Aysonu Kizlari 2008

fakem kuşumm geçmiş olsun yaaaaaa inan bana çok üzüldüm ama bu kadar strsten oalcağı buydu offfff yaaaa inş.geçer kuşummm strestendir......endeskopiye gerek kalmaz inş.

iyi iyi merak etme ben konuştum 2 gün sonra bağlancak neti gelcekmiş selamları var

günaydın millett busabah yine erkenciyim galibaa kk yı benmi açtım nedirrr

günaydın cnm evet erkencisin cnmmmmm

kızlar ben bugün yokkum
erken kalktımki gidiyim diyeeeemirmirmirmir
anneme gidicemmm
size güzel sohbetlerrrr
hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmmŞeniz
hadi bakalım güle güle git bir iki gün kalacakmısın yoksa bugünlükmü gittin bacım arayıaçma haaaa

ahhhhhhhhhhhh cnm ben bilirim o kabızlığı ne nalet şeydir o yaaa
doktora sor cnm ya hamişler için şurup var yada zeytinyağa iç
ben ilk diyetisyene gittiğimde kabız oldum bana hamişlere verilen bir şurubu vermişdi cnm
benimde faturalarım var yaaa tlf 61 ytl(daha aramıyom kimseyi ya içime dert oldu)adsl 30 ytl elektirik gelmiş 39 ytl eee bize ne kaldı anasını satayım yaaaaaaaa
ama ilk önce evde bacakalrımı alacağım sonra kuaföre gidedeğim saçlarımın katlarını kasetirceğim kaş bıyık ..sonra faturalar faturaları yatırdıkdan sonrada dişciye gideceğim aylar önce geçici dolgu koymuşdu acım geçeince aldrımadım ben onu şimdi gidip orjinal dolgumu koysun çünki bebek tedavisinden sonra yaptıramam bişeyy sonrada arkadaşıma gidecem söz vermiştimm dün gece gidecektim ama evde yanlız kaldım........

ayyy mirammm kuşummm pazar gece resmen sıcakdan uyuyamadım neyse bu gece esti biraz ama yinede dışarı çıkmaya üşeniyoru yaaaa

ben ağda yaptım ama çok küçük oldukları için pek başarılı olmadımmm

neyse kimseler yok kocişin eşyaları ütüleyimmm

geldim geldim ben de burdayım
aman ne sıcak var ya allahım
bu 1 hafta daha böyle sürecekmiş
nabersiniz birsencim gökcencim
keyifler nasıl
ben galiba adet oluyorum
hiç de hafife alınamayacak kahverengi akıntım geldi bakalım devamı gelicek mi
bugün 25.gün biliyorsunuz eskiden 26.gün adet oluyordum yarın olsaydım daha çok sevinecektim ama farketmez heralde yaa çok sevindim valla ilaçsız normale döndü kistte gitti galiba inş.öyledir yani
ısı ölçmeyi yumurtlama hesaplamayı son günlerdeki heyecanı özellikle de ısı yorumlamalarını falan acayip özledim şubattan beri düşünün yani sanırım bende maratona girdim arkadaşlar bugün iyice sökülürsem prş dr a gidicem

evet cnm çok sıcak ama aksam yinede iyiydi esti cnmmmm
canımm bugün kahve rengi akıntın varsa yarın sökülürsün yinede 26 günde olursun adettini ohhhh desene cnm eylülede beraber bekelyecez eee süperrrrrrrrrrrrrrr

başımın tatlı belası seninle başladım (2007 ağustos) seninle devam ediyorum yaaaa
yerim ben seni yerim yaaa
evet aslında yarın tam sökülürsem psikolojik olarak sevinicem ama farketmez tabi ki
rakamların uğuruna inanırım biras da
takıntı işte

evet cnmmm haklsınnnnnn sakın stress yapma tatlımmm
bak ben c.tesi lek gördüm erken gelecek sandım sonra pazar günü koyu kahve rengi geldi
p.teside leke leke geldiiii sonra bi söküldümmmm ayyyy dün pek bi ağladım buadet sendromu benim piskolojimi çok bozuyor sebepsiz ağladım.....

neyse bugün iyiyimmm.....şimdi duşa gireceğim sonrada kuföre gideceğim kaşımı aldıracam saçımı kestireceğim....oradan fatura ödeme noktaları varya oraya gideceğim
tlf faturası gelemdiği için o ödeme noktasından yatıracağım....sonra bankaya geçecem kartımı iptal ettireceğim..hadi ben duşa kaçtımm

canım yaa ordan da arkadaşına gidiceksin
bugün gelicek misin bi daha
bak nuray da yok ben yalnız mı kalıcam yine

cnm yaa doğru oralardan dişçiye gidecem sonrada kale centere gideceğim
elbise istiyorum yaz bitti gerçi ama ben isityorum b ulursam güsel bişey alacağım iştee

cnm gelemem yaa nuray öğlenden sonra gelecekdi birde aslı gelecekmiş evinin orada internet cafe varmışşş öptüm kocamannn seniiiiiii

çok sevindim kuşum 3 lü testinin güzel çıkmasına
ve sen tam cingözsün yaa cidden
yazık kısım ahmete ee
benim ki olsa çokdan çıldırmıştı
en güzelini almak istiyorsun tabi ama
aslında ben sana da hak veriyorum yaaa
bende olsam senin gibi davranırdım ben daha şimdiden başladım markası şu olucak bu olucak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…