slm guzel kislar cok uzun bi aradan sonra mrb ............................................
cnm çok güselll sağsağlimmm kavuşun iyi yolculuklar cnm bizde bir gelişme yok cnm yaa aynııcnm benim iyi sayilirim esim bu gece geliyor yarinda corum a gidiyoruz bugun calismadim hazirlik yaptim eee cnm sende guzel haberler varmi
canım ablamında yumurtlama problemi vardı ama o düzenli adet oluyodu en geç bir hafta geçiyodu bazen ilk bebeğinide tedaviyle olmuştu ve artık tedavi olmaya karar vermişti zaten biz kist var dicek diye gitmiştik
ablam bile konduramıyodu canım ablam istiyodu ama anladımki o gün hastanede ağladığında çok istiyomuş canım ablam çok moralim bozuk ablamın ordan heycanla çıkmasını isterdim ama allaha şükrediyorum
birsen canım benim vde kuru kaysı varsa yesene hem sindirimini kolaylaştırır hemde şeker isteğini bastırır
hoşgeldin güneş nasılsın canımmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar gördünüzmü bunu çok tatlı :CüvCüv:bende böle olmak istiyorum:CüvCüv:
fake ablanın cocugu var dı mı dogru anladım 2.bebişi istiyor?
guneşim nerelerdesin sen yaaa
dirimcim hayirlisi olsun bitanem dondugumde ins guzel haberler veririm ve sizlerdende duyarim
bende aynı canım bende kalmadım kistlerle uğraşıyorum
inş.cnm yaa inş......:teytey:
ıyıym gunesım cok sukur ıdare edıyoruz ıste
bebiş inatcı ve tembel aynı bana çekmiş kıpırdayıp şeyini gostermiyor ogrenemdim cinsiyetini
bende baska havadis yok canım:sm_confused:
kaynana ile ayrılmana da cok sevindim yaa
güneş bak demedi deme kaynanadan ayrılmışın uzun sürmez hamiş kalırsın allahın izniyle inş
stres gitmiş
Him bide unuttum sanmayin çünkü 10 tanedeN başka:CüvCüv: BUNDAN YAPAMIYOMUŞUM
DEVAM EDİYORUM
BU AYIN UMUDU FATOŞ UMARIM ŞİMDİ BÖYLEDİR:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?