Aysonu Kizlari 2008

hicran sen gördün mü bebişinii pekiiii:çok üzgünüm:

ayşecim rahat ol sıkma kendini o düşük tehlikesi herkeste var bende bile(allah korusun yaaaaaaa rabbim)bel ağrıları mide bulantıları bunlarda çok normal.allahın izniyle sende anne olcan güçlü ol canim bebişin için

hicran sen gördün mü bebişinii pekiiii:çok üzgünüm:

yok hayatım daha ultrasona girmedim erken daha ben zaten girmeyi düşünmüyom hemen .doktorum koysa bile girmicem test normal gidenen kadar çok kurcalanıyor bence.düşük yapmaktan korkuyom geçendefa ağrılarım var diye 2 günde bir ultrasona koyuyorlardı keseye bakalım diyee amaaannnn girmicem işte 10 gün daha testler normal çıkana dek girmicem yarınki test normal çıkarsa pazartesi yeni test var 3 gün sonra gene bi test 5 gün sonra gene test artışlar normal seyrinde ise ozaman girerim ultrasona

yeniyaşam sende bel ağrısı kasıklarda hafif ağrı oluyormu bende oturunca biraz kasıklarda oluyor oyüzden fazla oturmamaya gayret ediyommm

ay inanamıyorum drımkızzıııı:)) noktada olsa bi ümitt benceeee...

ayyy ne zaman öğrenecezzz....

cnm test yapmayacam şimdi idrar hele hiç yapmam gülüm ya bence o adettir
zaten doktor yumrutalıklara bakarken tesadüfen gördün aa dedi bişey var rahimde dedi kat kat büyüttü öle gösterdi bana bir su damlası gibi küçükdü kan pırtısı olabilir cnm geçsin adetim yapacam testttt

:1shok::1shok::1shok:******************************************************

bebeklik cnm daha dırımın idrar da çıkmaz
sabredicez haftaya kadar

çıkbilirrr yaaaaa baksana nokda olarak bişi gördüğse eğer dr ...bu bebekse eğer hcg hormonu yağmaya başlamışdır:)

ayy bi ümit yaaa..adet olsa şuana kadar bence adet olurdu......dr lar genelde hani ümitlenmesin diye hemen söylemiyorlar ...hattaa bebeğin kalp atışını duyuncaya kadar bişi demiyorlar:))onlarda haklılar taikide hastanın psikolojisini düşünüyorlar..

ay drım bence bı test al yapsan nasıl olurr...yada 2 gün daha bekle kan yaparsın senın kararın canım...

mira gülüm okumadım şimdi bakarım cnm

kızlarrrrrrrrrrr bu arada kocam diyoki şu gördüğü küçük şey varya bebek olur inş.buda onlara kapak olur diyo heheheee..........

HIMM HAMİLESİ AMA DEMİİ.. BENİMDE YENİ 1 HAFTA BİLEMEDEN 10 GÜNLÜK SANIRIM DEGERDEN ÖYLE DİYOR DR.....

evet canım hamileyimmm testi önceki gün yapmıştım zaten 30 çıktı hastanede sordum inanamadım 2 haftalık dediler senin daha fazladır canımmm senin adetinde geçtiii benim yarınki testte 100-120 civarı çıkması lazım

Dirimim Bak Hicranin Adetinede 3 Gün Varmiş çikmiş. Senin Yarin Değilmi. Sen Bilirsin Ama En Azindan Içinde Bi Rahatlama Olur. Ama Inşallah Vardir Bitanem. Hicranciğim O Belirtiler Normal Zaten. O Belirtiler Bitince Sorun Oluyor. Ben Hamileyken Onlari Hissettim Ama Düşük Olacaüi Zaman Göğüsler Iniyor. Otomatikman Hamile Olmama özelliklerine Dönüyor

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

gülüm yrın adet günüm ama belirti yok bende cnm yaaa çok az kasık ağrısı göğüs ağrısı mide bulantım var ama piskolojikde olabiliyo biliyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…