Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
178 canım o yandakıler referans degerler
senınkı yuksek canım onunkı dusuk deila.s
beklenen adette 100cıvarı cıkması beklenıorr belki birkac gun gec dollenmiş de olabilir
senin ya erken yumurtlama oldu ya bebeğin kız ya da hcg cabuk arttı bilemicem
şimdi ayse sana gore 4 gun once yaptrdysa 4 gun ıcınde onun da 1000kusura cıkabılırr bu artıslar hıc bellı olmuorr baslarda hızlı artıor yalnız bak hılaryanın da ılk test 95 sonrakı 270lerde cıkmıs ıkı gun bıle gecmedena.s[/QUOTE
testi 2 gün sonra yaptırmışım ben ayşeden birden düşük geldi bana bu arada kız bebekte yüksek mi oluyormuş değer
kıslar ben geldim net gitt yine yaaaaaaaaaaaa çok fena uykum varrrrrrrrrr
ve bu arada mira can kocama verdim siparşi aksama fırın geliyoooooo
hadi bakalım yiyeceğiz börekleri şimdi yenileir çıkmış o fırınların geçen reklemlerde gördüm
oyle bir teori var canım kız olabilir senin bebek
ben aysenın son adete gore hesapladın sandım.yanlıs anladım herhalde..
sonucta bu tarihler bizim adet bekledigimiz tarihler ama dogru da olmayabilir ayseninki.belki de daha gunu gelmemiş bile olabilir
bunun yanında implantasyon suresi bile kişiye gre degısebilior bu da cok farkettirir sonucu hersey olabilir yani..
sen ısı olcuordun ya canım ona gore yumurtlamadan kac gun sonra kan testı yaptrmıssın hatrlıormusun???
benim son adet tarihim 22 aralık olacakta 8.akşam 9 .gün yumurtlamam testi 27 aralıkta yaptırdım yani yumurtlamadan 18 gün sonra
aaaa arzu dogum tarihini ve yumurtlama tarihi yazsana bana hiç aklıma gelmedi sana bir cinsiyet tahmininde bulunayımyerimseniben
kıslar ben geldim net gitt yine yaaaaaaaaaaaa çok fena uykum varrrrrrrrrr
ve bu arada mira can kocama verdim siparşi aksama fırın geliyoooooo
Yaaaaaaaaaaa Beni Kimse Tinlamiyor Yaaaaaaaaaaaaaaa
başımmmmmmmm ağrıyo uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ALOOOOOOOOOO GELDİMMMMMMMMMM DİYOMMMMMM
BU ARADA AYŞE SERKAN ULTRASONDA GÖRÜNMEDİ DİYON SADECE KAN TESTİNDENMİ EMİN OLDUNUZ????????
HANİ BEN YARIN DOKTORA GİDECEM YA BELKİ VARSA BİŞEY GÖREBİLRİMİ DİYOM UMUT İŞTEEEEE
amanda aman umudunu yerim gız senin
bak hamiş falansan dr cum bi dakka de bana mesaj at hemen:dance:
vayyy tam 14.gun yumurtlayan birini gordumsırnaşık şey
malesef canım tahmin yapamıorum sana çunku notr gunlere denk gelior 7sine kadar olsa erkek diyecektim ama sonrası notr malesef
dur bir de yorumcu.com dan bakalım o da tutuormus guyananiknanik
ay canım benim ayşeyi konuşuyoruz seni de tınmıyor nasıl oluruz kalbimizi kırdın ama
vayyy tam 14.gun yumurtlayan birini gordumsırnaşık şey
malesef canım tahmin yapamıorum sana çunku notr gunlere denk gelior 7sine kadar olsa erkek diyecektim ama sonrası notr malesef
dur bir de yorumcu.com dan bakalım o da tutuormus guyananiknanik
NE DEMEK YAAAAAAAA ARAMAMMI TABİ AĞLAMAKTAN VE BURNUMU SİLMEKTEN ZAMAN BULURSAM AYYYYY İÇİM KIPIRDADI VALLA