Aysonu Kizlari 2008

güselllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:smiley-cool:evet esraaaaaa bunu yap iyi dugu sömürüsü olacakkkkkkk kötüyüz biz kötüyüzKötü KazenKötü KazenKötü Kazen

ayyyyyyy napalım yaaaaaa izin verisn kocalarınızda yoksa böle yapmaız biz meleğiz dimi mira

KAINLAR BİR MELEKTİR ONU ŞEYTAN YAPAN ERKEKTİR:hooray::içelim:

hoş geldin canım nasılsın bizde seni özledik

dırım belki ataköyde akrabamız var orda kalır ordan da geçebilirim bakarız yaaaaaa
hallederiz
esra dan haber çıksında baklaım

Birsencim Gittin Mi Doktora

iyi aksamlar kızlar doktra gittim biliyorsunuz bu doktor o kadar çok anlattıki
öncelikle yumurtlama tembelliğim olduğu için yumurtlayamıyorum ama yumurtalığımın gidişi pko olma yolunda çünki adet görememek kilo aldırıyor normalde 1 kilo alacaksam 3 kilo alıyorum o yüzden biran önce diyetisyene gitmen lazım dedi doktor kontrolünde kilo vereceksin bu arada eşin tekrardan test yapacak dedi iki sprem testinde anormal bu dengesizlik var iyi bir yer ismi verdi ve test yaptır tüp bebekmi?aşılmamı?ne oalcak karar verecez dedi ve tabi öncelikle benimde düzenli yumurtlamamı sağlatacaklar bunun için öncelikle kilo vereceksin sonrada geri kalan hormonlara bakılcak ...bu arada biliyorsunuz 18 de adet olacam yumurtalıklarıma bakarken rahimde bir nokta gördü bununun iki şey olacağını söyledi birincisi adet başlangıcı oalbileceğini kanama başlamış olabileceğini ikincisi ise gebelik kesesi olabileceğini söledi ama bunları konuşmak için çok erken dedi adetti bekleyecez eğer gebelik olursa mucize olur dedi..........25 ocağa kadar bekleyecez eğer adet olmazsam gebelik testi yapılcak eğer negatifse ilaçla adet söktürücü ilaç verilcek ve arkasından hormon testlerim yapılcak.....benim testlerim kilo verişim eşimin test sonucuna göre yolumuzu çizeceğiz ...........gördüğünüz gibi bebek benim için uzun yolunnnnnnnn sonunda ......................

CNM 171 172 SAYFALARDA YAZDIM SANADA KOPYALADIM

SORMA VALLA SAPIĞIN OLDUM KOCAN KIZMASIN ŞEKERRRRRRR
BEN AŞKIMDOĞA İLEDE KONUŞUYOM GEÇEN HİCRAN ARADI CANLARIM YAAAAAAAAAAA

yok kızzzz daha ona bile denk gelmedi
öyle abes bir saat olmazsa takılmaz o öyle şeylere
bide gizlimiz saklımızda yok şükür:dance:

yok kızzzz daha ona bile denk gelmedi
öyle abes bir saat olmazsa takılmaz o öyle şeylere
bide gizlimiz saklımızda yok şükür:dance:

valla bende doktordan çıktım msj çağrıyı gördüm kon.yoktu
kocamda ekmek alıyodu cebinden aldım telf aradım kapatınca kimii aradın dedi konuşmamızı duydu zati dedim gökçennnn allahım diyo ne kadar bağlandın hayatım diyo merak etmiş kız dedim .........sen üzülmede nasıl istersn öle olsun diyo

valla bi geldiler pir geldiler aynı hızlada kaçtılar heheeeeeeeee

bombom geçmişi bırak geleceğe gellllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…