arzu ile konuştum çok az kanaması olmuş doktor üsütne bile düşmemiş önemseme demiş yat dinlen demiş ...arzunun çok selamı var gayet iyiyim merak etmesinler dedi.......
byss kızlarrrrrrr canım sıkkınnn ben çıkıom
ahada o yerleşme kanamsı işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeea.s
byss kızlarrrrrrr canım sıkkınnn ben çıkıom
nirden biliyonnnnnnnnnnnnnn sen jinekologsun :mymeka:
heheheee ben kan gördüm ya gevsedim ..................
rabbim işaret çaktı parana yazık gitme dediinaniknaniklaelaelaelaelae:roflol::icecream:
ayşecim nbr neoldu gene .dırım ne oldu canım nasılsın.kızlar ben çok koptum bugün varmı gelişmeeeeeeeeee.mira nbr nerdesin?
allahım inşallah kötü bir şey yoktur arzu ve küçük meleğinin meleğimizin yani
üffffff yok bişeyyy canım sıkkın ağlamak geliyor içimdenn uykumda varrr.. durup duruken biden oldu..neden bilmem. bi yandan bugün yarın dr gitsem mii yoksa zamınını mı beklesem bilmiom....nette gebelikle ilgili şeyler okudum sanırım ondan oldu.. yok dış gebelik yok düşük yok mol gebelik yok boş gebelikk offfffffffff neler neler... geç döllenme olmuşsun dedi drr o bi yandan bi yandan degerler düşükk bebek göremedikkk ayy işte böyleeeeeeeee......31 ocagı bekleyecem yaa hayırlısı artıkk
üffffff yok bişeyyy canım sıkkın ağlamak geliyor içimdenn uykumda varrr.. durup duruken biden oldu..neden bilmem. bi yandan bugün yarın dr gitsem mii yoksa zamınını mı beklesem bilmiom....nette gebelikle ilgili şeyler okudum sanırım ondan oldu.. yok dış gebelik yok düşük yok mol gebelik yok boş gebelikk offfffffffff neler neler... geç döllenme olmuşsun dedi drr o bi yandan bi yandan degerler düşükk bebek göremedikkk ayy işte böyleeeeeeeee......31 ocagı bekleyecem yaa hayırlısı artıkk
ayşeeeeeeeeeeeeeeee ay valla 5,5 haftalıkkken hiç olmamış birşey yapıp erken doğum yapıcam sayende.valla arkadaşım neden böyle yapıyon .hem kendi canını sıkıyon hemde benim aklımda hiç yokken kötü kötü şeyler sokuyonklava:ben çok kızıyom san keşke bide görebilseydim yakından tanısaydım çok merak ediyorum .ancım bi insan anca bukadar karamsar olabilir.
bukadar kötü şeyler nasıl aklına geliyor kim sokuyor anlamadım.
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
ayşeeeeeeeeeeeeeeee ay valla 5,5 haftalıkkken hiç olmamış birşey yapıp erken doğum yapıcam sayende.valla arkadaşım neden böyle yapıyon .hem kendi canını sıkıyon hemde benim aklımda hiç yokken kötü kötü şeyler sokuyonklava:ben çok kızıyom san keşke bide görebilseydim yakından tanısaydım çok merak ediyorum .ancım bi insan anca bukadar karamsar olabilir.
bukadar kötü şeyler nasıl aklına geliyor kim sokuyor anlamadım.
canım sen gördün sonuçta bebeğini belki ben görmedim yaa öndan bu kadar taktımmm...üf gitsem mi beklesem miiisenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?