Aysonu Kizlari 2008

haksever canım benimde düşükle sonuçlanmıştı önceki denemelerim ama tuttugunu bilmek bile güzel üzülme yılmak yok yola devam inşallahh
hicrancım hoşgeldin canım
okul açılıyor valla yaaa hiç istemiyorum kızcemle vakit geçirmek çok güzelmişş
idare etcez artık ne yapalımm kolum geçti tatlım soğuk havalarda agrıyor ağır kaldıramıyorum onun dışında bir sorun yok çok şükürr
birsen diğer tarafa da yazmıştım zamınız hayırlı olsun sevindim canım rahatlatır sizi bayaaa

sağol canım.sevindim kolunun iyi olduğuna inşallah geçer de sızılarda rahat edersin .

günaydın kızlar bugün iş başı yapıyorum annem gelicek şimdi hiç istemiyorum yaa çok alıştım kızımla vakit geçirmeye

GÜNAYDINN kızlar nabersiniz.biz gece geç yattık sabah geç kalktık ceylin sağolsnun bu gece 2 defa uyandı allahtan fazla kalkıp kalkıp yatmadı .şimdi kahvaltısını hazırladım soğutuyorum uyanana kadar bi günaydın diyeyim dedim sizlere

ooo dirim iyisin kusum gozun aydin gule gule harcayinnn

ben hastayim kizlar ise gitmedim bugun raporluyum

sağolll cnm yaaa iyi oldu kredi kartı bu ay almış başını gitmiş yaa
eşim şokta nasıl bu kadar harcanıyor diyo
2770 olmuş yaaa gerçi geçen ay dan 800 tl kalmıştı ama 1900 nasıl yaptık

bu ay da 1500 yatıracak zaten şimdiden 700 tl olmuş ama c.tesi itibari ile alışverişi kestik eşimle karttan...neyse bu ay bakalım annem söz verdi dedi ben geleceğim dedi

olmuyor yoksa kızlar anneme gidiyorum bi dünya masraf oraya gelen giden o kadar çokki
hele biz orada olunca devamlı birileri geliyor
eee babamda zaten parqa yok yenilen içilen
kahvaltıda ayrı ,öğlen çayında ayrı ,aksamda ayrı her dk.biri var

geçen ay sadece 400 tl anneme alışveriş yapmışım bu haftada gittim 100 tl gitti
yağ yok çay yok şeker yok....
babamada dedim ....annem gelsin biz hem buraya hem eve ayrı masraf yapıyoruz
zaten bize ancak yetiyo aldığımız dedim....inş.yan çizmez annem
eğer çizersede herşeyi ezip kaynanamı çağracağım başka olurum yok çünki
oraya her gidiş bize patlıyoo çünki....mıcımızı toplamalıyız
ömerin ameliyatı var ,alinin sünneti var,ee sonrasında mevlüt olur ,kına olur derken masrafffff fazlalaşacak................

bugün fenalardayımm........gece alişi babası cerrahpaşa götürdü...öksürük fazlaydı
bişi yok geniz akıntısı demiş ilaç bile vermemiş...
gece sersem gibi yattık sabah kalktılar ev aldı başını gitti çamaşır desen yığınla
oturma odasını temizledim halısının örtüsünü sereceğim hemen çamaşır makinası bitti ise hemen asayım başım açtılıyor ........çocuklar 5 dk.fazla sesiz durmuyolar....

ayyyy kendi derdimi yazmaktan sana soramadım nuray neyin var kuşum

Dırımım canım maaşınızı iyi günlerde güle güle harcayın canım hayırlı olsun. 10 aylık olmuşunuz maşallah Allah'ım saglıkla güzel nice günler geçirmek nasip etsin.
Esencim sorma güzelim tatil birazcık daha uzasa ne güzel olurdu. Sende iyileşmişsin sevindim güzelim.
Hicranım misafirlerin hakkında hayırlısı olsun güzelim Allah'ım büyük dualarını kabul etsin. Sende dinlenemedin bir türlü güzel arkadaşım.
Nurayım kuşum geçmiş olsun canım hayırdır grip falan mı oldun.
Herkese hayırlı akşamlar.

