Aysonu Kizlari 2008

yaa jinekoloji sayfasında bi başlık açmışlar fsh ı 70 olan bi kadın hayıtla 9 ayda fsh düşürmüş ve şimdi de hamişmiş
bu fake niye içmiyor ki yaaa

1-2 ayda d.kontrol içse bence kisti de gidicek ama
biras rahat olabilse biras otokontrol yapabilse

bu arada birsencim ağlamak nerden çıktı yaa
senin şimdi bu ay çok ama çok güçlü olman lazım bitanesi

oooooooo nurayım ne çok iş yapmışsın sen bende ağdamı yaptım duşumu aldımm
çantamı hazırlıyorum şimdiii çıkacam dışarı bend efatura yatırcam önce kuaföre gidiyom öptüm sizeee

ya bu arada bir adet oluyommm anlatamam size yaaaa ne bu böle kurban kesmiş gibi dün gelmeyecek diye korktum bugünde bitmeyecek diyee aman yarın nasıl muayne edecek ben artık elli kere tribe girerimm ...önce tuvalete gider temzi ped koyarım sonra yıkar silinip geçerim valla azcuk bekeleyecek doktor ....kusura bakmasın sekiz oluyorum adetliyken muayne olmaya........... hadi ben kaçtımmmmmmmmm

1-2 ayda d.kontrol içse bence kisti de gidicek ama
biras rahat olabilse biras otokontrol yapabilse

bu arada birsencim ağlamak nerden çıktı yaa
senin şimdi bu ay çok ama çok güçlü olman lazım bitanesi

ahhh be kuşum öle içimden geldi ama geçti cnmmmm adet sendromuydu ağladım ağladım açıldım ben çok umutluyum cnm bu tedavimden rabbim gülecek bana biliyorum bennn.........................

cnm fake dediğin gibi 2-3 ay d.kontrol hapı içse kist mist kalmayacak sonrasında hayıta başlayacak dediğin gibi düşecek ama hayıtla doğumkontrol hapı iyi olmaya bilir o yüzden yine farlutalle adet görecekkkkkkkkkkk

ayyyy ben hakkatten kaçtım cnm yaa saat 2 olmuşş işlerim bitmeyecek yaa aytunç diyecek kıçını kaldıramıyorsun evden çıkmaıyorsunn gidem faturaları bulam yaaa

kesinlikle haklısın fıstıkım yaa
en fazla 2 doğum olursa tabi o da
ama kardeşimden biliyorum boğa burcu azcık lüxe düşkündür bitanesi ama
inş.gönlündekini alırsın bitanem

birsencim sen cevap vermedin bitanem yaa akşama gelicek misin

canımın içi jinekoloji sayfasında konu açmışlar oku bitanesi
adaçayı konusunda haklısın ama hayıt tohumunu fsh konusunda çok duydum ben gülüm yaa dert veren allah derman da vermiştir bitanem üstelik o dermanlar doğa bitanem hani bi prof var ya erkan topuz kanserle ilgili ne otlar söylüyor var ya var mı hikmeti bitanem
artı ilk buraya geldiğin için öpücüklerimi fışkırttım canısı:1hug:

yaa kızlar az önce msn de arzunun eşiyle görüştüm arzucum doğum yapmış
galiba kimsenin haberi yok
sayfamızın ilk meleği geldi allaha şükür
40.000 kere maşallah yakışıklı oğlumuza
allahım analı babalı büyütsün
darısı bebek bekleyenlerin başına inş.
ve ve ve bizim gibi evlat hasretiyle yananlara inşallah yarabbim yaa
ben bi tuhaf oldum yaaa sayfamızın ilk meleği kızlar yaaaao kadar iyi hatırlıyorum ki araya kurban bayramı girmişti geçen sene arzuyla adet günlerimiz aynıydı aralık ayı tatil dönüşü ben adet olduğumu söylemiştim arzu hamiş olduğunu bakın şimdi meleğimiz uğurumuz umudumuz bizimle beraber
teyzeyiz biz şimdi di mi yaaa

Selam kizlarrr ben geldim bugn kizin kayit işlemleri ile uğraştim gene accikkk baya yoruldum eve geldim ev leş gibi kizimda yardim etti az buz temizlik yaptikkk şimdi sira gardropta ama hiiiç kiçimi kaldiramiyom valla çamaşir atcem makinaya yarin bakarim arik gardroba zaten yarin akşama anneme gitmem lazim cuma günü kizkardeşimin kinasi var pazar da düğünü anneme destek olmam lazimmm telefonla olmuyor bu işlerrr anamda gel diyorrr orasida çok sicak annemde 5.katta asansörde yokkk anam o merdivenler beni öldürüyor ama mecbur gitçezzz

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyyy sahimiiii ohhh maşallah maşallah inşallah sorunsuz bir doğum olmuşturrr darısı bizim başımızaaaa

merhabalarrr ben geldiim evimize daha net baglanmadı o yüzden cafedeyim umarım herkes iyidir arkadaşlarım. evimi taşıdım çok şükür. ufak tefek işler kaldı. hepinizi çok özledimm herkese çokk teşekkür ediyorum canlarım benimm. arzumuzda dogum yapmışşş hayırlı olsunn. hepinizi çoook çoook öpüyorummm meleklerimm.

gerçekten yahuu nerde bu kız aceppppppp.....................................klava:klava:

VALLA BENDE DAYANAMADIM 4 BOYUTLUYA GİRİP GÖRCEM KIZIMI AZ ÖNCE RANDEVU ALADIM BENİM EVE YAKIN BİR GÖRÜNTÜLEME MERKEZİNDEN YARIN KIZIMIN HEM KİLO ALIP ALMADIĞINI NET ÖĞRENCEM HEMDE CD SİNİ ALCAM YÜZÜNÜ KIÇINI AÇIKÇA GÖRCEM NEYDİ O BE KARARTILAR AYLARDIRRR REKLİYE DE SOKMUYORLAR NEDENSE KEYFİ BİŞİİ GEREK YOK DİYOR BENİM DR YAHUU BENİM KEYFİMİN KAHYASIMISIN SENNNN:roflol:

bende kocaman öpüyorum seni güzel kuşum benim
afiyet bal şeker olsun
güzel muhabbetleriniz olsun inş.
kaynanan da çok oturma
trip yap azcuk
yarın görüşürüz bitanesi
inatçı lüx düşkünü tembel zeki sabırlı sadakatli zeki kıskanç boğa burcu seni

ayyy hicroş o cd den ben de kısmetse istiyorum yaa
çok hevesim var benim de
sadece 4 boyutlu da mı çıkartıyorlar ki
çok güzel bi hatıra bence düşünsene yıllar sonrası için

evet biliyorum mimikleri bile belli oluyor
inş.bizlere de cd çıkartmak nasip olur bitanem
aşkım ben çıkmak zorundayım seni o koca göbişinden kocaman öpüyorum meleğim benim
kendine ve meleğine çok çok iyi bak kuşum benim
iyi akşamlar gelin hn.

kızlar günaydınnnnn
kocişi işe yolladım
bugün evdeyim kısmetse:)
evi süpürüp silicem ama genel anlamda sizleyimmm
ay gece çok sıcaktı
sabah püfür püfürdü ama 7.30 da zar zor kalktım kahvaltı hazırladım
paşamı doyurdum yolladım işe

günaydın arkadaşlarrrr bugün yineeee sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yeni çıktım duştan ama yine su içinde kaldım terden su gibiyimmm damla damla akıyor vücudumdan terrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…