Aysonu Kizlari 2008

kıslar ben geldim net gitt yine yaaaaaaaaaaaa çok fena uykum varrrrrrrrrr

ve bu arada mira can kocama verdim siparşi aksama fırın geliyoooooo

178 canım o yandakıler referans degerler
senınkı yuksek canım onunkı dusuk deila.s
beklenen adette 100cıvarı cıkması beklenıorr belki birkac gun gec dollenmiş de olabilir
senin ya erken yumurtlama oldu ya bebeğin kız ya da hcg cabuk arttı bilemicem
şimdi ayse sana gore 4 gun once yaptrdysa 4 gun ıcınde onun da 1000kusura cıkabılırr bu artıslar hıc bellı olmuorr baslarda hızlı artıor yalnız bak hılaryanın da ılk test 95 sonrakı 270lerde cıkmıs ıkı gun bıle gecmedena.s[/QUOTE

testi 2 gün sonra yaptırmışım ben ayşeden birden düşük geldi bana bu arada kız bebekte yüksek mi oluyormuş değer

başımmmmmmmm ağrıyo uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ALOOOOOOOOOO GELDİMMMMMMMMMM DİYOMMMMMM

BU ARADA AYŞE SERKAN ULTRASONDA GÖRÜNMEDİ DİYON SADECE KAN TESTİNDENMİ EMİN OLDUNUZ????????
HANİ BEN YARIN DOKTORA GİDECEM YA BELKİ VARSA BİŞEY GÖREBİLRİMİ DİYOM UMUT İŞTEEEEE

Nuray Net Gitti Cnm Burada Metro çalişmasi Var Dozer Telefon Kablosunu Koparmiş Ve Bütün Sitesin Telefonuda Netide Yoktu Yani Gidip Gidip Geliyooooooo

oyle bir teori var canım kız olabilir senin bebek
ben aysenın son adete gore hesapladın sandım.yanlıs anladım herhalde..
sonucta bu tarihler bizim adet bekledigimiz tarihler ama dogru da olmayabilir ayseninki.belki de daha gunu gelmemiş bile olabilir
bunun yanında implantasyon suresi bile kişiye gre degısebilior bu da cok farkettirir sonucu hersey olabilir yani..
sen ısı olcuordun ya canım ona gore yumurtlamadan kac gun sonra kan testı yaptrmıssın hatrlıormusun???

benim son adet tarihim 22 aralık olacakta 8.akşam 9 .gün yumurtlamam testi 27 aralıkta yaptırdım yani yumurtlamadan 18 gün sonra

başımmmmmmmm ağrıyo uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ALOOOOOOOOOO GELDİMMMMMMMMMM DİYOMMMMMM

BU ARADA AYŞE SERKAN ULTRASONDA GÖRÜNMEDİ DİYON SADECE KAN TESTİNDENMİ EMİN OLDUNUZ????????
HANİ BEN YARIN DOKTORA GİDECEM YA BELKİ VARSA BİŞEY GÖREBİLRİMİ DİYOM UMUT İŞTEEEEE

amanda aman umudunu yerim gız senin
bak hamiş falansan dr cum bi dakka de bana mesaj at hemen:dance:

vayyy tam 14.gun yumurtlayan birini gordumsırnaşık şey

malesef canım tahmin yapamıorum sana çunku notr gunlere denk gelior 7sine kadar olsa erkek diyecektim ama sonrası notr malesef
dur bir de yorumcu.com dan bakalım o da tutuormus guyananiknanik

ulen hani sadece yumurtlama zamanı hamiş olunuyodu
ne şimdi bu önü arkası
ule beyin kalmadı bende yaaaaaakafamçokkarıştı

vayyy tam 14.gun yumurtlayan birini gordumsırnaşık şey

malesef canım tahmin yapamıorum sana çunku notr gunlere denk gelior 7sine kadar olsa erkek diyecektim ama sonrası notr malesef
dur bir de yorumcu.com dan bakalım o da tutuormus guyananiknanik

benim adetim hep çok düzenliydi şekercim ondandır belki 14.gün gerçi bunun olasılığını falan bilmem ben bildiklerimi de senden öğrendim:) yorumcu da erkek çıktı ama allah bilir tabi şu çin takvimine bakmıştım ben ama o ayı erkek yapmış hep

merhaba canlarım bugün nihayet adet oldum ama ağrım çok kötü oldu bu sefer az kalsın bayılacaktım tansiyonum düştü galiba buz kesildim,allah a şükür şimdi iyiyim dk a perşembe sabah 9 a randevumuda aldım bakalım ne diyecek.

miram resimleri gördüm ay çoooooooooooook tatlısın almiş sana benziyormuş ya.biz bi görüşelim bende makina getirecem bol bol foto çekilecez hehehe biz daha güzel çıkacaz:)))

nuray ım inşallah adet olmazsında hamilesindir,yüzümüz güler hiç değilse.

hicran a bişey demiyorum çünkü o zaten hamile allah ın izniyle perşembe günü burda hepimiz sevinç çığlıkları atacaz.

kız ayşe sen ne yaptın kız adet olmamışındır inşallah test yaptınmı?

dırım sende saçları sarıya boyattın he seni gini sarı bomba.kız bakarsın bir mucize ve hamilesin inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..

bombomum sende hamilesindir diyem ama seninde ısın düştü demi boşver eşini ve hicran ın dediği gibi sen şubat annesi olacan inşallah..

Back
X