1-2 ayda d.kontrol içse bence kisti de gidicek ama
biras rahat olabilse biras otokontrol yapabilse
bu arada birsencim ağlamak nerden çıktı yaa
senin şimdi bu ay çok ama çok güçlü olman lazım bitanesi
merhaba kızlar geldim bennnnnn hemen size geldimmmmm
dilekcim bende hayıt tohumu içmeyi düşünüyorum ama bilmiyorum işte bitkiya beni korkutuyo
adaçayını ne kadar övdüler ama kimine yaraı kimine zararı oldu bende tam karar veremedim yaniiiii
yaa kızlar az önce msn de arzunun eşiyle görüştüm arzucum doğum yapmış
galiba kimsenin haberi yok
sayfamızın ilk meleği geldi allaha şükür
40.000 kere maşallah yakışıklı oğlumuza
allahım analı babalı büyütsün
darısı bebek bekleyenlerin başına inş.
ve ve ve bizim gibi evlat hasretiyle yananlara inşallah yarabbim yaa
ben bi tuhaf oldum yaaa sayfamızın ilk meleği kızlar yaaaao kadar iyi hatırlıyorum ki araya kurban bayramı girmişti geçen sene arzuyla adet günlerimiz aynıydı aralık ayı tatil dönüşü ben adet olduğumu söylemiştim arzu hamiş olduğunu bakın şimdi meleğimiz uğurumuz umudumuz bizimle beraber
teyzeyiz biz şimdi di mi yaaa
AYY zaman ne cabuk gecıyor bombom cıdden
dun gıbıydı sankı hamıle haberi di mi:1rolleyes:
adını ne koydular acep:uhm:
teyze olduk dioruz ama kendi kendimize gelin guvey olmuomuyusnaniknanik
arzu aylardır hic gelmedi:1no2:
celdum kizlar guzel haberlerle
3lu testim temiz cikmis bir risk gozukmuyor
sonra idrar ylu enfk gecmis mi diye tam idrar tahlili yapildi dr mukemmel didi tamamen gecmis simdilik.bol su icmeye devam et dedi.ferrum fort demir ilaci beni kabiz yapti didim baska ilac yazdi.ama beni ultrasona sokmadi.
ama cingoz nuray durur mu :jeyyar: hemen diger poliklinge uctum
orasi da inanilmaz kalabalikmis yaw
daha mi cok tutuluo nedir artik
sira beklerken gittim banka isimi halletdim dondum ancak bana gelmis
kadin daha once nereye gidiodunuz dedi bir sorun var mi en son ne zaman gorduler sizi vs sordu sonra da derdimi anladi tabi:roflol:cinsiyet mi ogrenmek istiosunuz dedi evet dedim bu ultrason hassas degil asagida baksinlar dedi.kagida obsestrik usg yazmis doppler oluuyor herhalde bu.in cik baya masrafli ismis orda ultrasona girmek...yarin10.45e randevu verdiler
bu sefer diyecem kukuyu goreyim deyükaydirigubbakcemile3:roflol:
sonra bizim kosedeki mobilyacıdan bebek odası begendim.hatta bayıldım :asigim: dolabı ev şeklinde olanlar var onlara bayılıodum iyi denk geldi.baska yerde 850ytl nakite güzel bir oda bulmustum ama suntalemdi ve cok düz bişeydi.taksitle 1000 1100gibi oluodu.benim kıl ahmet canımı sıktı kayınbaba mobilyacıydı Allah rahmet eylesin..ben mobilyacıyım bana mı anlatıon 2 seneye kalmaz elimizde kalır o didi zaten gonlum daha iyilerindeydi iyice istemez oldum..
şimdiki takım 1600ytl ..mdf ve baya modelli olanlarından
şimdi de oooo 1600 çokmuş deyooo
banane didim taksitle alacaznaniknanik
seni eve kilitleyip gitcem ben dio her cıkısınde bişe almaya kalkıon diyo hahahaha.:roflol: yalan da degil hani
faturaları yatırdım banka işi tamam ama markete giremedim cok sıcak kendimi eve zor attım
ayyyy ne cok yazdım
benden havadisler bu kadar şimcilik
gerçekten yahuu nerde bu kız aceppppppp.....................................klava: klava:
VALLA BENDE DAYANAMADIM 4 BOYUTLUYA GİRİP GÖRCEM KIZIMI AZ ÖNCE RANDEVU ALADIM BENİM EVE YAKIN BİR GÖRÜNTÜLEME MERKEZİNDEN YARIN KIZIMIN HEM KİLO ALIP ALMADIĞINI NET ÖĞRENCEM HEMDE CD SİNİ ALCAM YÜZÜNÜ KIÇINI AÇIKÇA GÖRCEM NEYDİ O BE KARARTILAR AYLARDIRRR REKLİYE DE SOKMUYORLAR NEDENSE KEYFİ BİŞİİ GEREK YOK DİYOR BENİM DR YAHUU BENİM KEYFİMİN KAHYASIMISIN SENNNN:roflol:
ayyy hicroş o cd den ben de kısmetse istiyorum yaa
çok hevesim var benim de
sadece 4 boyutlu da mı çıkartıyorlar ki
çok güzel bi hatıra bence düşünsene yıllar sonrası için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?