Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hıcros Allah işlerini rast getirsin ins cnm zar zor olsa da yumoslar buyumus demekki oda birşey.inş bebişine kavusur
benim zillos aslıyı oyle sevdiki bir gorsen
koşuo kollarını acıo al beni diye:))aslı ozanı alınca buda gidip yapısıo onu da alsınmış heheh
cocuk sevincten delirdi yaa ozanla bir o tarafa bir bu tarafa kosuolar katıldı cocugum gülmektenopuyorumnanaktancok eglendi cokkk.tabi ben de oyle:)) bu arada aslıların ikramlarına bayıldım laf aramızda pek hamarat hatunlar döktürmüşler hersey cok guzeldi:cokacimcoook:
dırım sorma canım yaaa 1 odada 3 kişiyiz herkesin naptıgı meydanda
bir de beni işe alan patronun kankisi bir kız işe başlıo onun yanında hiç giremem artık herşeyimize daha cok dikkat etmemiz gerekecek
yaptıgımız geyiklere esprilere bile sınır gelcek çünkü gammazlama potansiyeli yüksek biri geliyor:)
oyun okulu ne olaki kuşumbilmiyorumkismilesempatiksalakcinnicnm yaaa minoş arkadaş isityor demek
oyun okuluna yollasan annen götürse
ayyy şu iki kelamdan sonra annem rehin aldı ,illa resim bakacakmış aman yaa
bi huzur yokkkk
demek gambazcı geliyo hee zor işin yaa öle biiri çalışmak zor
ulen kimse sormadıkiiiyaa bi buluştunuz resimleri koyamadık beeeee ben olsam oıgün atardımm
anladım cnm burda yoktur oyle yer ya hıc sanmıorum ızmırde bıle duymadım burası kucuk yer
sen daha annendemısın
bı ara gerı donmustun sankiii
ben yatıorum cnm duramıorum uzancam cok optum yarın gorusurus