Aysonu Kizlari 2008

cnm günaydın hoşgeldin sefa verdin

ben bugün daha iyiyim suan haifif bir aksık ağrım mide bulantım var

amanda aman
inş. hamiş olursunda şöyle gerine gerine midem bulanıyo dersin

bende almiş in ilaçlarını yazdırdım geldim
bugün daha iyiyim.dün bütün aksilikler üst üste geldi.ama insan kabulleniyo napıcan.biletlerim değişti
yarın k.validemler taşınıyo.akşama kız istemeye gşidiyoz.pazar sabahı altın günümz var kahvaltılı,sonrası malum ev yerleştirme
işte yoğun bir hafta sonu beni bekliyooooo
off ben artık kaçıp gitmek istiyorum ist a.başımı dinlemek istiyorum:1rolleyes:

canım bende 25 yaşındayım 3 yıllık evliyim nerdeyse 3 yılldır istiyorum ve şimdide tedavi olyorum allahın izniyle ve hayırlısıyla ben de birgün inşallah hamiş olurum tanıştığıma memmenun oldum :1hug:

olcen kız olcen hemde önümüzdeki ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy şubat olmadı mart kessinnnnnnnnnnnn

valla doğru diyosun askımşuan azda olsa bir mide bulantısı kasık ağrısı ve başdönmesi var ama hiç hamileyim diyemem .......bu piskolojemin ağzına tüküreyim yaaaaaaaa

gel ist.sana iyi olur bende diyom şu zayıflama kaplarına katılayım şirketten izin alayım diyom 1 ay zayıflayım geleyim diyom hehehee kafamı dağıtırım bu arda diyorummmmmm

hap falan yeme kıssssssssss sakın hergün yürüyüş yap 2 saat sabah 1 akşam 1 diet te yaptınmı bide bitkisel çaylar var zararsız olanlardan tabii yeşilçay mesela tamamdırrr

e bende kaçtımmmm zatiii uykummm var kardeşim gelene dek horlayam accıkkkkk

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:

bende tanıştığımıza memnunu oldum canım .allah gönlüne göre vaersin inş.hiç umudunu yitirme valla tam umudun tükendiği noktada ben bebiş sahibi oldum darısı sana ve tüm anne adylarınaa.s.

yaaaaaaaaaaa herkes kaçıyo olmazki yaaaaaaaaaaaaaaa

hicran benimde uyku var ama ben çalışıyommmmmm oo yandık sen hep uyuyacan bebişmi ayıırcak bizi yaaaaaaaaaaaaa

mira bombom yokmu msn dee

KIZALAR NE OLDU BU KADIKÖYDEKİ BULUŞMA 2. ŞUBATAMI ERTELEMNDİ DOĞRUMU ANLADIM.BENİ BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ.AYRICA İYİKİ ERTELENMİŞ BENİM 26 OCAK DR GİDİCEM 2. ŞUBAT SÜPER BENİM İÇİM.ODA AYARLAYA BİLİRSEM BEN CUMARTESİLERİDE ÇALIŞIYOM MALESEF:bbo: AMA ARTIK BU OLAYIDA PATRONLA KONUŞMAK LAZIM BİR PAZAR GÜNÜ DİNLENMEME YETMİYORRRRRRRRRRRRRRRsenağlama

cnm evet 2 şuabatta buluşma olacak ve b.köyde olacak sanırım cimbomlunun kardeşinin nikahı var cnm orayada gideriz dedik....
c.tesi izin al karşıya geç olmazmı cancan?

bende tanıştığımıza memnunu oldum canım .allah gönlüne göre vaersin inş.hiç umudunu yitirme valla tam umudun tükendiği noktada ben bebiş sahibi oldum darısı sana ve tüm anne adylarınaa.s.

inşallah canım hep umut ediyorum ama bazende umudumu yitiriyorum allah hepimizin yardımcısı olsun canım:1hug:

dırım kız benim tecrübe puanın sürekli düşüyo kız tecrübe puanının haline üzülüyorum sizinkilerin yanında ezik kalıyo acaba nedenidr ki biliyomusun benin sevmeyenlermi varrrrrrrrrrrrrrrr

dırım kız benim tecrübe puanın sürekli düşüyo kız tecrübe puanının haline üzülüyorum sizinkilerin yanında ezik kalıyo acaba nedenidr ki biliyomusun benin sevmeyenlermi varrrrrrrrrrrrrrrr

bak arttı konu sayfanın başlığına tıkaldım yorum yazdım cnm kontrol panelden gir oku

bu arda kasıklarım ve belim baya ağrıyo adet gelecek sanrıırm laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…