cnm günaydın hoşgeldin sefa verdin
ben bugün daha iyiyim suan haifif bir aksık ağrım mide bulantım var
merhaba fakelove bende isterim tabiki tanışmak.ben 27 yaşındayım 3,5 senelik evliyim.2 sene ilaç kullandıktan sonra baya uzun bir süre yaklaşık 1,5 sene bebiş içn bekledik .ama rabbim kabul etti dualarımızı çok şükür. bir problemimiz yoktu nihayete erdik sonunda .ya sen cnm
hadi yaa niyeeeee noldukiiiiii
canım bende 25 yaşındayım 3 yıllık evliyim nerdeyse 3 yılldır istiyorum ve şimdide tedavi olyorum allahın izniyle ve hayırlısıyla ben de birgün inşallah hamiş olurum tanıştığıma memmenun oldum :1hug:
amanda aman
inş. hamiş olursunda şöyle gerine gerine midem bulanıyo dersin
bende almiş in ilaçlarını yazdırdım geldim
bugün daha iyiyim.dün bütün aksilikler üst üste geldi.ama insan kabulleniyo napıcan.biletlerim değişti
yarın k.validemler taşınıyo.akşama kız istemeye gşidiyoz.pazar sabahı altın günümz var kahvaltılı,sonrası malum ev yerleştirme
işte yoğun bir hafta sonu beni bekliyooooo
off ben artık kaçıp gitmek istiyorum ist a.başımı dinlemek istiyorum:1rolleyes:
cts akşamına nişan çıktı ve bi,zde olmalıyız.kocam değiştir dedi.onun için önemli çünkü.erteledik pazar akşamı biniyorum anlıyacağına.s
valla doğru diyosun askımşuan azda olsa bir mide bulantısı kasık ağrısı ve başdönmesi var ama hiç hamileyim diyemem .......bu piskolojemin ağzına tüküreyim yaaaaaaaa
gel ist.sana iyi olur bende diyom şu zayıflama kaplarına katılayım şirketten izin alayım diyom 1 ay zayıflayım geleyim diyom hehehee kafamı dağıtırım bu arda diyorummmmmm
canım bende 25 yaşındayım 3 yıllık evliyim nerdeyse 3 yılldır istiyorum ve şimdide tedavi olyorum allahın izniyle ve hayırlısıyla ben de birgün inşallah hamiş olurum tanıştığıma memmenun oldum :1hug:
aşkum hoşgeldin cnmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnnnn
ayyy doğru ya pardon pardonnnnnnnnnnadetin nezaman şimdiiii
KIZALAR NE OLDU BU KADIKÖYDEKİ BULUŞMA 2. ŞUBATAMI ERTELEMNDİ DOĞRUMU ANLADIM.BENİ BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ.AYRICA İYİKİ ERTELENMİŞ BENİM 26 OCAK DR GİDİCEM 2. ŞUBAT SÜPER BENİM İÇİM.ODA AYARLAYA BİLİRSEM BEN CUMARTESİLERİDE ÇALIŞIYOM MALESEF:bbo: AMA ARTIK BU OLAYIDA PATRONLA KONUŞMAK LAZIM BİR PAZAR GÜNÜ DİNLENMEME YETMİYORRRRRRRRRRRRRRRsenağlama
bende tanıştığımıza memnunu oldum canım .allah gönlüne göre vaersin inş.hiç umudunu yitirme valla tam umudun tükendiği noktada ben bebiş sahibi oldum darısı sana ve tüm anne adylarınaa.s.
iyiyim bitanem sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnn
beni gördüğün gibi cnm işte yaaaaaaaa çalışıyom adetimi bekliyom bideeeeee hehe p.tesiye kadar olmazsam salı yada çarşamba test yaptırırm
dırım kız benim tecrübe puanın sürekli düşüyo kız tecrübe puanının haline üzülüyorum sizinkilerin yanında ezik kalıyo acaba nedenidr ki biliyomusun benin sevmeyenlermi varrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?