Aysonu Kizlari 2008

AMA CANIMM O ZAMAN NEDEN ULTRASONDA GÖRÜKMEDİİ Kİİİİ NE ZAMAN GÖRECEZZZ ÜFFFF.. HEP DERDİM ADETİM GELMESİN HAMİŞ OLAYIMM GELMEDİİ TEST YAPTIMM HAMİLEYİM KAN TEST YAPTIMM POZİTİF ÇIKTII ŞİMDİ TEK İSTEGİM BEBEĞİMİ GÖRMEK ONU SAĞ SALİM KUCAGIMA ALMAKK YAA NASILL BİR KORKUU BUU HAYATTA İLK KEZ YAŞIYORUMM...
HİCRAN HAYIRLISI İLE CANIM SENDE GÖR BEBEİŞİNİİ

evet canım yarın tekrar test yapıcam aslında doktorum bugün yapmamı sölemişti ben tesadüfi hastaneye gitmiştim komşumun kızı için önceki gün beni dürttü bişii yaptırdım testii varsa çıkar diyee ve çıktı ama tekrarlamam lazım işte mecburen inşallah normal artış çıkarrrr

HİCRAN CANIM SENİN BEBEİŞ NE KADARLIKKK

ayşe serkan bendede öyle ağrılar varr inan iş yerinde çok sıkıntı çekiyorum ayyaklarımı sürekli uzatmaya çalışıyorum .herkes uyarıyodur ama ben gene söyleyeyim canım sakın kendini yorma ağır kaldırma yukarlara uzanma dinlen uyu ok.canım unutma bunlar bebişler için:1hug:

ya sultan adetimi bekleyim içim rahat yok çünki bişeyyyyyyy bende şans yokkkkkkkkk o nasıl olsunnnn bekleyecem ben boşver hicran aşılama yaptırıd gülüm o kesinliği olan bişeydi zaten

canım 6-7 haftalık olmadan kese görünmüyor zaten döllenme zamanına göre değişiyor yaniii görünür inşallah bebişinnn ben o yüzden 7 haftalık olsun öle gircem ultrasona hem bebişimi görürüm hem kalp atışını duyarım

bu değerler hamilelik değerlerimi hafta haftaa.....

ya sultan adetimi bekleyim içim rahat yok çünki bişeyyyyyyy bende şans yokkkkkkkkk o nasıl olsunnnn bekleyecem ben boşver hicran aşılama yaptırıd gülüm o kesinliği olan bişeydi zaten

drımkızı bu ay baya rahatsın bence sen hamileisn:)))

hep hamile olanlar öyle oluyor ya rahat oluyorlarrr hamile değilim diyor hamile çıkıyorlar:)))bence senınde öyle olacak:))

CANIM BENİM DEGERLER DAHA YÜKSEKTİİİİİ BU İYİ BİRŞEYY DEMEK Mİİİ

ultrason deyip geçmeyin kızlarrr benim düşüncemm ama mutlaka zararı var yanii doktorlarıma hep sordum ben zararı ıspatlanamamış diyorlar ama tabiiki radyasyon riski var ama tıp için gerekli düzeyde diyorlar valla bana kalırsa doktorlar bile pek emin diil benim bu doktorum bakalım ne dicekkk ozaten hemen almaz ultrasona sanırım çünkü 3 defa test yapalım bakalım demişti sonra sokar heralde ultrasona .benim kıza hamileyken bir haber çıkmıştı ultrasonla ilgili solak oluyormuş fazla ultrasona giren bebekler diye benim sülalede solak yokk ve kız solak olduuuuuuuuuuuuu

CANIM VALLA BENDE OTURUYOMM VE AYAGA KALMIYORUMM AYAKLARIMI UZATIYORUMM AYY ÇOK İŞTAHIM VARR SÜREKLİ BİRSEYLERR YİYORUMM....ANAMMMMM ŞİŞKOO OLACAMM YAKINDAAA:roflol::roflol:

hicrancım 5. haftada keseyi görebiliyoruz hatta 4,5 haftada bile o yüzden korkme okadar beklemene gerek yok

canım keseyi görememekten diil zarar görmesinden korkuyom oyüzden hemen girmeyi düşünmüyommm 3 hamileliğimde ağrılarım olduğu için aman düşük olmasın kontrol edelim diye beni ha bire 2 -3 günde bir ultrasona aldılar bebişlerimde yaşamadı heppppp .ilk testler normal çıktı 2.ler normal çıktı 3.den sonra değerler azalmaya başlamıştı ve ben hep adetim 2 3 gün geçince test yapmıştımmm düşün yaniii keseyi görelim diye cihazı rahimde götürüp getiriyorlarr bana ters yaniiii

arkadaşlar size iyi muhabbetler ben çıkıyorum uzanayım biraz had görüşürüz byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…