Aysonu Kizlari 2008

selam kızlar okuldan geldim yemek yedim eşim Ahsenle oynuyor bende size bakayım dedim
sabah çamaşır atmıştım şimdi onları asıcam
eşim babasıyla fena tartışmış adam iyice zıvanadan çıktı yaaaa sadece benim sinirimi bozmuyor anlayacağınızz
geçmişe bakamadım sizde ne var ne yokkk
birsen iyi mi kuzucuklarım
ben bunlara bakamıyorum demişsin lütfen kendine haksızlık yapma yapabileceğinin en iyisini yapıyorsun çocuk bunlar ve kıs mevsimindeyiz tabiki hastalaanacaklar üzme kendini bu düşüncelerle
neyse ben gidem çamaşır asayım
aaa bu arada bugün sınıflarımız bölündü kurayla mevcudumuz azaltıldı şansıma tartıştığım velimin çocuğuda gitti çok sevindim çokkkk:))

günaydın kızlarr ben de ceylin gibi grip oldum çok fena heryanım ağrıyor halim yok ayaklarım kollarım hep ağrıyo yatıyorum ilaç alıyorum dün daha kötüydüm ama bugün çok şükür biraz ayaklandım

iyi geceler hastaneden geldik aman ya gece ömer ateşlendi kustu ben doktorla konuştum
ilaç duş derken halamlar geldi....aldık hastaneye gittik alişide aldım fena öksürüyodu
alişin bağdemciği şişmiş yaa düşünebiliyormusunuzzzz.
ömerde alişten almış mikrop ömerin durumunu iyi gördü
aişe antibiyotik damla verdi
ömerde paronox ve damla verdiler...geldik yeni halam bende kalacak........
kaynanama söylendi ...sanırım annem şikayet etmiş
annemede pess diorum........ne bu yaaaaaaaa bigün yüzüne vuracağım
ona buna dedikodumu yapma diyee
Dırımımm canım geçmiş olsun güzelim hiç güzel canını sıkma güzelim senin iki tane kuzun ve birde ev işlerin var canım hangi birine yetişeceksin Eseninde dedigi gibi kış mevisimindeyiz çocuk bunlar tabikide hasta olmaları çok normal ben ne yapayım yatıp öleyim o zaman ne yaptıysamda ozan ege bu sene çok hastalandı evden çıkmadık olmadı çıktık olmadı hergün bitki çayları içirdim mikropları kırsın diye ama halen geniz akıntısı devam ediyor. hiç güzel canını sıkma güzelim kendine çok dikkat et.
günaydın kızlarr ben de ceylin gibi grip oldum çok fena heryanım ağrıyor halim yok ayaklarım kollarım hep ağrıyo yatıyorum ilaç alıyorum dün daha kötüydüm ama bugün çok şükür biraz ayaklandım
hicranım sanırım salgın var bende çok hastayım dün dra gittim 3 günlük rapor verecekti ama istemedim bugün boş günüm dünden beri yatıyorum sizlere bir bakayım diye geldim.Nurayımızda hastaydı nasıl oldu acaba herkese çok geçmiş olsun. sesimde hiç çıkmıyor konuşmak istesemde konuşamıyorum.
Herkesi çok çok öptüm.

merhabalar kızlar bugün hep tembellik ettim yattım paso bi yemek yaptım okadar .şimdide ceylie bişiilşer hazırlıcam bakim size dedim bi selam çakayım.kendimi hatırlatayım burdayım diye =)

ceylin moralimi bozuyor hepten yemekten kesildi yaww bugünde pek bişii yemedi dişlerdendir umarım çünki ateş vss kuzma yok çok şükür bi tek yemiyor ekmeğe bayılıyo onu bile istemiyor bugün yoğurdunu yedi yarım muz doğradım yoğurda yarısını yedi reklam eşliğinde sonra mırın kırın etti zorladım valla öle böle yedi bişekilde bide ufak kavanoz meyve yedirebildim normal meyveyi yemedi onu denedik yani anlayacağınız tüm günü bunlarla geçirdi sabah kahvaltıyı 3. kaşıkta bıraktık tükürdü ağladı zorlayamadım şimdi muhallebi yapıcam accık yada süte bisküvi koyarım bakalım hangisini yiyecek yada yemiyecek =(((

