Aysonu Kizlari 2008

dırımcığım sen bugün gidecektin doktoruna canım???

günaydın cnm evet bugün gidecem doktora malum tüp bebek masrafını aşılama masrafını ssk üzerinden halledebilmek için ama ben aksam üstü gideceğim doktora 4 de işyerinden çıakcam ............

zaten 18 adet tarihim yumurtlamayı takip için iyi bir zaman sanırım bu gittiğimdede soracam adet olabilecekmiyim diye ......

hayırlsı olur inş ya..

sen nasılsın cancan

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cümletten günaydın dırımkızınız bugün hiç iyi değil sabah çok şiddetli bir baş ağrısı ve mide bulantsı ile kalktım hemen kahvaltı yapıp ağrı kesici aldım........biraz biraz başımın ağrısı geçti...sabah kasıkalrımda ağrıtodu ama şimdi geçti......

canımmm selam bu adet diil hamişlik belirtisi olmasınnn CADIARZU

canımmm selam bu adet diil hamişlik belirtisi olmasınnn CADIARZU

günaydın cnm valla o bir mucize olur cnm yaa benim eşimin sprmelri çok düşük doktor tüp bebek dedi geçen ay aşılma oldum tutmadı şimdi nasıl tutar bu ay doktor düzenli adet olayım diye klomen verdi 2 gün sonra adet olacam 18 de yani...ondandır yaa ben sanmam

ama böle düşünmen bile güsel ....

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cümletten günaydın dırımkızınız bugün hiç iyi değil sabah çok şiddetli bir baş ağrısı ve mide bulantsı ile kalktım hemen kahvaltı yapıp ağrı kesici aldım........biraz biraz başımın ağrısı geçti...sabah kasıkalrımda ağrıtodu ama şimdi geçti......

canım ya niye ağrı kesici aldın bekle azcık dayan bak belkim hamiş kalmışındır allah büyük dikkat et accık benim migrenim tutmuştu geçen hafta ne yaptım ettim almadım ağrı kesiciyii aman derim dikkat

ben hicrandan sonra daha iyiyim valla :)
çok benziyoruz hicranla onunda 3 düşüğü var benim de ..
inşallah bu ay da aynı sevinci kendim için de yaşarım..

doktorla görüşme tarihin çok uygun gerçekten..
inşallah herşey iyidir.. belki bi süpriz de senden gelir:))
bu kullandığımız ilaçların bir sonraki aya da etkisi var biliyosun..
Şeniz

inşallah canım allah sana da bu sevinci nasip etsin tüm isteyenlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

valla kızlar sabah bulantılarım 4 gündür vardı bende ilaçtan diyordum ama acayiplik var diyordum bi taraftan da amaan ilaçtır diye aklıma getirmiyordum meğer hamilikmiş bakın hafife almayın bu belirtileri dırımcım benimde kasıklarım ağrıyordu hep bak hala arada ağrı yapıyor normaldir sdanırım bel ağrısı da var bende eltimde öleydi korkuyorduk bişii olur diye ama 2,5 aylık oldu onunkiii çok şükür ve ailede 2.hamişşş yaniii ben yoldayım hayırlısıyla inşallah cuma günkü testte artış olsunda bu şekildede devam etsin inşallahhhh cuma günü test sonucum 120 civarları olması lazım bakalım nolcek

huuuuuuuuuuu kıslarrrrrrrrr nerdesiniz yawww kayboldunuzzzz ben de çıkcam biradan fazla oyurmamam lazım biliyonuz zaten ağrım oluyor fazla oturuncaaaaa

ben hicrandan sonra daha iyiyim valla :)
çok benziyoruz hicranla onunda 3 düşüğü var benim de ..
inşallah bu ay da aynı sevinci kendim için de yaşarım..

doktorla görüşme tarihin çok uygun gerçekten..
inşallah herşey iyidir.. belki bi süpriz de senden gelir:))
bu kullandığımız ilaçların bir sonraki aya da etkisi var biliyosun..
Şeniz

evet cnm ben bu ay klomende kullandım bakalım ne diyecek doktor ........

inş.güsel haberinle sevineceğiz cnm

valla kızlar sabah bulantılarım 4 gündür vardı bende ilaçtan diyordum ama acayiplik var diyordum bi taraftan da amaan ilaçtır diye aklıma getirmiyordum meğer hamilikmiş bakın hafife almayın bu belirtileri dırımcım benimde kasıklarım ağrıyordu hep bak hala arada ağrı yapıyor normaldir sdanırım bel ağrısı da var bende eltimde öleydi korkuyorduk bişii olur diye ama 2,5 aylık oldu onunkiii çok şükür ve ailede 2.hamişşş yaniii ben yoldayım hayırlısıyla inşallah cuma günkü testte artış olsunda bu şekildede devam etsin inşallahhhh cuma günü test sonucum 120 civarları olması lazım bakalım nolcek

günaydın cnm gülüm hamişlikten olcağını sanmıyorum ben o yüzden ağrıkesicimi aldım....unutma saçlarımı bile boyattım ben bu ay
ve sabah çok ağrıyodu çalışmazdım şuan içmeseydim aşkım..
ve aksamda mide bulantım vardı benim yediğim yemek ağzıma geliyodu resmen
bugün doktor civanım der bana adet oalcağımı

eşim cumartesi günü sabah rüya görmüş tabir kitabına baktı ve aşkım sen hamilesin gördüm rüyasını dedi zaten bi güsellik geldi üstüne dedi adamın içine doğmuş yawwww

günaydın cnm gülüm hamişlikten olcağını sanmıyorum ben o yüzden ağrıkesicimi aldım....unutma saçlarımı bile boyattım ben bu ay
ve sabah çok ağrıyodu çalışmazdım şuan içmeseydim aşkım..
ve aksamda mide bulantım vardı benim yediğim yemek ağzıma geliyodu resmen
bugün doktor civanım der bana adet oalcağımı

hayırlısı olsun inşallah canım allah gönlüne göre versin

benim aşılamam 03 ocakta oldu canım öğlen saat 1 de yapılmıştı aşılama sonrası gün aşırı ilişki verdi doktor açıkçası 2.aşılamam olduğundan doktoru bu defa dinlemedim ben 2.günü 3.günü 4.günü sabah ilişkiye girdim hep sabahları şans daha yüksekmişya artık bilmiyom valla ya aşılamadan ya normal yoldan hamiş kaldım amannn sağlıklı olsunda hangi yolla olduğu önemli değil

günaydın kızlar sizleri çok özledim ne haberler var meraktan çatladım hemen anlattında daha fazla çatlamyım

en doğrusunu yapıyon cnm bekle bakalım cumayı kısss cuma ayın 18 değilmi 17 olmayacakmı test

canım testi dün yaptımya aradan 3 gün geçmesi gerekiyor normal artış varmı diye bakmak için benim düşüklerde 15 gün 3 gün ara ile yapıldı hep takip için şimdide öle olacak cuma günü yapınca doktorumu arıcam bakalım ne dicekkk bana bir iğne verecekti kan pıhtılaşması için bide vitaminnn

Back
X