Aysonu Kizlari 2008

Tamam Tamam Artikimm Trerss Düşüncelere Yokk Hepp Pozitifimmm Geç Döllenmedir Inşallah Dr Haftaya Gel Dedii Sali Giderim Dr Artikkk Hayirlisi Rabbimdenn Sağollll öptümmmmm Siziiiiiii Hehehehe Mira Ablamm Dövecekk Valla Beniii Az Kaldiii Ehhehe

öle cnm yok bişey işte tedavi süreci yapacakalrım sıkıyor beni işteeeeeeee

canım ya neden sıkılıyosun.. keşke şu 2 ay geçse de bende başlasam. belki de gerek kalmıcak hem senin nerden biliyooon :dance: o küçük damlacık bebek olursa :dance:

canım ya neden sıkılıyosun.. keşke şu 2 ay geçse de bende başlasam. belki de gerek kalmıcak hem senin nerden biliyooon :dance: o küçük damlacık bebek olursa :dance:

bilmiyom ama umutusuzum işte k.kedicik öle bişey bilmiyorum ne yapmış olmayımki allahım bana böle bişeyi böle bir durumda versinnnn

bilmiyom ama umutusuzum işte k.kedicik öle bişey bilmiyorum ne yapmış olmayımki allahım bana böle bişeyi böle bir durumda versinnnn

sakın sakın öyle düşünüp isyan etme. allah sevdiği kuluna dert verir ki bakalım isyan edicekmi diye. hep hamd et.. yine de şükür halimize düşün rahim kanseri olanlar var rahmi alınanlar var.. ne bilim o kadar türlü dert varki. enazından umut ışığımız var. olmayacak demiyor doktorlar bize, ama biraz meşakatli bi yol bizimkide işte.

yokk yanlış anladın beni ben ne yapmış olmalıyımki rabbim bana o ultrasonda gördüğümüz şeyi bebek olarak sunsun diyommm kıss dedinya belki bebektri diye

aaaaaaaaa dırımkız inan çok üzülüyorum hani karamsarlık yoktu sen allahın izniyle anne olacaksın kolay değil birazdaha güçlü olman gerekmiyomu cnm arkadaşım.

yokk yanlış anladın beni ben ne yapmış olmalıyımki rabbim bana o ultrasonda gördüğümüz şeyi bebek olarak sunsun diyommm kıss dedinya belki bebektri diye

heeeee işteee belki de bi işarettir sana işte. içini ferah tut o bebek diye.. ya o bebek işte ben diyorum. ne olabilir kan pıhıtısı ne alaka.. kesin bebektiiir. ne zaman gitceksin doktora canım.

heeeee işteee belki de bi işarettir sana işte. içini ferah tut o bebek diye.. ya o bebek işte ben diyorum. ne olabilir kan pıhıtısı ne alaka.. kesin bebektiiir. ne zaman gitceksin doktora canım.

cnm doktora gitmeyecem yarın adet olmam lazım cnm olmazsam 3 gün sonra kan testi yaptırcam cnm

aaaaaaaaa dırımkız inan çok üzülüyorum hani karamsarlık yoktu sen allahın izniyle anne olacaksın kolay değil birazdaha güçlü olman gerekmiyomu cnm arkadaşım.

napim cnm yaaaaaa içim sıkıldı ben çabuk atlatırım merak etme gelemen çok buhrana gülmek felsefem olmuş benim somurtunca yüzüm acıyo sırnaşık şey

bak c.tesi eltim gelecek alacak beni diyetisyene gidecez bile heheee ilk adımı attım bile

aaa ne güzel. ben de istiyom diyetisyene gitmek yaaa. hep aklımdan geçiyo ama zamanbulamıyorum. dırım sigorta karşılıyo mu diyetisyen muayenesini falan.

nuray can can beni pas geçiyorsun ayran içtik ayrımı düştük neden benim yazdıklarıma yorum yapmıyorsun?

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kimse yokmu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

uykum geldi uyuyacammmmmmmmmmm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…