Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dırımcığım sen bugün gidecektin doktoruna canım???
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cümletten günaydın dırımkızınız bugün hiç iyi değil sabah çok şiddetli bir baş ağrısı ve mide bulantsı ile kalktım hemen kahvaltı yapıp ağrı kesici aldım........biraz biraz başımın ağrısı geçti...sabah kasıkalrımda ağrıtodu ama şimdi geçti......
canımmm selam bu adet diil hamişlik belirtisi olmasınnn CADIARZU
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cümletten günaydın dırımkızınız bugün hiç iyi değil sabah çok şiddetli bir baş ağrısı ve mide bulantsı ile kalktım hemen kahvaltı yapıp ağrı kesici aldım........biraz biraz başımın ağrısı geçti...sabah kasıkalrımda ağrıtodu ama şimdi geçti......
ben hicrandan sonra daha iyiyim valla :)
çok benziyoruz hicranla onunda 3 düşüğü var benim de ..
inşallah bu ay da aynı sevinci kendim için de yaşarım..
doktorla görüşme tarihin çok uygun gerçekten..
inşallah herşey iyidir.. belki bi süpriz de senden gelir:))
bu kullandığımız ilaçların bir sonraki aya da etkisi var biliyosun..
Şeniz
ben hicrandan sonra daha iyiyim valla :)
çok benziyoruz hicranla onunda 3 düşüğü var benim de ..
inşallah bu ay da aynı sevinci kendim için de yaşarım..
doktorla görüşme tarihin çok uygun gerçekten..
inşallah herşey iyidir.. belki bi süpriz de senden gelir:))
bu kullandığımız ilaçların bir sonraki aya da etkisi var biliyosun..
Şeniz
hicrancım günaydın canım :))
ne güzeldir o belirtileri yaşamak şimdi canım yaa:))
eşine söylemedin mi gerçekten???
valla kızlar sabah bulantılarım 4 gündür vardı bende ilaçtan diyordum ama acayiplik var diyordum bi taraftan da amaan ilaçtır diye aklıma getirmiyordum meğer hamilikmiş bakın hafife almayın bu belirtileri dırımcım benimde kasıklarım ağrıyordu hep bak hala arada ağrı yapıyor normaldir sdanırım bel ağrısı da var bende eltimde öleydi korkuyorduk bişii olur diye ama 2,5 aylık oldu onunkiii çok şükür ve ailede 2.hamişşş yaniii ben yoldayım hayırlısıyla inşallah cuma günkü testte artış olsunda bu şekildede devam etsin inşallahhhh cuma günü test sonucum 120 civarları olması lazım bakalım nolcek
hicrancım dün 12. günüydü değil mi???
günaydın cnm gülüm hamişlikten olcağını sanmıyorum ben o yüzden ağrıkesicimi aldım....unutma saçlarımı bile boyattım ben bu ay
ve sabah çok ağrıyodu çalışmazdım şuan içmeseydim aşkım..
ve aksamda mide bulantım vardı benim yediğim yemek ağzıma geliyodu resmen
bugün doktor civanım der bana adet oalcağımı
yok canım sabrediyorum kolay değil ama cuma günkü testin sonucunda sölicem artış normalmi bi göreyimmm onuda ayaklandırmiiim şimdi diyommm
hayırlısı olsun inşallah canım allah gönlüne göre versin
en doğrusunu yapıyon cnm bekle bakalım cumayı kısss cuma ayın 18 değilmi 17 olmayacakmı test