Aysonu Kizlari 2008

evt cnm dr bende sorun olmadigina gore esimede bakcak ankaraya gitcez iste bu iznimizi dr de gecircez

yaaaa benim niye canım bişey çekmiyo. heleki tatlıya çukulataya bayılırdım, yiyemiyorum. tiksinme değil ama canım çekmiyo. yiyesim gelmiyo. ne ekşi ne tatlı....

bi tek eteee ıhhhh diyo. galiba vejeterjan olcak. yandım ben yandım.

bol bol su, meyve, sulu şeyler yiyesim var hep. yemek yemesem hep su içsemmmm :icecream: donduuuma da oluuuur serin serin

yaaaaaaaaaaaaaa ne yapam ilkkez böle tatlı krızım tuttu yaaaa üstelik ben yiyemiyorumm:çok üzgünüm:
birkere bende kocama yaptım ölee gece yarısı top kekler eticinler aldırımmm beş karış surat yaptıı ama gidip gelene kadr geçmiştiiiii

mazi aklıama geldi beeeeyeni evlüydük 2 aylıkk

Kiz bisen nereye kaçtin tatli bişerlermi aramaya gittim gelemedin diyetini bozma he ama senden umutluyum ben vericen vücudunu işgal eden kilolari
yok beeee yazdım yazdım hata verdi sinir oldum yemem cnmm
yaaa biertek dün pudink kaçamağım oldu ama yakmışımdır onu ev işi yapıyommmm spor yapıyom valla ev işide ayrı spor yaaa ter akıyo mıçımdan

afiyet olsun ye tabi yarasinnnn

demkkkk herkesss gece giriyooo yakaladımmm siziiiiii :1ninca:

ama ben hep gece giremiyoooom. ya accuk da gündüz girin yahuuuu

anam dunya ne taf yaw bbende yerim yerim kg almam oceden asiri kg liydim bi attim bidahada almadim darisi basina dirimim

demkkkk herkesss gece giriyooo yakaladımmm siziiiiii :1ninca:

ama ben hep gece giremiyoooom. ya accuk da gündüz girin yahuuuu
gündüzde gecede ben buradayım ama sen yoksunnnnn

anam dunya ne taf yaw bbende yerim yerim kg almam oceden asiri kg liydim bi attim bidahada almadim darisi basina dirimim
aminnnnnnnnnnnnnnnnn

canim benim ev şuan bile çok sicak şimdi bile ter döküyorum

cnmmm ben spor yapıyorum duş alıyorum bu sefer lavoba yıka ütü yap yemek yap evi süpür bualaşıkları deppp makinaya çamaşır yıka as
kuruyanları kaldır yazın 2 günde bir çamaşır yıkanıyor terliyoruz çokkk kısa programmm

eee buraya oturdummu kar sayıyorum yaaaa valla çalışırken daha az yoruluyordumm

Birsen canim sen bundan önceki farlutal kullandiğinda kaçinci gün adet olmuştun

cnm ben hep 10 günbü oluyorum birkere erken oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…