki aylara nazaran çok daha az cnm aman boşver belirtiyi felannnnnn
hicran ben almiş e hamileyken her hafta girdim ulturasona
6 aydan sonra 15 günde bir
hani bebek ölürde beni zehirlemesin diyeee
ult. konusunu takma bu kadar cnm yaaaa
merhaba canım bende bebeklik memnun oldum:)
bende bi gelişme yok ben 20 gündür adet olamadım..2 kere test yaptım ikisindede çıkmadı..ve kilo almaya başladım..2 gündür az yiyorum...bence benım acilen kilo vermem lazım...bebek için sanırım...yumurtlamamıda engeliyor sanırım bu kilo olayı...
ya ne enteresan vücud yapısı..:)
evet ayşecim düşünsene içnde birşey büyüyor kolay değil dime.elbet yoklayacak bizi kerata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?