ben geldim miraaaaaaaaaaa askımmmmmmm yaaaaaaaaaaa
ben iyi değilimmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaa ağlamak istiyorum yaaaaaaaaa
dırımmm noldu ya.. hayırdır inşallah
öle cnm yok bişey işte tedavi süreci yapacakalrım sıkıyor beni işteeeeeeee
canım ya neden sıkılıyosun.. keşke şu 2 ay geçse de bende başlasam. belki de gerek kalmıcak hem senin nerden biliyooon :dance: o küçük damlacık bebek olursa :dance:
bilmiyom ama umutusuzum işte k.kedicik öle bişey bilmiyorum ne yapmış olmayımki allahım bana böle bişeyi böle bir durumda versinnnn
sakın sakın öyle düşünüp isyan etme. allah sevdiği kuluna dert verir ki bakalım isyan edicekmi diye. hep hamd et.. yine de şükür halimize düşün rahim kanseri olanlar var rahmi alınanlar var.. ne bilim o kadar türlü dert varki. enazından umut ışığımız var. olmayacak demiyor doktorlar bize, ama biraz meşakatli bi yol bizimkide işte.
yokk yanlış anladın beni ben ne yapmış olmalıyımki rabbim bana o ultrasonda gördüğümüz şeyi bebek olarak sunsun diyommm kıss dedinya belki bebektri diye
heeeee işteee belki de bi işarettir sana işte. içini ferah tut o bebek diye.. ya o bebek işte ben diyorum. ne olabilir kan pıhıtısı ne alaka.. kesin bebektiiir. ne zaman gitceksin doktora canım.
aaaaaaaaa dırımkız inan çok üzülüyorum hani karamsarlık yoktu sen allahın izniyle anne olacaksın kolay değil birazdaha güçlü olman gerekmiyomu cnm arkadaşım.
cnm doktora gitmeyecem yarın adet olmam lazım cnm olmazsam 3 gün sonra kan testi yaptırcam cnm
napim cnm yaaaaaa içim sıkıldı ben çabuk atlatırım merak etme gelemen çok buhrana gülmek felsefem olmuş benim somurtunca yüzüm acıyo sırnaşık şey
bak c.tesi eltim gelecek alacak beni diyetisyene gidecez bile heheee ilk adımı attım bile
merhaba kızlar ben geldimmmmmmm nasılsınız
hoş geldin cnm nasıl olduğuma gelince geçmişi oku azcıkkkkkkk anlayacaksınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?