Aysonu Kizlari 2008

cnm benim iyi sayilirim esim bu gece geliyor yarinda corum a gidiyoruz bugun calismadim hazirlik yaptim eee cnm sende guzel haberler varmi
cnm çok güselll sağsağlimmm kavuşun iyi yolculuklar cnm bizde bir gelişme yok cnm yaa aynıı

canım taktiriilahi bak oluyor sonucda bebesiii inş.sağlıklısı gelir güler yüzü cnmm

cnm kuru kayısı yok evde yaaaa kuru kayısı kışın alıyorum
allah şükür kabızlık derdim yokk şimdilik cnmmmm
kavun yedim cnmmmm

normalde sevmem tatlıyı ahhh birde sevseymişim ne yapardım bilrmrm

fake ablanın cocugu var dı mı dogru anladım 2.bebişi istiyor?

guneşim nerelerdesin sen yaaa

cnm benim calisiyorum artik ama 1 ay calismiycam memlekete gidiyorum yarin esim askerdeydi bu gece geliyor k validemlede ayrildim kurtuldum stres bitti yani eee cnm senin hamislik nasil gidiyor nasilsin

dirimcim hayirlisi olsun bitanem dondugumde ins guzel haberler veririm ve sizlerdende duyarim

bende aynı canım bende kalmadım kistlerle uğraşıyorum

cnm benim 1 yil doldu hic bisi yokmus stres dedi k validemden ayri eve ciktim bilmiyorum simdi ins olacak cnm benim umidimizi kayb etmeyelim olacak bitanem bu arada ne kadar oldu cnm senin bebek isteyeli

cnm hayirlisiyla dogurursun ins anali babali bvuyutsun rabbim cnm ins ya tek sorunum k validemdi kurtuldum darisi isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…