Dırımımm canım geçmiş olsun güzelim hiç güzel canını sıkma güzelim senin iki tane kuzun ve birde ev işlerin var canım hangi birine yetişeceksin Eseninde dedigi gibi kış mevisimindeyiz çocuk bunlar tabikide hasta olmaları çok normal ben ne yapayım yatıp öleyim o zaman ne yaptıysamda ozan ege bu sene çok hastalandı evden çıkmadık olmadı çıktık olmadı hergün bitki çayları içirdim mikropları kırsın diye ama halen geniz akıntısı devam ediyor. hiç güzel canını sıkma güzelim kendine çok dikkat et.

hicranım sanırım salgın var bende çok hastayım dün dra gittim 3 günlük rapor verecekti ama istemedim bugün boş günüm dünden beri yatıyorum sizlere bir bakayım diye geldim.Nurayımızda hastaydı nasıl oldu acaba herkese çok geçmiş olsun. sesimde hiç çıkmıyor konuşmak istesemde konuşamıyorum.
Herkesi çok çok öptüm.

sağol canım opuyorumnanaktanhepimize geçmiş olsun valla noldu böle yaww ben diyom dakimse inanmıyo 2011 sağlık yönünden kimseye uğurlu gelmedi sanırım yada tesadüfi midir nedir kış hastalıkları belkide .gerçi ben geçen yıl pek grip nezle olmamıştım ama bünye zayıfladı herhalde bide zencfil ıhlamur bu yıl pek sık içmedim ondandır ceyline yapıyom ama kendim bazen içiyom fırsat kalmıyor pek =(

geçmiş olsun hicrancığım

sağol canımcım opuyorumnanaktan

ayyy kızlar valla çocuklar çok fenalar ömer diş çıkarıyo ya bol kaka yapıyor halamda onun poposunu küvette yıkıyor...poklu bezi alnmış yerdeki çamaşırları aldığım leğene atmış....eşimede kaldırmış demiş
neyse eşim unutmuş....bende herzaman banyo kapısını kapalı tutarım...birisi açık bırakmış halamla netten bişiler bakıyorum eşim namaz kılıyor....çocuklarda tak tak ses yapıyor..oynuyolar dedikkk onlar gitmiş banyodaki poklu bezi bütün klozet takımına sürmüş...üstlerine bulaşmış eşim görmüş baktık ellerde ağızda bişi yok(allah korumuş)işte kendin takip etmeyince kimse senin gibi düşünmüyor ben bi hışımla kalktım....önce banyodakileri kaldırdım çocukların üzerini değiştirmeyi halamla eşim yaptı
ama önce çocukları içeri battaniye oturtmuşlar battaniyede battı battaniyeyi attım makinaya odanın örtüsünüde kaldırdım....odayı süpürdüm ...sildim yeni örtü serdim ....dışardaki çamaşırları aldım katladım yerlerine koydum....çamaşır makinasında yıkanmışlae vardı onlarıda astım banyoyu çamaşır suyu ile temizledim küvetini felan ovdum...geldimmm aman ya bi mok bana neler yaptırdı bu geece çocuklar uyumazsa ben nanayım yanii sesim gitti geberiyorum yatmayınca geçmez ama ölede bırakamadımm işte yaaa pufff

Amann Birsenimm çok geçmiş olsun canım aksilige bak valla Allah korumuş çocukları. bu hastalıkta sesler gidiyor bende anlamadım bugün 4 gün ve benim halen sesim tam gelmedi.
Herkese hayırlı cumalar.

merhaba kızlarr herkes bu kapalı havalrda hafasnunu benim gibi sıkkın mı geçiriyor acep ya anamlara gittim gene kızkardeşime ordan bi arkadaşımın mevlütüne ama kapalı havalar çok uyku veriyo bana bide ceylin 1 haftadır zaten ne uyutuyor ne oturtuyo mahvetti beni allah yardımcım olsun valla

eee sizler ne alemdesiniz.

