Aysonu Kizlari 2008

kızlar bernadan haber yokmu geçmiş sayfaları okudum heycanla ama hiçbir haber yok cenabı allah yardımcısı olsun ve hepimizin

günaydın hicran ve aşkummmmmmmmmmmmmm
nasılsınız?

hicran hangi hastaneye gidiyorusn sen ?ne kadara kan testini yaptırıyorsun?

dün düşük çıkan ısım bugün 0.2 artış gösterdi kızlar sanırım ben üzerim çok acık yatarım heralde ondan bu düşüşler oluyo yani dün sabahda aynı ortam aynı yatak yanı yorgan pijama aynı saatte ölçtüm 36.2 idi bu sabah ölçtüm 36.4 çıktı.......

dün düşük çıkan ısım bugün 0.2 artış gösterdi kızlar sanırım ben üzerim çok acık yatarım heralde ondan bu düşüşler oluyo yani dün sabahda aynı ortam aynı yatak yanı yorgan pijama aynı saatte ölçtüm 36.2 idi bu sabah ölçtüm 36.4 çıktı.......

:dance::dance::dance::dance: ben dedim san kızıııııııııııııııımmmmmm sen allahın izni ile hamişşşşşsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhh:nazar:

selam güzel bayanlar nasılsınız ya bernadan daha haber çıkmamış vallahi bu kızın bu tavrı beni korkuttu yada hamiş kaldıda kutlama falan derken vakit mi bulamadı...

dırımın canım bugün biraz daha iyisin sanırım dimi..

hicran annişimiz bizim bebiş için test bugün yapılıyor dimi ayşe seninde bugünmüş allah ım hakkımızda hayırlısı versin ama sizin sonuçlar korkmayın 2 ye 3 yada 4 de katlanır:))) bu bebişler annelerini bırakmayacak tabi yeniyaşam arkadaşımız bebeğide anneciğini bırakmayacak..

Back
X