kıslar size demiştim dimi resimdeki gibi bebişleri olacakların listesi diye liste pozitif olmaya başladı bileeeeeeeeeeeee
HICRAN
DIRIM
AYŞE&SERKAN
CİMBOM
MİRA
NURAYAHMET
MORGÜL
BERNA
AŞKIMDOĞA
BEBEKLİK
YENİYAŞAM
kkkk kızlarının hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aşkolsun hicran ben nerdeyim
yaaaaaaaa kızlarr kimlerr hamişşş yaaaaa........ arkadaşlarr ben çokk korkuyorum yaaa nedenbir bilmem bebeğimi görememekten korkuyorummm haftaya kadar nasıl beklerim.. bide bu dış gebelik çıktıııı meydaaa allahımm korusunnn beni ve herkesiii yaaa... benim sırtım belim ve göğüslerim sızlıyorrr ve midem bulanıyor normal dime yaaa
hicran sen gördün mü bebişinii pekiiii:çok üzgünüm:
ayşecim rahat ol sıkma kendini o düşük tehlikesi herkeste var bende bile(allah korusun yaaaaaaa rabbim)bel ağrıları mide bulantıları bunlarda çok normal.allahın izniyle sende anne olcan güçlü ol canim bebişin için
ay inanamıyorum drımkızzıııı:)) noktada olsa bi ümitt benceeee...
ayyy ne zaman öğrenecezzz....
yaaaaaaaa kızlarr kimlerr hamişşş yaaaaa........ arkadaşlarr ben çokk korkuyorum yaaa nedenbir bilmem bebeğimi görememekten korkuyorummm haftaya kadar nasıl beklerim.. bide bu dış gebelik çıktıııı meydaaa allahımm korusunnn beni ve herkesiii yaaa... benim sırtım belim ve göğüslerim sızlıyorrr ve midem bulanıyor normal dime yaaa
yeniyaşam sende bel ağrısı kasıklarda hafif ağrı oluyormu bende oturunca biraz kasıklarda oluyor oyüzden fazla oturmamaya gayret ediyommm
HİCRAN CANIM SENİN BEBEİŞ NE KADARLIKKK
bebeklik cnm daha dırımın idrar da çıkmaz
sabredicez haftaya kadar
benim daha çok yeniii aşılamanın 15.günü bugünnn adetime 3 gün varr
HIMM HAMİLESİ AMA DEMİİ.. BENİMDE YENİ 1 HAFTA BİLEMEDEN 10 GÜNLÜK SANIRIM DEGERDEN ÖYLE DİYOR DR.....
çıkbilirrr yaaaaa baksana nokda olarak bişi gördüğse eğer dr ...bu bebekse eğer hcg hormonu yağmaya başlamışdır:)
ayy bi ümit yaaa..adet olsa şuana kadar bence adet olurdu......dr lar genelde hani ümitlenmesin diye hemen söylemiyorlar ...hattaa bebeğin kalp atışını duyuncaya kadar bişi demiyorlar:))onlarda haklılar taikide hastanın psikolojisini düşünüyorlar..
ay drım bence bı test al yapsan nasıl olurr...yada 2 gün daha bekle kan yaparsın senın kararın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?