Aysonu Kizlari 2008

ısıyı yukselten progesteron canım bunlar deilyerimseniben
bırak kendi haline yorum yapma bak arzunun da 36.6 cıkmıs orda kalmıs guya 37ve uzerı olması gerekirmiş:dilcikar:
3-5gun daha sık dişini

ya ben diyom size bu ısı işi bizim vucutlara uygunnn değil diyeeeeeesırnaşık şey

ben almiş e hamile kalmadan dr dr geziyodum
bi dr bana dediki
bak benim bir hastam var 12. kere hamile kaldı ve şimdi sağlıklı dogum yaptı sen 2. yılıyosun dedi
onun için bu bir nevi şans olayııııııııa.s

kızlar ben geldim kaçacam bakayım burda neler dönüyor.dırım bak canımcım sen hamişsin kafana koy bunu değilsen 2şubatta benim kafamı kır:))

nuray canım nasılsın ya saol cevabın için bende o konu hakkında biraz sıkıntı yaptım ama rahatladım sonuçta ben kötü bişey yapmıyorum hayırlı bişey diye uğraşıyorum dimi:))

ben çeldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm daaaa

hacan bibek cnm hepimiz ANNE olmak istiyoruz hatta sanki biz bu işle bu kadar uğraşırken hep hamiş haberleri üzerimize geliyo gibi mesela sabah şirketin bilgisayrcısı geldi nasılsın iyimisin dedim çocuğa 6 yıldır tanıyom eşin nasıl ana okul öğretmeniydi kız okulamı gidiyo dedim yok doktora gidiyo hamile dedi aha dedim 6 yılda toplasan 6 kere eşinin hatrını sormuşumdur sonuncusunda vole hamişmiş hemide 7 aylık....ne yapalım tatlım bekleyecez sabrımızın mükafatini alacağız ...sen hamile kalmışsın bak biliyonki kalıyon ben hiç bişey bilmiyom uğraşıyom 6 ay oldu işte....ALLAHIM HEPİMİZE NASİP EDER İNŞ.........

nuray can can inş.bu adetimin geçişi bebektir cnm inş.öledir..inan bana bu haberi öğrendiğimde kalbim durmazsa mutluluktan ne yaparım bilmiyom cnm.....

bazen düşünüyorumda aklım almıyo böle bir haberde ne olacağını

bazen onu bende düşünüyorum dırım ya hamilesin derseler ben düşüp bayılırım yada ağlama krızine girer beni sakinleştirmeye çalışırlar:)

inş.cnm yaaaaaaaaa kafayı yerim ben öle bişey dee ayyyyy bak heycan bastıııııııııı

durur mu neşecim güldür güldür hemi deeee
bugun de son gun yarına sadece leke gelir
yani yeni ay yeni umutlar yeni çalışmalar:jeyyar:

inşallah bak ikimizinde 15 ocak oldu kanamalarımız şahsen benim geçitmeli oluyor ama inşallah hamile olduğumuzu öğreniriz şubatta yoksa yeni gelin alacaklar ondan önce hamiş olup doğurmam lazım:))

hımmmmmmmmmmm:uhm:anladım cnm yaaaaaaa neyse h.sonu geçsin bakem bekleyecem zaten belim ağıryo olurum sanırsam

camdakileri söktüm
sildim camı
yazı yazıyom
şok indirim%40 diyeeeeeeee
onu yapıştırıcam

yemek molası verdim
şu yazıyı yazıp yapıştırıyım gelicem
ama yenmek yiyene kadar burdayımmmm

nuray senin kızda çok güsel yaaaaaaaaaaaaaaa

mira askım iyi oldu hadi bol kazançlar askımmmmmmmmmmmmmmmm

bu arada arzu ile konuştum iyiymiş evdeymiş yarın dükkana gelirim diyo artık
merak etmeyin diyorrrrr

slm arkadaşlarrr degerii 178 denn 721,50 çıktııııı... benimm bebiş ne kadarlıkk şimdii yavvv 2 hafta sonra dr yine gidece<zz allahın izniyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…