canım sen gördün sonuçta bebeğini belki ben görmedim yaa öndan bu kadar taktımmm...üf gitsem mi beklesem miiisenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.ben daha gör me dim sadece keseyi gördüm ya içi boşsa dış gebelik olusa bebişimi alırlarsa illerleyen zamanlarda düşürürsem daha yazayımmı
nirden biliyonnnnnnnnnnnnnn sen jinekologsun :mymeka:
heheheee ben kan gördüm ya gevsedim ..................
rabbim işaret çaktı parana yazık gitme dediinaniknaniklaelaelaelaelae:roflol::icecream:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.ben daha gör me dim sadece keseyi gördüm ya içi boşsa dış gebelik olusa bebişimi alırlarsa illerleyen zamanlarda düşürürsem daha yazayımmı
san yasak koyuyom ben gerçi nekedar umrunda olur benim söylediklerim.1-dr gitmek yasak 2-araştırma yapmak yasak 3- somurtmak yasakherşey vaktinde oldumu iyi ozaman bende kalkim gideyim şimdi dr 26 sını beklemeden
olabilirde:))naniknaniknaniknanik
bebek kız var ya gebelik testi yapmak bizde alışkanlık yapmış yapmadan duramıyoz
ben çooook seviyom gebelik testi yapmayı
birde çift çizgi çıksa ne var sanki
Yeniyaşam Yaa Seninde Gögüsler Sizliyomuuu
Benim çok Aciooo Yaaa Ve Hafif Kaşintida Var Uçlarindaaaa
mira ben gnüm geçmese de yapıyom çok heyecanlı oluyoooooo
ama dedim ya bir de çift çıksa süper olur
drım adetmi oldun yaa tühh neyse canım yaa daha yolun başındayız..en azından adet oldun...ne güzel:)
ben eskiden sana çok kızıyodum...ama artık seni iyi görüyorum...eskiden çok moralim bozuluyordu senı okudukça ama artık öyle gelmiyor pozitifsin..çok hoşuma gidiyor...
arkadaşlar ne olur pozitif olalım yaa..ruhum sıkılıyor varya birde sizi görünce üzgün neden yaşıyorum gibi bunalıma giriyorum yaaaa....
neyse kızlar ...ben dışarı çıkdım işleri halettim gelirkende eczaneye girdim...:))ilk bebe asprini istedim fiyatını sordum 444 yeni kuruş dedi:)) hemen aldım sonra birde hamilelik testi aldım...ama ben biliyorum hamile olmadığımı ama akşam ilaç içecem bende adet söktürücü ilaç var onu içmeyi düşünüyorum...birde hamilee olmama imkan yok nedeni ise ateşim 36,1 ila 36,3 arasında çok düşük ve iki aydır bu düzeydeee....ama adet olamıyorum dr gidecem benı ultrosona sokacak ama neyse yaaa..ben içmeeeye kara verdim:) neyse geldim yapptım tetsiii ikinci çizginin çıkmasına imkan ok zati allaahım yaa gene bir ümittir diye yaptım aama yok...neyse ilaç içecem..
bu bebek asprini yumurtalıklardaki kistleşmeyi önlüyormuş vede yumurtaları geiştirmesine yardımcı oluyormuş deneyecem hergün bir tane alayım diyorum:)))hafifden ağrılarımda var onlarda geçer demi:)))))şakkıdışakkıdı
varya artık işi vıcıttım yaa..ne yapam yoksa bunalıma girrerim:))
ülen yazıların devamını başını okumadan neden yazıyon adet olamdın kısımmmmmmmmmmmmmmmmmm
idrarımla gelen sümük gibi akıntının içinde saç kılı gibi kan lekesi vardı dedim gelen gideb yokkkkkkkkkkkkkkkkkk düdükkkkkklaelaelaelaelaeklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?