Aysonu Kizlari 2008

merhaba kızlar başlık açtım azönce ,
nedenmiiii çünkiiiiii gebelik testi değeriii 161 çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

nedenmiiii çünkiiiiii gebelik testi değeriii 161 çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

hicran cnm burdanda tebrik edeyim seni cnm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.s.

slm arkadaşlarrr degerii 178 denn 721,50 çıktııııı... benimm bebiş ne kadarlıkk şimdii yavvv 2 hafta sonra dr yine gidece<zz allahın izniyleee

canım allah devamını getirsin sağlıkla inşallah sanırım 4 haftayı doldurdun test sonuçlarına göre öle diyor

3 hafta 5,8-71,2
4 hafta 9,5-750
5 hafta 217-7138

:emir_bebek:tum bebekler guselllllllll:asigim:

hicran ne zaman gelir acaba 1 saat daha takılabilirm sonra kaçmam lazım bilgisayar acıkken iş yapamıorum aklım burda kalıor işi bırakıp geri oturuorum hehehe

doğru sölüyorsun cnm bende evdeyken kapatıyorum c.tesileri yoksa olmuyo iş güç hicrana msj attım tlf kapalı ulaşamadımmmm

Şeniz

süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşım yaaaaaaaaaaaaaa:teytey::teytey:a.s.:nazar:

o kadar mutlu oldumki ağalayacam şimdi yaaaaaaaaaaaa Şeniz

allahımmmm bu ne büyük mutluluk

ayşe serkan hayırlı olsun cnm bu kadar vesveseli olmana gerek yokmuş gördünmü senide tebrik ederim

aşkımdoğa hoşgeldin cnm nasılsın neredesin?

iyiyim canım teşekkürler
esasında yazılaro okudum ama yazabilme imkanım olmadı

ayrıca yemeğin salçalısı
kadının kalçalısı

ben gördüm canım seni...
senin yüzün çok güzel maşallah:nazar:
haftaya ziyaret edeceğim seni...
inşallah ayarlamaya çalışıyorum
amaKötü Kazen dövmeye geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,ona göre

he he arkadaşım aradı kaydı fırçayııııııııı
sen parala kendini insanlar için salak dedi bana

iyiyim canım teşekkürler
esasında yazılaro okudum ama yazabilme imkanım olmadı

ayrıca yemeğin salçalısı
kadının kalçalısı

ben gördüm canım seni...
senin yüzün çok güzel maşallah:nazar:
haftaya ziyaret edeceğim seni...
inşallah ayarlamaya çalışıyorum
amaKötü Kazen dövmeye geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,ona göre

aşkımdoğa iki şaplakta benim için patlat:oklava:

söyle söyle söyle
ona yahu
ne kadar sevinecek kimbilir
şimdi oda nasıl heyecanlıdır
canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kaç yaşında eşinfisfisfisŞeniz

şimdi tel kapattım kızlar uçtuuuuuuuuuuuu uştu kocişim uçtuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

aşkımdoğa eşim 39 yaşında canım

yine ben b.sayarı aç kapa kafayı yiyecek ya ben hicrana bakayım dedim ve gelmiş ya canım allah analı balı büyükmek nasip etsin sizi hiç ayırmasın.ay ben duygulşandım ya allah ım bizde bugünleri görecezmi ya inşallah kızlar dua edelim hem gebe kalmak isteyenler için hemde hamişlerimiz için allah hepimize sağlık saat versin gerisi kolay.

kız ayşe tebrikler artık bundan sonra ay ay demezsin de hamişliğin tadını çıkarırsın

yuzyuze solersin dimiiiii mutlugunu yuzunde gormek cok guzel olurrr:asigim:

ay dayanamadım valla aradım telefonda söledimmmm aşkım akşama misafirimiz var dedimmmmm kim aşkım dedi gelirse gelsin test noldu dedi bende e o gelcek işte testin sahibi dedimmmmmmmmmmmmmmmmmm :dance::dance::dance:

sağolun arkadaşlarrrr allah isteyen herkese versinn dünn duaa ettimm sizin içinn her akşam bebeişimee ve size duaa ediyorummm allahımın izniyleee olacakk ben güveniyorumm allah istyedimi yoktan yaratıyorr ben meselaa 1 10 ilişkiye girmedik eşimle ve bugün içinde hamile kaldımm ne ayaklarımı diktim ne gün hesapladım ki zaten hesapladıgım günlerde olmamış ondan çok daha sonra gebe kalmışım işte allahın işi ol dedimi oluyor.. hayırlısı ile 2 hafta sonrada bebeğimi görürüm inşallah.. daularımm sizinlee arkadaşlar...
dırım ne olduu aybaşı geldimi?????

Back
X