Dırımım canım maaşınızı iyi günlerde güle güle harcayın canım hayırlı olsun. 10 aylık olmuşunuz maşallah Allah'ım saglıkla güzel nice günler geçirmek nasip etsin.
Esencim sorma güzelim tatil birazcık daha uzasa ne güzel olurdu. Sende iyileşmişsin sevindim güzelim.
Hicranım misafirlerin hakkında hayırlısı olsun güzelim Allah'ım büyük dualarını kabul etsin. Sende dinlenemedin bir türlü güzel arkadaşım.
Nurayım kuşum geçmiş olsun canım hayırdır grip falan mı oldun.
Herkese hayırlı akşamlar.

sağol canım dinlenemedim evet şuan misfirlerim bende değiller bende ev temizliği ile uğraşıyom koltuk yüzlerini falan yıka süpür sil toz al bütün günüm öle geçti kızda durmadı yarın devam edicem bakalım hayırlısıvi temizledim sayılır

iyi geceler hastaneden geldik aman ya gece ömer ateşlendi kustu ben doktorla konuştum
ilaç duş derken halamlar geldi....aldık hastaneye gittik alişide aldım fena öksürüyodu
alişin bağdemciği şişmiş yaa düşünebiliyormusunuzzzz.
ömerde alişten almış mikrop ömerin durumunu iyi gördü
aişe antibiyotik damla verdi
ömerde paronox ve damla verdiler...geldik yeni halam bende kalacak........
kaynanama söylendi ...sanırım annem şikayet etmiş
annemede pess diorum........ne bu yaaaaaaaa bigün yüzüne vuracağım
ona buna dedikodumu yapma diyee

iyi geceler hastaneden geldik aman ya gece ömer ateşlendi kustu ben doktorla konuştum
ilaç duş derken halamlar geldi....aldık hastaneye gittik alişide aldım fena öksürüyodu
alişin bağdemciği şişmiş yaa düşünebiliyormusunuzzzz.
ömerde alişten almış mikrop ömerin durumunu iyi gördü
aişe antibiyotik damla verdi
ömerde paronox ve damla verdiler...geldik yeni halam bende kalacak........
kaynanama söylendi ...sanırım annem şikayet etmiş
annemede pess diorum........ne bu yaaaaaaaa bigün yüzüne vuracağım
ona buna dedikodumu yapma diyee

geçmiş olsun birsoş ya senin çocuklar amma hastanelik oldular ne böyle yahuu .allah acil şifalar versin.kız ananın evi soğukmu yada senin ev bu çocuklar neden böle sık hastalanıyorlar allah allah yaa :uhm::uhm:

merhabalar kuzular bu gece güzel uyudu ama öksürük tam malesef ali yine antibiyoriği alınca kustu
halam hemen özele götürme dedi....dün geceki doktora dedim içmiyor kusuyor diye bunun tadı daha güzel dedi...
bakalım bugünde bekleyecem baktım olmadı yarın özele götüreceğim...

halamda takmış sen bu çocukları yerde tutuyorsun ondan hasta
yere koyma ,ayyyyyyyyyyyyy çıldıracağım yaaaaaaaa
kendinin bir torunu var annesi bırksa elinden halam alıyor
halam bıraksa ananesi alıyor....
çocuk yer doğal olarak görmüyor...
ve kız bizimkilerden bir ay küçük ama odadan dışarı çıkmıyor daha yeni emeklemeye başlamış
ne yapacağım ben yaaa..sürekli kendi torunu ile mukayese edior..
benim başımda kimse yok ...çocuklarımı tutsun ..hastayken kucağımda tutacakımışım yere koymayacakmısım...yaa insanlar beni neden anlamıyor yaa

sağolsun halam çocuk bakıyor ama heryeri heryere soktu yani...
şimdi çocuklara kendimize yemek yapaacam..çamaşır furyası devam ediyor....
onlarla uğraşacağım....