Bu arada SEVGıLıLER GÜNÜNÜZ kutlu olsun valla ben Şuan kendım sevgılıler gÜn olmuŞum ne bıyere Çıkasım ne de bıŞıı yapasım var bu sene Öle bezgın bezgın oturcezz kararlaŞtırdık hedıye vss almıcaz dıye de sadece gÜl aldı eŞım bana bu sene yemek yedık kahve ıÇıcez Şımdık ırmık tatlım da vardı evde tatlı tatlı yerık artıkk =)

a.s.a.s. a.s.a.s.

41855ytlkalpgularajman.jpg

Son düzenleme:
ayyy kızlar valla çocuklar çok fenalar ömer diş çıkarıyo ya bol kaka yapıyor halamda onun poposunu küvette yıkıyor...poklu bezi alnmış yerdeki çamaşırları aldığım leğene atmış....eşimede kaldırmış demiş
neyse eşim unutmuş....bende herzaman banyo kapısını kapalı tutarım...birisi açık bırakmış halamla netten bişiler bakıyorum eşim namaz kılıyor....çocuklarda tak tak ses yapıyor..oynuyolar dedikkk onlar gitmiş banyodaki poklu bezi bütün klozet takımına sürmüş...üstlerine bulaşmış eşim görmüş baktık ellerde ağızda bişi yok(allah korumuş)işte kendin takip etmeyince kimse senin gibi düşünmüyor ben bi hışımla kalktım....önce banyodakileri kaldırdım çocukların üzerini değiştirmeyi halamla eşim yaptı
ama önce çocukları içeri battaniye oturtmuşlar battaniyede battı battaniyeyi attım makinaya odanın örtüsünüde kaldırdım....odayı süpürdüm ...sildim yeni örtü serdim ....dışardaki çamaşırları aldım katladım yerlerine koydum....çamaşır makinasında yıkanmışlae vardı onlarıda astım banyoyu çamaşır suyu ile temizledim küvetini felan ovdum...geldimmm aman ya bi mok bana neler yaptırdı bu geece çocuklar uyumazsa ben nanayım yanii sesim gitti geberiyorum yatmayınca geçmez ama ölede bırakamadımm işte yaaa pufff

:1shok::1shok:kaydirigubbakcemile3 desene ortalığı bok ettilerrrkaydirigubbakcemile3

allah yardımcın olsun canım ama bk uzucz atlatmışsını ya çocuklar su dolu kaba küvete bişiiye girmeye çalışıp kafa üztü düşseydi allah korusun yani dikkat etsinler canım aaa çocuk bu nerde tehlike var kokusunu alıyor sanki yaramazlıkta üstlerine yok zatenn o nedenle 4 göz dolaşmak gerekiyor .senide yormuşlar üstüne üstlük yawww ne diyim allah boll kuvvet versin bide sabırrra.s.

Amann Birsenimm çok geçmiş olsun canım aksilige bak valla Allah korumuş çocukları. bu hastalıkta sesler gidiyor bende anlamadım bugün 4 gün ve benim halen sesim tam gelmedi.
Herkese hayırlı cumalar.

sanada geçmişler olsun aslıcım yaa şu ses olayı bişii yeniyordu ama neydi şimödi aklıma gelmiyo bak şimdi neyse aklıma gelirse sölerim sana burdan.opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Hicranım teşekkürler. Zencefil güzelim balla karıştırıp yiyorsun.
Herkesin Sevgililer Günü kutlu olsun inşlah güzel bir gün geçirmişsinizdir.
İyi geceler.

herkese selamlar kızlarrr kimseler yok gene yalnız kaldım =(
ceylinle uğraşıyom şuanda başımda anne anne anneee diye çene sporu yapıyor =)

