Aysonu Kizlari 2008

bernacım korkmaya başladım canım sonuç negatifmi yoksa ondanmı giremedin siteye dediğin gibi yoksa sonuç pozitif te sen şoktan siteyemi giremiyonn inşallah 2.şıktırrr sen hamiş olda bize yarın de sorun diil aşkımmm.

selam hicrancimmm
nasilsinn
berna hamile olsa hemen girip yazardi canim deilsem girmeyecem diye yazmisti cunku gunduz muhtemelen morali bozuktur onun simdi uzgundur ondan girmiordur(

banada öle geliyor sanırım sonuç sıfır çıktıı neyse ya allah nasip eder inşallah onunda olur birgün elbet allah herkese tez zamanda versin.
ben iyiyim canım tabii sıkıntılar var ama genelde iyiyim yarın tektrar test var normal çıkarsa cumartesi gene var oda normal çıkarsa 5 gün ara ile 2 defa daha var delik deşik olcam gene ama testler normal olsunda ben razıyımmmm.
bu arada karşılaşamıyoz bu aralar sen ne alemdesin canım yaa

dırımın canım yazılarını baştan sona okudum ilk önce senin şu arkadaşına kızdım,diyelim kıskandın ablasının hamileliğini nasıl ima edersin sen ya sinir şeymiş o yaklava:.bide bekar arkadaşların hadi onlar bilmiyor ama anlamaları çok lazım allah ım onların başına vermesin ama başlarına gelince anlarlar sadecesen onlarla fazla hatta hiç görüşme böyle insanlar akıl ve ruh sağlıklarımızla oynuyorlar bizim.

buarada sizi sıkıyorum bir kaç gün siteye girmeyeyim demişsin bak buna çok sinirlendim ya biz burda bostan korkuluğumuyuz tabii sen derdini anlatacan bizimle paylaşacan burda güzel şeyleri nasıl paylaşıyorsak acımızıda paylaşacaz sen bizim herşeyimizsin tamammı bak buluşmada sada şaplak atarım ona göre ama attıktan hemen sonra kaçarım ben miniğim kısayım hemencik döversin sen beni orda:))

bundan sonra ağlamak mı istiyorsun ağla ve rahatla hatta bende seninle birlikte ağlarım bir tanecik arkadaşımseni ve hepinizi çokkkkkkkkkkk seviyorumŞenizŞenizŞeniz:1hug::1hug::1hug:ŞenizŞenizŞeniz

evet şimdik gelelim bernema canım inşallah hamilesindir ya inşallah heyecandan giramemeişindir yarın cevabını alana kadar ben pozitif olmuştur diye düşünüyorum ama değilsede üzlmek yok tamammı allah ım inşallah gönlümüzden geçen bütün hayırlı dualarımızı kabul eder.

esma büyük tebrikler diyorum çünkü sen bence %100 hamişsin allahım sana ve bebeğine sağlık saat ve uzun ömür verir inşallah.ama o eltin varya onun ve sana o kelime kullananların yatacak yeri yok bence boşver üzülme bak dırımın de dediği gibi 3 ayına kadar söyleme sonra söyle nazar deymiş görsünler bide sen hep nazar duası oku onların yanına giderken tamammı gülüm öptüm sen:)))

canım gökçen ablacım biliyorum insanın ne emeklerle uğraştığı iş birden hiç yok yere elinden kayıveriyor bide ben bu kadar çok vergiyi isteyip insanları bu kadar güç duruma niye düşürler anlamıyorum kazaç neki 20bin ytl vergi istersin.neyse bundada bir hayır vardır ablacım sen içini ferah tut.seni çok seviyorum beni bu bölüme çağırıp bu güzel insanlarla tanıştırdığın için çok teşekkür ederim.seni ve tatlı cadı almişimi çok öptüm..

burdan hicran,ayşe&serkan,yeniyaşam,cimbomlu,bibek suratlı,berna,mira,dırım,sılam,nuray-ahmet,fakelove ve ismini sayamadığım bütün arkadaşlarıma canlarıma sesleniyorum hanımlar iyiki hayatıma girdiniz gerçekten sizi o kadar çok seviyorumki anlatamam.bugüne kadar bana o kadar güzel akılar verip beni rahatlattınızki sizi benden anca ölüm,sizin beni terk etmeniz ve türk telekom ayırır:))) hepini çok öpyüm sevgiyle ve neşeyle kalın yani benimle:)))espiri mafettim:) ya hehehehe

Aklına hiç kötü birşey getirme bence,sapasağlam yerinde tutunmuştur senin bebiş eminim:))
Dış gebelik zaten anneyi rahatsız ediyor,anlarsın normalde...
Hepimize sağlıklı bebişler arkadaşım...

Aklına hiç kötü birşey getirme bence,sapasağlam yerinde tutunmuştur senin bebiş eminim:))
Dış gebelik zaten anneyi rahatsız ediyor,anlarsın normalde...
Hepimize sağlıklı bebişler arkadaşım...

Pardon arkadaşlar,bu mesajı Ayşe&Serkan arkdaşamıza dış gebelik korkularını belirttiği mesajına karşılık yazmışmış.Alıntıda bir problem yaşadım(((

öncelikle sılam ve bebeklik günaydınlar canlarımmmmmmmmm benim sılam dünki mailimi okudunmu yorum yazmadın hotmailden attığıma

arkadaşım berna dün gece rüyamda senin tahlil sonucunu gördüm 75 çıkmıştı
arkadaşım hamilsin diyordum ama senden ses soluk yok cnm benim negatifse bile bize söleeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…