artı annem hiç aramadı kızlar.......anneme dedimki
anne sen gelme halam gelsin ama halamın kızı işe gidiyor sende kalsın kadın bırakamıyor dedim
kabul etmedi yaa 20 yaşındaki kızın işten aksama ona gelip önüne bir tabak yemek koymayı...
armayacağım....aradımıda açmayacağım....eşimde seyhatteyken kaynanamı çağaracağım

hicran benim ev 22 derece annemin evide öyle
zaten üşütme yok viral enfeksiyon dedi doktor
virüs var bulaşıyor dedi....annemlerde çocukları heres .çok sevior
gelen giden yaap şulap....malesef orada mikrop kaptılar heralde...

merhabalar kuzular bu gece güzel uyudu ama öksürük tam malesef ali yine antibiyoriği alınca kustu
halam hemen özele götürme dedi....dün geceki doktora dedim içmiyor kusuyor diye bunun tadı daha güzel dedi...
bakalım bugünde bekleyecem baktım olmadı yarın özele götüreceğim...

halamda takmış sen bu çocukları yerde tutuyorsun ondan hasta
yere koyma ,ayyyyyyyyyyyyy çıldıracağım yaaaaaaaa
kendinin bir torunu var annesi bırksa elinden halam alıyor
halam bıraksa ananesi alıyor....
çocuk yer doğal olarak görmüyor...
ve kız bizimkilerden bir ay küçük ama odadan dışarı çıkmıyor daha yeni emeklemeye başlamış
ne yapacağım ben yaaa..sürekli kendi torunu ile mukayese edior..
benim başımda kimse yok ...çocuklarımı tutsun ..hastayken kucağımda tutacakımışım yere koymayacakmısım...yaa insanlar beni neden anlamıyor yaa

sağolsun halam çocuk bakıyor ama heryeri heryere soktu yani...
şimdi çocuklara kendimize yemek yapaacam..çamaşır furyası devam ediyor....
onlarla uğraşacağım....

artı annem hiç aramadı kızlar.......anneme dedimki
anne sen gelme halam gelsin ama halamın kızı işe gidiyor sende kalsın kadın bırakamıyor dedim
kabul etmedi yaa 20 yaşındaki kızın işten aksama ona gelip önüne bir tabak yemek koymayı...
armayacağım....aradımıda açmayacağım....eşimde seyhatteyken kaynanamı çağaracağım

yerler soğuksa tamam fala dolaştırmamak gerek pak yatak vss içinde tutsan neyse ama oda yok bakacak kimsende yok herzaman napıcan mecburen bi yerde allah kolaylık versin canım .çocuğu sıkı giydirdikten sonra halı üstünde bişii olmaz beton değil ya yer neticede değilmi parkeydi evin sanırım senin öle hatırlıyom benim kızda hep yerlerde gezdi minder koydum vss evim sıcak gerçi benim ama yerde dolaşmakla ilgisi yok onun yer soğuksa betonsa hasta olabilir o ayrı tabii ama senin evde öle bişii olcağını sanmam yanii
annenede aşkolsun yanii herhalde bu ara depresif yalnız kalmak istiyor :sm_confused: sen kayınvalde ile idare et biraz anan gelir merak etme dayanamaz bence

hicran benim ev 22 derece annemin evide öyle
zaten üşütme yok viral enfeksiyon dedi doktor
virüs var bulaşıyor dedi....annemlerde çocukları heres .çok sevior
gelen giden yaap şulap....malesef orada mikrop kaptılar heralde...

evet yaa şu çocukları tükrüğe boğma meselesine bende gıcık oluyom bide gizlice öpmezlermi sankim keyiften öpmeyin di,yorum bide dışardan gelene el yüz yıka öle gel deyince çocukları alınıp sevmiyolar bile bi süre bazıları alsanaalsanasmile
allahtan anamlar kardeşlerim anlayışlılar dikkat ediyolar ama gerçi onlarda arada dayanamayıp öpüyolar yankalardan ama kızın yanakları kızarınca hemen üzülüp bidaha yapmıyolar

benden sonra kimseler gememiş herkesler nerde yahuu.benim kız gene durmadı pek bugün çok fenaydı benide babasınıda çok bunalttı hastalık nedeni ile şımarıklıkları büyüdükçe fazla olmaya başladı çok ta alınganız şşştt diyemiyoruz =(

Back
X