Aysonu Kizlari 2008

Hayir Olsun Rüyan Canim Dur Bakalim Yarin Git Bi Doktora Ne Diyecek Sana

PERŞMEBE GÜNÜ GİDECEĞİM KIZLAR YARIN ÇARŞMABAAAAAAAAA

BELKİ OLURUM ADET VALLA PARAMA ACIYORUM ARTIK BOŞ TESTLERE PARA VERMEKTEN .......

AMA ARADADA KAFAM ATIYO BUGÜN DİYORUM ÇIKAYIM ERKEN GİDEYİM HASTENEYE VEREYİM KANI DİYOMMMMMMM

İŞTE KAFAYI YEMEK BÖLE BİŞEY KENDİ KENDİME KURUP DURUYORUMlülülülülülü

sırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şey

drım çok merak ediyorsan bi test al yap rahatla bence biizde rahatlasak fena olmaz:))

amaa sakın üzülmee canım .......test yapınca üzülüyoruz olumsuz olunca ama üzülmeyelim yaaaaa....üzülmezsen eğer test yap bugünn...

dırımm ver canımm hemm düşünmekten kurtulursunn ben 2 gün geçtii belli olduu senin baya olduu verde rahatla bence arkadaşımm hayırlısıylaa

cnm idrar testine pek güvenmiyorum ben evde olanları varya hanii

kan yaptıracam hepsine ayrı para harcayamam

QUOTE=HICRAN75;1937880]güüüünaydınnnnnnn millettttttt kimler var bakalım[/QUOTE]

GÜNAYDINNN ARKADAŞIMM NASILLSIN

bencede git kan testi yaptır artık arkadaşım bu stres senide bizi de yicek artıkkkkkk ama bence hamişsin seeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnn

QUOTE=HICRAN75;1937880]güüüünaydınnnnnnn millettttttt kimler var bakalım

GÜNAYDINNN ARKADAŞIMM NASILLSIN[/QUOTE]

iyiyim cnım nolsun sen nasılsın.ben bugün test yapıcam yine kontrol için heyecan var birazzzz 12 de falan gidip yapcaz testiii inşallah normal artış devam ediyordurrrrrr

GÜNAYDINNN ARKADAŞIMM NASILLSIN

iyiyim cnım nolsun sen nasılsın.ben bugün test yapıcam yine kontrol için heyecan var birazzzz 12 de falan gidip yapcaz testiii inşallah normal artış devam ediyordurrrrrr[/QUOTE]

İNŞALLAH CANIMM 48 SAATTE 2 KAT ARTMASI GEREK DEMİİ NORMALL YANİ

iyiyim cnım nolsun sen nasılsın.ben bugün test yapıcam yine kontrol için heyecan var birazzzz 12 de falan gidip yapcaz testiii inşallah normal artış devam ediyordurrrrrr

İNŞALLAH CANIMM 48 SAATTE 2 KAT ARTMASI GEREK DEMİİ NORMALL YANİ[/QUOTE]

öyleymiş canım benim 4.gün bugün cuma yapmıştık testi 161 çıkmıştı bakalım budefa ne çıkcakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…