günaydın kızlar bende geldim
fatoşcum canım benim hoşgeldin gülüm
gökcencim sen de hoş geldin bitanesi inş.senin için en hayırlı sonuç gelir bitanem
fakecim nasılsın yawru kuşum hayıt kafanı karştırmış sanırım ama sen iyice bi araştır çok faydalı bitanem yaa
birsenin randevusu 9 daydı
nurayın da 10.45 di sanırım öğlen gibi burda olurlar
canım benim hayırlı olsun bitanem tedavin
inşallah herşey yolunda giderde sende meleğine ya da meleklerine kavuşursun bu mübarek ayda canım benim
c.tesi inş.gelicem bitanem de biras geç olabilirim malum erken bırakmaz beni
evet cnm mutluyum ama hala bişey anlamaıdmbaşındayım inş.diğer tedavi giibi yıpratıcı olmazcanım benim tedavin hayırlı olsun ne mutlusundur şimdi sen tedavi olunca insan daha mutlu oluyo allah yüzünü güldürsün inşşşşşşşşşşşşşşşş
oh gelebildim nihayet
bu poliklinigi hic tutmadim cok kalabalik oturcak yer yok hep dolu
randevum da 10 45 ti 11 10da filan ancak girdim
hersy ylunda cok sukur
ama cinsiyet konusunda bisey demedi halbuki bebegin yuzu vucudu bize donuktu
ama neymis bacaklarini da acmaliymis bence adam kendisi anlamio pipi olsa ustten gozukmezmi yaa asagida olan bisey mi bu:1rolleyes:
kızlar merhaba dün giremedim bugün hastaneden yeni geldimmm muayne oldum sonra doktorum boyumu posumu kilo aldı sonrada iğnemi yaptılar ilk 2 iğneyi hastaneden aldım 600 lük 560 milyon verdim ......indirim varmış hastanedeki ilaçlarda 316 ytl iken 280 ytl düşmüşş....neyse ayın 23.sabah 10 randevu aldım kızlar .....ultrasona gireceğim...yumuşlarım nasıl gelişiyor göreceğiz ....
bu arada arzum doğurmuş çok mutlu oldummmm ............
BOMBOM cnm neşe ile konuştuk tatlım c.tesi geliyor bi aksilik olmazsa senide bekliyorum cnm allah izin verirse ellerimle böğrek açacam sizee ......c.tesi bekliyorum mazerte kabul değil şimdi duşa gireceiğim kızlar sonra işyerine gidecem gelip alacaklar beni öptüm tek tekkk sizleri...
cimbomvucudunun dengelnmesi için zaman tanı azıcık
kendini incelemeyide bırak
inan bu daha iyi
dr uda ihmal etme bence git
düzenleyici verirr
benim d. kontrol ilacımda pazaretsi bitti bekliyorum ne zaman olursan artıkın
ciddimisin fakecim yaa kistten mi böyle oluyor acaba
ayyy yok yaa diyorum ki ben p.tesi ne kadaar bekliyim
de bu süre nasıl geçer bilemicem işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?