Aysonu Kizlari 2008

gelecem dırım gelmezmiyim o günü hayatımda hiç kaçırmam tabii ölüm olmazsa:)) derler ya öyle,ama belki uzun uzuna yanınızda kalamayacam

miraaaaaaaaaaaaaa bende kepelek isityomdedim beni tınlamıyonmu kıssssssssssssssss

mira yaaaaaaaaaaaa bende sizinle erken buluşayım bakırköyde nereye gidecekseniz oraya gelirim ben siz sadece mekanın adını söyleyin bana yeter belkim 12 gibi gelirim.
vallah burdan bakırköye trafik olmazsa 1buçuk saat var tabinen

sen g.o.p dan topkapı münibüsüne bin oradan direk b.köye gel kıssss
yada meydandan aksaray minübüsüne bin metro metrondada b.köy durağında in orada kapı önünde dolmuşa bin direk .b.köyy

gel kız erken gel
nerde oturuyon bi öğrensemmmmmmmm

ya dikiş makinası lazım oluyor söküt dikmek için bide ben vitrin takımı yapacam keşke derya baykal gibi olabilseydim ya karı değişik değişik şeyler yapıyor ama örgü ve dantel hariç hiçççççççç sevmem

sen g.o.p dan topkapı münibüsüne bin oradan direk b.köye gel kıssss
yada meydandan aksaray minübüsüne bin metro metrondada b.köy durağında in orada kapı önünde dolmuşa bin direk .b.köyy

kız bakırköyü bilmezmiyim zaten meydanda buluşmayacazmı ben topkapıdan gelirim bana daha kolay geliyorda :)))

ya aslında ben vitrindeki yılbaşı süslerini söküp camı silicem
işim var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dırım cama yazı yazcam ne yazıyım
tasfiye nedeni ile süper ind
yada
şok indirim
ne yazıyım yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…