Aysonu Kizlari 2008

hg kusum
gelir adetin sıkma kendiniiii:teselli:
bu sıcakta da iş yapmak cok zor oluo yaa kolay gelsinnn
sabah 10daha ve ben yanıyorum şimdiden acsammı kimayı napsam offf bunalıom valla yaaa

valla cnm ben sıkmıyorum ama o beni sıkıyor kuşum yaaa baş ağrısı midebulantısı yapıyorrr..............

inş.bugün sökülür iş yaparken

bende bu sıcakda heççç istemiyorum yapmak ama mecburen yapacam yaa 2 hafta oldu yapmayalı

ben de geldimmm
aranızda bana da yer var mı
ayy nasıl ösledim ben sizi yaaa
bu manyak patron hem evde hem işte çalıştırıyor beni yaaaa
ben im arkadaşlarım var merak ederler beni diyorum adam tınnn valla yaa
hepinize kocaman günaydınlar hayırlı haftalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yoğunluk bugün de devam edicek ama inş.bugün bitirmeye çalışıcaz bakalım artık
sıkıldım yaa kapı sürekli açık olduğundan klimayı da açamıyoruz yanıyorum ben valla
bugün ist 38 derece olucakmış arkadişler
bi de bugün benim 24.günüm ve hafifden kahverengi akıntı oluyor gib gibi sanırım yani inş.26.gün adet olucam yine hamileleik öncesi olduğu gibi allahım inş.öyle olursa değmeyin keyfime kızlar yaaaaaaaaaaaaaaa

hoşgeldinn dilekçimmm o patronuna benden bir klava:klavaroflol:

hoşgeldin cnm aramızda yer var biliyonnn bunu cicimmmm

çalış bakalım çalısan demir pas tutmaz ata sözünü sana uygulatıyor kocan sanırım

bende daha kalkıp kahvaltı yapacam evi temizleyecemmmm
işim çok bugün kuaföre gidecemm bombom cnm uygun olursan bu c.tesi bana beklerim neşeyede söleyecem

kızlar ben kaçtım saat 11 oldu ben ağzıma lokma koymadımm hemen bişeyler yiyeyim ve temzliğe başlayımm

canımsın benim yaa
gelebilirim sanırım bitanesi
c.tesi bi plan program yok canım benim
konuşurum yine bu konuyu
hicrancım gönderdiğin mesaj için çok çok teşekkür ederim bitanesi
inş.hepimizin duaları kabul olur yarabbim
dua ettim ben çok hem hamişler için hem de hamişliği bekleyenler için

ayy gerçekten düzeldi valla yaa
hel ki 26.gün adet olursam süper olur valla
aslında belki çok da normal değil ama ben hep 26 da oluyordum yaa özelliği önemi var hani yani

nuraycım aldıklarını gördüm aralık sayfasında inanılmaz güzel şeyler
maşallah benim kızıma ne güzel cici oldu daha şimdiden
melek o ya melek
ne güzel olucak o pembe elbisenin içinde yarabbim yaaa

offff leş gibi oldum yimek yedim ilaçlarımı içtim pikemi yıkadım oturma odasının camını sildim tozunu aldımmm

ayyyben çok kalpazan olmuşum yaaaaa hiç canım yapmak istemiyor temzilik ama batmışş ev yaaapislik içinde daha oturma odasındayım kilimini silkeledim yerklerini sildim şimdi son rutuşumu atıp çıkacam içerlerde işim bitene kadar gelmeyecem nasıl bitecek bilmiyorum yaaa şıp şıpp su damlıyor her yanımdan offffffffffffffffffffffffffffffffffffff

3lu test sonucum cıkmıs telde birsey soylemediler burdan alın dediler
bu sıcakta nasıl gidecem Allahımmmm
aksamustu gideyim bari
insallah iyi cıkmıstır

yaaaaaaaaa niye söylemediler ki
tesüflerimi fıdşkırttım ben onlara söyle hemen nuraycım
seni nasıl yorarlar bu sıcak da ama ben biliyorum tertemissss misss gibi senin cimcimenin test sonuçları ben biliyorommm valla bakkaydirigubbakcemile5

fakecim hoşgeldin fıstıkım
nasılsın demicem anladım ben seni sadece o kadar diyorum yani
ve seni çok seviyorum ve dualarım seninle gülüsü

kandil gecesi rüyamda kitapcıdan 10 tane kitap alıyordum yok ben nasıl okurum bu kadar kitabı diyordum bi ses bana kitap oku diye bağırdı resmen netten azıcık baktım iyi bir şey sanırım kitap satın almak tam da bakamadım gardiyanlarım çok ee iş de var ya tam oturamıyorum pc nin başına gözler üzerimde kıslarr

yeni bi konu açılmış okudunuz mu
bebeklerinin susuz kalması
aman ha hamişler güzel anne adayların allah aşkına ne olur günde en az 2 lt su için çok önemli çokk
hele ki böyle sıcak günlerde çok fazla su kaybediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…