Pardon arkadaşlar,bu mesajı Ayşe&Serkan arkdaşamıza dış gebelik korkularını belirttiği mesajına karşılık yazmışmış.Alıntıda bir problem yaşadım(((
kızlar dün arzu ile konuştum kanaması olmuş doktor biraz dinlen birdaha tekrarlamazsa sorun yok demiş üzüldüm evde dinleniyor şuan
kızlar dün arzu ile konuştum kanaması olmuş doktor biraz dinlen birdaha tekrarlamazsa sorun yok demiş üzüldüm evde dinleniyor şuan[/QUO
günaydın kıslar .hakkatten arzuya çok üzüldüm allah yardımcısı olsun tüh yaa.bernaaaaaaaaa nerelerdesin dırım yokmu bir haber bernadan?sen nasılsın
ayşeeeeeeeeeeeeeeeee günaydın bacım ben 26 sında kalp atışlarını
dinlemeye gidecem:dance:
kızlar dün arzu ile konuştum kanaması olmuş doktor biraz dinlen birdaha tekrarlamazsa sorun yok demiş üzüldüm evde dinleniyor şuan[/QUO
günaydın kıslar .hakkatten arzuya çok üzüldüm allah yardımcısı olsun tüh yaa.bernaaaaaaaaa nerelerdesin dırım yokmu bir haber bernadan?sen nasılsın
ayşeeeeeeeeeeeeeeeee günaydın bacım ben 26 sında kalp atışlarını
dinlemeye gidecem:dance:
bak senn bebiş büyüdüde kalp atışını dinletecekk annesii....hadi hayırlısı canımm darısı basımaa ..... 31 ocakta bende bir görsemmm bebişimii ....... :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: oynayacamm valla
Nasilsin Birsencim Bugün Beninde çok Belim Ağriyor
Günaydin Ayşecimmmmmmmmmmmmmmmm
Bernayi çok Merak Ediyorum Ben Yaaa
:)))))) dırımm senn ne zaman gidecenn dr
cnm perşembe günü gidecem hergün bi umut adet olurum diyorum ama yok malesef....
dün gece rüyamda eltimle kek yapıyoruz ve karnı hamile gibi kocası biri ile dalga geçiyo ve elitm rüyamda diyoki bak diyo dalga geçme 10 gün önce düşük yaptım diyor........ama ben sadece hamile bir karın görüdüm elitimin yüzünü bile görmüyorum........korkuyorum yaaaaa
c anım malum biliyorsunuzz rüyada çiçek toprak bebek ve hamile kadın görmekk bebeğe çıkarr ben eltimi gördümm kii hamile... çiçek gördüm dikiyordum toprak gördüm ve karnımda bebek görmüştümm hatırladın demii.. eger bilinçaltına yerleştirmediysenn. hamiş olabilirsinn ki inşallah.. hadi hayırlısı canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?