Aysonu Kizlari 2008

drım ya ben bebek asprini aldım..bu yumurtalıklardaki kistleşmeyi önlüyormuş :)

sen içdinmi hiç dr verdimi???

ben hiçbir aspirini içemiyom cnm alerjim var heheheeeee

bu arada kist oluşumu yumurtalık tembelliğinden kaynaklanıyo cnm düzenli adet olursak kist oluşmaz.....şimdi senin o doktorun neden seni düzenli adet olaman için tedavi etmiyo cancan ????bak benim doktor hemen diyetisyene gidecen spor yapacan yumurtalıkalrdaki yağ baskısı kaltımı hormonlarını ilaçada düzene koydumu adet olacan daha kaliteli yumurtan oalcak dedi.

ne o asprin ya bu çözüm değil:1no2:

doktorunla iyi konuş bu sorun uzun süre hayatımızda olabilir cnm böle aspirinle çözüm olamaz...mesela ben kilo veriyom ama hormon dengesizliğinden 1 değil 5 kilo alıyom bunu durdurmak zorunda doktorlarrrrr.................yoksa ben blon gibi olurum şirkete vinç kapısından giriş yaparım

kızlaaarrr ya bende ne hamilelik nede regl belirtisi var???açıkçası ümitli de diilimm çünkü bu ay çok fazla çalışamadık ama regl günüm dün en geç bgn...
bu saate kadarda olmadım meraklandım şimdii

dırım ben sabahları aç karnına soğan suyu içmeye başladım zayıflamak için
burnumu tıkayıp bir kerede dikiyorum tepeye aksi halde tadı tek kelimeyle berbaaatttttt
ama ne yaparsın herşey incelip hamile kalmak için

beni de iyileştirir misin :çok üzgünüm: lüüüütttttfeeeeennnnnnnn

katılıyorum sana adet olamayan bayanlarda kaçıklı,delülük,asabiyet,buhran,seri katil,potansiyeli görüyom ve bizzzzzzzzzzzzatttttttttttt yaşıyom :roflol::sm_cool:naniknanik

sayın cinekologggggggggg siz pisikoloklukda yaparmısınız:uhm:

senin o gördüklerinin hepsini bende görüyom kız
müneccim mi oldum yoksam :dance:
erdim miiii acep :1rolleyes:
yoksa gene mi delürüyorummmmm laelaelaelaelae

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaesırnaşık şeysırnaşık şey napıyon kıs öleee kendine gel gittinmi sen bakiim test yapmayaaaaa

naniiii naniiii çekilin bakırköy hast arabası geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

önce dırımm sonra morgülll sonrada mirayı alcezzz ancak sığarsınız arabayaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cimbom kıs sendemi yoksammmm

yaw yoksam sayfada virüs falanmı varda bulaştı anam ben kaçiiim bebişime bulaşmasın dimi yawwwwwwwwwwwwww

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bebek kız var ya gebelik testi yapmak bizde alışkanlık yapmış yapmadan duramıyoz
ben çooook seviyom gebelik testi yapmayı
birde çift çizgi çıksa ne var sanki

sırnaşık şeysırnaşık şey

kız harbiden yaa arada canım çekiyorr:)))) pıt pıt idrarı damlatıyon ya mest oluyom:))))alışdım ben çıkmamasınaa:))))))

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaesırnaşık şeysırnaşık şey napıyon kıs öleee kendine gel gittinmi sen bakiim test yapmayaaaaa

gitmedüm askımmmmmmmmmmm arif verimli ile çalışacam bundan sonra :roflol::roflol:delülük vurdu bana morgüle bebekliğe

cnm tuvalete gittim hep beyaz sümük gibi gelen o akıntının içinde kıl gibi kan vardı ondan gitmedim mira yerleşme diyo heheheeee

ama rabbim işaret verdi bekleeeeeeeeeeeeeeeeeeeKötü Kazen

kızlar ben geldim yani kafayı sıyırmak üzere biri daha kızlar keçi boynuzu aldım bu akşam başlıyorum içirmeye.canım çok sıkkın benim aşkım çok üzülecek onun üzülmesine dayanamam kızlar ne olur dua edin benimde yavrum olsun ya tabii hayırlıysa offfffffffff ya ne yapacağımı nasıl hareket edeceğimi şaşırdım şu saat oldu ağzıma su bile koymadım bişey istemiyor canım neyse ((((((

hicran ve cimbom
en sağlıklı sizsiniz
şunları kendine getirin yaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvv

naniiii naniiii çekilin bakırköy hast arabası geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aman beni alma ben iyiyim adet olamasamda iyiyim ben sakinim:))))

evet zaten beni alırsan sıymazlar yazık olur arabaya bide :)))en şikonuz benım:))

a aaaa canım soğan suyu nasıl zayıftıyomumuşşşCADIARZU
aslında bende hamiş kalmadan önce zayıflasam ii olur buarada ne kadar içiyosun nasıl yapıosun ne kadarda kaç kilo veriyosun anlatsana tatlımmmŞeniz

sırnaşık şeysırnaşık şey

kız harbiden yaa arada canım çekiyorr:)))) pıt pıt idrarı damlatıyon ya mest oluyom:))))alışdım ben çıkmamasınaa:))))))

bazen diyoom ki şöyle koliyle alsam canım çekti damlatıversem
korkuyom kızım bazen şişecek bir taraflarım diyeeee o kadar alışkanlık yapmış anlayacağın

hadi bakalım hayurlusuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…