Aysonu Kizlari 2008

bak arttı konu sayfanın başlığına tıkaldım yorum yazdım cnm kontrol panelden gir oku

bu arda kasıklarım ve belim baya ağrıyo adet gelecek sanrıırm laelaelaelaelae

canım (ağzını hayra gönlümü bayıra aç demişler)jeyyar hayırlısı bitanem hakkında ne hayırlısıysa o olur inş

cnm evet 2 şuabatta buluşma olacak ve b.köyde olacak sanırım cimbomlunun kardeşinin nikahı var cnm orayada gideriz dedik....
c.tesi izin al karşıya geç olmazmı cancan?

B.KÖY BAN AÇOK TERS YAAAAAAAAAAAA HANİ KADIKÖYDÜ.ARKADAŞLAR YAPMAYIN BEN ÇOK İSTİYOM SİZLERLE BULUŞMAK AMA BENİM KOCA HAMİŞKEN ZANNETMİYOM B.KÖYE GÖNDERSİN BİRAZ FAZLA KAPTIRDI KENDİNİ DÖRT DÖNÜYO ETRAFIMDA.ODA HAKLI AMA BEN ZORRRRRRRRRR YANİ ORAYA GELMEM .SİZ GELEBİLECEKMİSİNİZ Kİ KARŞIYA NETARAFTA OTURUYORSUNUZ KIZLARRRRRRRRR

hafta içi öğle yemeğine çıkınca senle buluşuruk biğün
sen ben almiş
hehe
sonra dersinkiiii anaaam bu nasıl bir bebe ben bakmıyım buna benimkide böyle doğar:dance:
benim kız nasılmı
gir yotube den almiş sallama diye seyret:1shok:

kızlar hepinize merhabalar

ya mira yapma ya ne 2 şubat ı ogün kocamın doğum günü,belkim gelir hemen giderim ya offfff olmadı böyle ben sizinle hasret giderecektim(

eeeeeeeeeeeeee nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cimbom msn de yok onların bu hafta sonu bi nişanları daha vardı sanırım
telaştadır ooo

kızlar hepinize merhabalar

ya mira yapma ya ne 2 şubat ı ogün kocamın doğum günü,belkim gelir hemen giderim ya offfff olmadı böyle ben sizinle hasret giderecektim(

neşe napıyım gülüm bende istemedim
sinirimden dün ne kadar ağladım bilsen
kocanın d.günü olsun yaaaa o akşamdır
öğlene kadar hazırlıklarını bitirirsin sende

len bu yaşta ne doğumgünüymüş:dilcikar:

canım kocamın doğum günü her yaşta kutlarım ben yaaaaaaaa.
zaten akşamdanda hazırlarım ben sabah erken kaltıp yine bişeyler yapar yine yanınıza gelirim ama biraz erken kaçabilirim yanınızdan 3-4 gibi he tamammı bide kaçta buluşulacak,bakırköyde buluşmakta süper olmuş.bana biraz uzak ama bildiğim yer hiç değilse:))

ben geldim hehehee bilgisayarcı vardı bilgisayarımda çıkmıştım
yeni yaşam gelemzsen cnm başka bir vakit buluşurzzzzzz
neşe sende gel cnm yaaaaaaaaaaaaa

kızlarrrrrrr yaa baya baya belim ağrıyo yaaaaaa kasığımda
şimdi bişey diyecem eğer doktorun gördüğü kan pırtısı adet başlangıcı ise gelmezmiydi ,yada yarına kadar gelir dimi yaaaa

miracım allah bağışlasın almira çok tatlı maşşallah allah nazarlardan esirgesin.ayyyyyyyyyyyyyyy çok şeker yaaaaaaaaaa.buarada bende istiyom kelebek:)

ya mira bugün hayatımda ilk defa bişey yaptım bide son kalanları ben aldım,bimde kampanya vardı bugün mini dikiş makinası bide saç düzleştirici aldım ve böyle başıma ilk defa geldi önceden umarsamaz geç gider bakardım kalmazdı bişey şimdi sabah erken kaltıp gittim,yoksa ben daha yeni yenimi karı oluyorum kız:)))))

neşe sen nerde oturuyodunnnn
ya zaten 3 gb cimbomun kardeşinin nikahı var
biz 11 gb dırımla buluşucaz siz istediğiniz saatte gelin 2 gb nikah salonuna hareket ederiz isteyen nikaha gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…