Hicranım teşekkürler. Zencefil güzelim balla karıştırıp yiyorsun.
Herkesin Sevgililer Günü kutlu olsun inşlah güzel bir gün geçirmişsinizdir.
İyi geceler.

evet oda var ama başka bişii karışımıydı ama neydi hatırlayamadım canım.inşallah daha iyisindirolumunekankayizsmile

evet oda var ama başka bişii karışımıydı ama neydi hatırlayamadım canım.inşallah daha iyisindirolumunekankayizsmile

Hicrancım okula gittim geldim ses yine gitti tam iyileşmemiştim zaten yine gitti ne yapsam bilemedim.bu gece en iyi pek kullanmayayım.
İyi geceler hanımlar. Nuray görünmüyor artıkk,Esende çok ugrayamıyor,Birsenimizin kuzuları hasta burası hepten yalnız kaldı.

Hicrancım okula gittim geldim ses yine gitti tam iyileşmemiştim zaten yine gitti ne yapsam bilemedim.bu gece en iyi pek kullanmayayım.
İyi geceler hanımlar. Nuray görünmüyor artıkk,Esende çok ugrayamıyor,Birsenimizin kuzuları hasta burası hepten yalnız kaldı.

üzüldüm canım yaa inşallah çabucak düzelirsin.
nuriş herhalde iş yerinden rahat giremiyo ya ondan gelmiyo esende arada gelip ceee eee yapıp gidiyo birsoş kesin minnoşlarla uğraşmaktan fırat bulamıyordur bende öleyimde bakma ben en azından eşim evde oluyo sık sık ta gelebiliyom o olmasa bende çok nadir gelürdüm herhalde

AYYY merhabalar biliyormusunuz bilmiyorum yaa yazdımı yanii
ömerin bronşiyolit olmuş...3 gün gece ateşlenince dayanamadım cuma günü randevu aldım özel hastaneye gittim .....daha kapıda soydular ömerimi ...hemen muayne acilde iki iğne yapıldı kan tahlili ve akciğer filmi çekildi....sonra teşhis konuldu acile yattık oksijen verildi ventolin verildi ....
eve geldik iki gün iğne veridli şimdi çok iyi c.tesi sabahı kaynanam geldi
hala burada ...kadın kesinlikle çocuklara ilgilenmiyo
sırf laf kalabalığı...........uyuz oldum.....çeksin gitsin
tabi çocuklardan banada geçti ben daha yeni toparladım
bugün kople evi temizledim....küçük tuvaletime yerleştirim ayakkabılığı ve deterjan dolabımı
çok yoruldum çokkkkkk

AYYY merhabalar biliyormusunuz bilmiyorum yaa yazdımı yanii
ömerin bronşiyolit olmuş...3 gün gece ateşlenince dayanamadım cuma günü randevu aldım özel hastaneye gittim .....daha kapıda soydular ömerimi ...hemen muayne acilde iki iğne yapıldı kan tahlili ve akciğer filmi çekildi....sonra teşhis konuldu acile yattık oksijen verildi ventolin verildi ....
eve geldik iki gün iğne veridli şimdi çok iyi c.tesi sabahı kaynanam geldi
hala burada ...kadın kesinlikle çocuklara ilgilenmiyo
sırf laf kalabalığı...........uyuz oldum.....çeksin gitsin
tabi çocuklardan banada geçti ben daha yeni toparladım
bugün kople evi temizledim....küçük tuvaletime yerleştirim ayakkabılığı ve deterjan dolabımı
çok yoruldum çokkkkkk

olumunekankayizsmile:teselli::teselli: birsoşum çok üzüldüm canım yaa yavruşun hasta olmuş allah korusun erken teşhis etmişsiniz iyiki.
ALLAH acil şifalar versin canım sizea.s.

sağol hicran cnm yaa teşekkür ederim neyseki 3-4 günde atlattık
aman yaa pramatüre olmasından bu olay işteee

Back
X