Aysonu Kizlari 2008

ay aşkım kusura bakma wc deydim yeni geldimmm görmedim yazınıııı ben acıbademde yaptırıyom canım benim çzel sağlık sigortam var 34 e indirimli yapıyorlar kendi doktorum medical parkta olduğu için ordan doktorun yazısı ile alırsam test kağıdını onun la yapınca 20 ye yapıyor medical park normalde bu test hastanesine göre değişiyor 50-60 arası kızılay tıp merkezlerinde 25 mişşş kredi kartı geçiyor tabiikiii

medical parktamı 20 ytl cnm eğer öle ise çok ucuz medicana 45 ytl aldı benden ...........ama aksam kaça kadar acep test yapıyolarrrrrrrr

offfffffffffyaaaaaa perşembeyi bekleyim yadaaaaaaaaaa

hiç çizgi çıkmaması demek...
test başarılı olmamış
test düzgün değilmiş
sana bir sonuç vermez
yenisini yapmalısınnnnnn

CANIM YA ÖZÜR DİLERİM YANLIŞ YAZDIM.GEÇEN GÜN YAPTIĞIM TESTTE 2. ÇİZGİ BELLİ BELİRSİZ SİLİK ÇIKMIŞTI.BU GÜN YAPTIĞIMDA 2. ÇİZGİ HİÇ ÇIKMADI.ONU DEMEK İSTEMİŞTİM.YANİ KESİN HAMİŞ DEĞİLİMDİR

bu benim kaderim

o testlere niye inanmıyorsun canımmmm

herhangi birşey mi duydun , okuyamıyorlarmıymış

aşkım doğa idrar testi döllenmeden 12 gün sonra cvp verir
ve eğer döllenme geç olursa kişiye bağlı olarak idrarda yok çıkar
çünkü biz 14. gün yumurtlıyoruz diye üzerine 12 gün ekleriz
ama bazı kadınlar adet önceside yumurtlar
ondan cnma.s

medical parktamı 20 ytl cnm eğer öle ise çok ucuz medicana 45 ytl aldı benden ...........ama aksam kaça kadar acep test yapıyolarrrrrrrr

offfffffffffyaaaaaa perşembeyi bekleyim yadaaaaaaaaaa

canım doktorun bhcg testi için kağıt verirse o fiyata yapıyorlarrrrr sskdan faydalanırsan yaniii doktor kağıt vermesse normal prosedür uygularlarrrr.senin oralarda kızılay falan yokmu kısssss

canlarım..

şöyle dedi doktorum..
döllenme olmuş olabilir ama tutunamamış..

benim rahim içinde problem var ya..

yoksa dedi.. başından beri bütün uygularımızdan
çok güzel sonuçlar aldık.. hem benim yumurta gelişimi hem eşimin sonuçları..

ama benim gebeliğin devam sorunu varmış ..
oluşuyo ama tutunacak yer bulamıyo..

şimdi bu ay ofis histereskopi yapılacak..
rahme tekrar bakacaklar..

daha önce anlatmıştım ya rahim içi yapışıklığı vardı
3 kez ameliyat oldum diye.. ondan olmuyo kızlar..

doktorum dün sabırlı ol metanetli ol dedi ..

öyle yapıcam :)

berna sana yakışanda da bu metanetli olmak canımm...
biraz öncede yazdığım gibi sonuçta bu mücadeleler sonucu güzel ALLAHIM HEPİMİZİ görecek ...
Allah hepimize hayırlısı ve istediği zamanda evlatlarımızı verecek
en iyisi umut etmek ve olacağına inanmak
SİMYACI diye bir kitap var orada diyorku birşeyi sen ne kadar çok istersen tüm evren senin bunu başarman için uğraşır , sana yardımcı olur
HEPİMİZ ÇOK İSTİYORUZ
ÖYLE DEĞİL Mİ
SADECE SIRAMIZI BEKLEYECEĞİZ NE ZAMAN GELDİĞİ ALLAHIN TAKDİRİ

dırım perşembeyi bekle derim

berna cnm moral bozmak yok

esma kan testi yaptır derim

ayşe serkan evham yok hayırdır hastamısın?

YOK CANIM ALLAHA ŞÜKÜRR İYİYİM SADECE ARA ARA KASIK AGRIM VARR... BU KADAR ŞİMDİLİK... SİZİ İZLİOMM BENDE....:dance::dance::nazar::nazar:

EVET CANIM YA BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM HATTA DR UMLA BİR GÖRÜŞEYİM.ONA GÖRE YAPTIRCAM.BU ŞEKİLDE SADECE KENDİME ZARAR VERİYORUM.ÇÜNKÜ NORMAL OLMAYAN BİŞEYLER VAR YANİ SIRT AĞRILARIM DURUP DURURKEN KUSMALARIM.BU ADET GECİKMESİ.KASIK AĞRILARIM HİÇ DE NORMAL DİİL.BELKİDE KİST FALAN OLMUŞTUR BELKİ BAŞKA BİR SORUN VARDIR.Bİ MUAYENEYE GİDEYİM DR UMA ONA GÖRE HAREKET EDİCEM.

kızlar birşey anlatacağımmm
bugün saat 9 gibi bizim ofise bir hanım geldi, bir iş toplantısı için bugün tanıştımmm

epey bir konuştuktan sonra ben hamileyim dedi,
ben tabi bunu duyunca toplantıyı falan unuttum
kızı soru bombadımınan tuttum
kız 28 yaşında
2 senelik evli
1 ay önce hadi bir deneyelim diyorlar ve acaip süpriz olmuş hamile çıkmış
period geçti diyor acaip bir karın ağrısı ama anlamadım diyor , hiç kondurmamış sonra test yapmış çıkmış gebelik kesesinide görmüş
bugün benden sonra tekrar kontrole gidecekmiş.....

maşallah dedim yaaa
bir kere daha anladım Allahım neyi ne zaman vereceğini kendi biliyor
bu böyle kabullenip , tevekkül etmemiz
ama mücadeleye sabırla devam etmemiz gerekiyor

şimdi bernacığım her ne olursa olsun beklemek beklemekkkkkkk lazım sabır lazım
sen bana demedinmi herşeye ragmen bizi seven eşlerimiz var hah onlar için en azında üzülmeden bu yolda gitmeliyiz......allahım tez zamanda hayırılsını nasip etsin sana................
ve ayriyetten bugün doğum günün kutlu olsun cnm mutlu ol ömür boyu

hicran cnm benim olduğum yerde kızılay yok yani b.evlerde ne var bilmiyom neyse perşembe günü gidecem ya o zaman tam gün izinliyim o vakit yaprırırım diyorum.......şimdi boşeyere izin almayım birdaha .........

şimdi bernacığım her ne olursa olsun beklemek beklemekkkkkkk lazım sabır lazım
sen bana demedinmi herşeye ragmen bizi seven eşlerimiz var hah onlar için en azında üzülmeden bu yolda gitmeliyiz......allahım tez zamanda hayırılsını nasip etsin sana................
ve ayriyetten bugün doğum günün kutlu olsun cnm mutlu ol ömür boyu

hicran cnm benim olduğum yerde kızılay yok yani b.evlerde ne var bilmiyom neyse perşembe günü gidecem ya o zaman tam gün izinliyim o vakit yaprırırım diyorum.......şimdi boşeyere izin almayım birdaha .........

boşyere izin alma ben gelinece alcan izinleri he he:tomato:

Back
X