kanımca sende tırlattınsırnaşık şeysırnaşık şey
he he tedavim sonuç verdi
dırım iyileştişakkıdı
drım ya ben bebek asprini aldım..bu yumurtalıklardaki kistleşmeyi önlüyormuş :)
sen içdinmi hiç dr verdimi???
beni de iyileştirir misin :çok üzgünüm: lüüüütttttfeeeeennnnnnnn
katılıyorum sana adet olamayan bayanlarda kaçıklı,delülük,asabiyet,buhran,seri katil,potansiyeli görüyom ve bizzzzzzzzzzzzatttttttttttt yaşıyom :roflol::sm_cool:naniknanik
sayın cinekologggggggggg siz pisikoloklukda yaparmısınız:uhm:
katılıyorum sana adet olamayan bayanlarda kaçıklı,delülük,asabiyet,buhran,seri katil,potansiyeli görüyom ve bizzzzzzzzzzzzatttttttttttt yaşıyom :roflol::sm_cool:naniknanik
sayın cinekologggggggggg siz pisikoloklukda yaparmısınız:uhm:
bebek kız var ya gebelik testi yapmak bizde alışkanlık yapmış yapmadan duramıyoz
ben çooook seviyom gebelik testi yapmayı
birde çift çizgi çıksa ne var sanki
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaesırnaşık şeysırnaşık şey napıyon kıs öleee kendine gel gittinmi sen bakiim test yapmayaaaaa
naniiii naniiii çekilin bakırköy hast arabası geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dırım ben sabahları aç karnına soğan suyu içmeye başladım zayıflamak için
burnumu tıkayıp bir kerede dikiyorum tepeye aksi halde tadı tek kelimeyle berbaaatttttt
ama ne yaparsın herşey incelip hamile kalmak için
sırnaşık şeysırnaşık şey
kız harbiden yaa arada canım çekiyorr:)))) pıt pıt idrarı damlatıyon ya mest oluyom:))))alışdım ben çıkmamasınaa:))))))
gitmedüm askımmmmmmmmmmm arif verimli ile çalışacam bundan sonra :roflol::roflol:delülük vurdu bana morgüle bebekliğe
cnm tuvalete gittim hep beyaz sümük gibi gelen o akıntının içinde kıl gibi kan vardı ondan gitmedim mira yerleşme diyo heheheeee
ama rabbim işaret verdi bekleeeeeeeeeeeeeeeeeeeKötü Kazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?