Aysonu Kizlari 2008

canım sen gördün sonuçta bebeğini belki ben görmedim yaa öndan bu kadar taktımmm...üf gitsem mi beklesem miiisenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

sabreden derviş muradına ermiş
demekki bizim gb yıllarca beklesen kahrından ölürdün
bak hamilesin şanslısın daha ne olsun

nirden biliyonnnnnnnnnnnnnn sen jinekologsun :mymeka:

heheheee ben kan gördüm ya gevsedim ..................

rabbim işaret çaktı parana yazık gitme dediinaniknaniklaelaelaelaelae:roflol::icecream:

drım adetmi oldun yaa tühh neyse canım yaa daha yolun başındayız..en azından adet oldun...ne güzel:)

ben eskiden sana çok kızıyodum...ama artık seni iyi görüyorum...eskiden çok moralim bozuluyordu senı okudukça ama artık öyle gelmiyor pozitifsin..çok hoşuma gidiyor...

arkadaşlar ne olur pozitif olalım yaa..ruhum sıkılıyor varya birde sizi görünce üzgün neden yaşıyorum gibi bunalıma giriyorum yaaaa....

neyse kızlar ...ben dışarı çıkdım işleri halettim gelirkende eczaneye girdim...:))ilk bebe asprini istedim fiyatını sordum 444 yeni kuruş dedi:)) hemen aldım sonra birde hamilelik testi aldım...ama ben biliyorum hamile olmadığımı ama akşam ilaç içecem bende adet söktürücü ilaç var onu içmeyi düşünüyorum...birde hamilee olmama imkan yok nedeni ise ateşim 36,1 ila 36,3 arasında çok düşük ve iki aydır bu düzeydeee....ama adet olamıyorum dr gidecem benı ultrosona sokacak ama neyse yaaa..ben içmeeeye kara verdim:) neyse geldim yapptım tetsiii ikinci çizginin çıkmasına imkan ok zati allaahım yaa gene bir ümittir diye yaptım aama yok...neyse ilaç içecem..

bu bebek asprini yumurtalıklardaki kistleşmeyi önlüyormuş vede yumurtaları geiştirmesine yardımcı oluyormuş deneyecem hergün bir tane alayım diyorum:)))hafifden ağrılarımda var onlarda geçer demi:)))))şakkıdışakkıdı

varya artık işi vıcıttım yaa..ne yapam yoksa bunalıma girrerim:))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.ben daha gör me dim sadece keseyi gördüm ya içi boşsa dış gebelik olusa bebişimi alırlarsa illerleyen zamanlarda düşürürsem daha yazayımmı

KIZZZ TÖVBE DEEE ALLAH ALLAH TAMAM HAKLISINIZZ HAYIRLISI ARTIK.. ŞİMDİLİK HAMİŞLİĞİN TADINI ÇIKARAM BEN BARİİ

ayyyyyyyyyyyyyyyy ayşe yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa valllaaaaaaaa cinekoloğumuz kökçen ablamızdan sana şaplak gelcek:mymeka:

kısım neden karamsar düşünüyonnnnnnnnnnn rabbim sana verdi o bebeğiiiiiiiiii neden piskolojik baskı yapıyon o sabi sübyanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka:klava:klava:

bak bana hadi canım benim hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bebeğine sarıl ne örecen ne alacan ne isim koycan onlara bak sennnnnnnnnnnnlaelaelaelaelae

san yasak koyuyom ben gerçi nekedar umrunda olur benim söylediklerim.1-dr gitmek yasak 2-araştırma yapmak yasak 3- somurtmak yasak herşey vaktinde oldumu iyi ozaman bende kalkim gideyim şimdi dr 26 sını beklemeden

san yasak koyuyom ben gerçi nekedar umrunda olur benim söylediklerim.1-dr gitmek yasak 2-araştırma yapmak yasak 3- somurtmak yasak herşey vaktinde oldumu iyi ozaman bende kalkim gideyim şimdi dr 26 sını beklemeden

:dance::dance::dance::dance:
TAMAM KABULLL ETTİM YASAKLARINIIII CANIMM....31 DE GİDECEMMM ... ÖPTÜMM HEPİNİZİİ YAA VALLA İYİ Kİ VARSINIZZZZZZZ

SİZİ SEVİOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:a.s. a.s.a.s.a.

drım ya ben bebek asprini aldım..bu yumurtalıklardaki kistleşmeyi önlüyormuş :)

sen içdinmi hiç dr verdimi???

bebek kız var ya gebelik testi yapmak bizde alışkanlık yapmış yapmadan duramıyoz
ben çooook seviyom gebelik testi yapmayı
birde çift çizgi çıksa ne var sanki

ülen yazıların devamını başını okumadan neden yazıyon adet olamdın kısımmmmmmmmmmmmmmmmmm

idrarımla gelen sümük gibi akıntının içinde saç kılı gibi kan lekesi vardı dedim gelen gideb yokkkkkkkkkkkkkkkkkk düdükkkkkklaelaelaelaelaeklava:

he he tedavim sonuç verdi
dırım iyileştişakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…