Aysonu Kizlari 2008

askım ne dokuncak yaaaaaa dün mercimek çorbası yaptım onu içtim sabah kalkarkalkmaz midem bulanıyordu aç karnına
başımda ağrıyodu allahım yaaaaaaaaa çalışmaıyorummm yaaaaaa

ülen zaten bütün gün kk dasın :mymeka:
ne iş yapıyon sen sırnaşık şeyçalışıyomu sankim:dance:
eh hamilesin deycem kızcan:emir_bebek::emir_bebek:yorumsuzCADIARZU

ülen zaten bütün gün kk dasın :mymeka:
ne iş yapıyon sen sırnaşık şeyçalışıyomu sankim:dance:
eh hamilesin deycem kızcan:emir_bebek::emir_bebek:yorumsuzCADIARZU

ülen ben çok hızlıyım bir harf yapıyom hemen kk ya yazıyommmmm hehehee kovsunlar beni diyecem ama patron bugün performansımızdan ötürü tebrik etti
birde işler yoğun değillllllllll..........

bakınızzzzzz bugün yaşadığım belirtileri yazıyorum size

1)baş ağrısı
2)mide bulantısı
3)göğüs kaşıntısı
4)gaz
5)bel ağrısı
6)kasık ağrısı
7)göğüs uçları sızısı:uhm:

ülen ben çok hızlıyım bir harf yapıyom hemen kk ya yazıyommmmm hehehee kovsunlar beni diyecem ama patron bugün performansımızdan ötürü tebrik etti
birde işler yoğun değillllllllll..........

bakınızzzzzz bugün yaşadığım belirtileri yazıyorum size

1)baş ağrısı
2)mide bulantısı
3)göğüs kaşıntısı
4)gaz
5)bel ağrısı
6)kasık ağrısı
7)göğüs uçları sızısı:uhm:

cevap
1-hamileyim
2-hamilesin
3-hamileler
4-hamileyiz
5-hamilesiniz
6-hamileler:utangac:
kafamçokkarıştı

hosgeldın hıcrancım evet ya bugun cok ugrastrdı gırılmıo sen nasıl oldun ıyı mısın yormuon di mi kendiniii

bel ağrısı dıında bişii yok arada bir kasık ağrıyo hemen geçiyor normaldir heralde.malesef fazla dinlenemedim yaaa eşimin kardeşi geldi rizeden 3 gündür yatılda mecburen yemek yaptım hala da deva ediyom arada yatıyom 10 dk gene kalkıyommm neyse yarın gidiyor rahat ederim kociş yapar yemekleri yada dışardan getirir napalımmm

iyi aksamlar kızlar doktra gittim biliyorsunuz bu doktor o kadar çok anlattıki
öncelikle yumurtlama tembelliğim olduğu için yumurtlayamıyorum ama yumurtalığımın gidişi pko olma yolunda çünki adet görememek kilo aldırıyor normalde 1 kilo alacaksam 3 kilo alıyorum o yüzden biran önce diyetisyene gitmen lazım dedi doktor kontrolünde kilo vereceksin bu arada eşin tekrardan test yapacak dedi iki sprem testinde anormal bu dengesizlik var iyi bir yer ismi verdi ve test yaptır tüp bebekmi?aşılmamı?ne oalcak karar verecez dedi ve tabi öncelikle benimde düzenli yumurtlamamı sağlatacaklar bunun için öncelikle kilo vereceksin sonrada geri kalan hormonlara bakılcak ...bu arada biliyorsunuz 18 de adet olacam yumurtalıklarıma bakarken rahimde bir nokta gördü bununun iki şey olacağını söyledi birincisi adet başlangıcı oalbileceğini kanama başlamış olabileceğini ikincisi ise gebelik kesesi olabileceğini söledi ama bunları konuşmak için çok erken dedi adetti bekleyecez eğer gebelik olursa mucize olur dedi..........25 ocağa kadar bekleyecez eğer adet olmazsam gebelik testi yapılcak eğer negatifse ilaçla adet söktürücü ilaç verilcek ve arkasından hormon testlerim yapılcak.....benim testlerim kilo verişim eşimin test sonucuna göre yolumuzu çizeceğiz ...........gördüğünüz gibi bebek benim için uzun yolunnnnnnnn sonunda ......................

iyi aksamlar kızlar doktra gittim biliyorsunuz bu doktor o kadar çok anlattıki
öncelikle yumurtlama tembelliğim olduğu için yumurtlayamıyorum ama yumurtalığımın gidişi pko olma yolunda çünki adet görememek kilo aldırıyor normalde 1 kilo alacaksam 3 kilo alıyorum o yüzden biran önce diyetisyene gitmen lazım dedi doktor kontrolünde kilo vereceksin bu arada eşin tekrardan test yapacak dedi iki sprem testinde anormal bu dengesizlik var iyi bir yer ismi verdi ve test yaptır tüp bebekmi?aşılmamı?ne oalcak karar verecez dedi ve tabi öncelikle benimde düzenli yumurtlamamı sağlatacaklar bunun için öncelikle kilo vereceksin sonrada geri kalan hormonlara bakılcak ...bu arada biliyorsunuz 18 de adet olacam yumurtalıklarıma bakarken rahimde bir nokta gördü bununun iki şey olacağını söyledi birincisi adet başlangıcı oalbileceğini kanama başlamış olabileceğini ikincisi ise gebelik kesesi olabileceğini söledi ama bunları konuşmak için çok erken dedi adetti bekleyecez eğer gebelik olursa mucize olur dedi..........25 ocağa kadar bekleyecez eğer adet olmazsam gebelik testi yapılcak eğer negatifse ilaçla adet söktürücü ilaç verilcek ve arkasından hormon testlerim yapılcak.....benim testlerim kilo verişim eşimin test sonucuna göre yolumuzu çizeceğiz ...........gördüğünüz gibi bebek benim için uzun yolunnnnnnnn sonunda ......................
canım inş. dr.un dediği iki seçenekten 2.olur inş.
yani o görünrn nokta inş gebelik kesesidir de bizde bayram yaparız
olmaz diye bişey yok canım olur olur

Back
X