Aysonu Kizlari 2008

kolay gelsin sanada aslıcım .inşallah ehliyeti çabucak alırsın .yollar seni bekliyorrrrrrrkaydirigubbakcemile5
İnşllah Hicranım.
selam kızlar
nasılsınız ?
ben pek fazla katılamıyorum aranıza .
malum 3 tane canavarla başetmek zor oluyor boş vaktim olmuyor hiç .zaten boş vakitte dinlenmek istiyorsun.
Elacım canım bizler iyiyiz sizde iyisinizdir inşlah. işin zor güzelim Allah güç,kuvvet kolaylık versin.
Herkese güzel günler diliyorum. Benim bugün okul günüm var gezmeye gidecegim hepiciginizi çook öptüm.

selam kizlar aybendogru durust bakamiyorum cok yogunum yorgunum evim pis haftaya duzene girmeye karar verdim bakalim uyacakmiyim
aaa hicrancim beylikduzu anneleri diyebir topik var senee katil istersen bulususmuslar bile

selam illet bugün evde değildim o nedenle gelemedim hiçç.bizim tüp bebekçiler için sağolsun bi arkadaş ilaç konusunda yardımcı oldu da onları almaya gittim etilere.ceylinde yanımdaydı.orda bi arkadaşım dadı olarak çalışıyor akmerkezin hemen arkasında oturuyorlar onlarada uğradım lafladık arkadaşımla akşam üstü geldi eve ceylini soy yedir içir derken yemek faslı saat kaç oldu işte neyse kimseler yok zaten görşürük.gökçen kız noldun merak ediyom gıııııııııııı

selam kizlar aybendogru durust bakamiyorum cok yogunum yorgunum evim pis haftaya duzene girmeye karar verdim bakalim uyacakmiyim
aaa hicrancim beylikduzu anneleri diyebir topik var senee katil istersen bulususmuslar bile

bebeklern yaşladı ne acep benim kızla yaşıt olan varsa belkim bakerım ceyline arkadaş lazım çünkii sende çabuk büyüt şu prenseside oynasınlar arkideş arkideş yaww

Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
sağol canım sanadaaa

merhaba hatunlar hepiniizi çok öptüm .....bugün diyetisyene gitttimmm
1 kilo vermişimmm

heytt be kimin arkadaşııı eee nekadar zamanda verdin o 1 kiloyuu sakın 1 ayda deme:oklava: eminim 1 haftada drı o kesin sen azimlisin verirsin bacım
oh oh aferin kız hadi sana güveniyoruza.s.

evet aynen öleee:hooray:

Hicranım ben buralardaydım ama seni görememiştim şekercim gitmişsinde.
Birsenimm ohh maşallah arkadaşıma sen azminle verirsin bütün istedigin kiloları.
Herkese iyi geceler.

Amanda doğum gününüzemi davetliymişiz süperr kendi evindemi yapcan anandamı bende gelicem inşallah artık gelem demii gıııııııı:kedi::kedi:

herkese hayırlı akşamlar kızlar nabersiniz
ben yorgunum 23 nisan baya yoruyor beni habire göbek atıyoruz:))
şimdi eşimi bekliyorum kemalpaşa yaaptım yazık sever yesin:))

hicran adres verdim ya cnm yaaa annemlerin burada dernekte olacak
öle eylence vs. yok toplanılcak pasta kesilecek mamalarımız yenecek

canlarım selam
napıyosunuz
sizi ihmal ediyorum biliyorum
10 gün sonra aşılama öncesi iğne olmaya başlıycam
rahim filii çok kötüydü inşallah göbekten iğneler acımaz

Back
X