Aysonu Kizlari 2008

eeeeeee nurişim siz küçük zarif insanlarsımız sığarsımız çekyata ama biz karı kocan katana gibiyizz
sığamıyoruz kovuyor beni karnuma çarparmışşş paşa...........

nuriş dinleme şeysinden artık dinleyebilirmiyiz çocukları duyulurmu gerçi ancak haftaya aytunç gidip alır ama 19 haftada belli olurmu kuşum..

ya valla iki ucu moklu annene bişey diyemiyorum kadın ne yapsınnn bunlarla sabır versin yaaaaaaaa......

aboooooooooooo annen nereye gidiyor beee ne işi var taaaa amerikalarda hem ilk ve son deme kızz belki doğurdukdan sonra olabülürrr süprizzzzzzzz bişeyy
ablam dr ya amerikada hem dil öğrenip hem de bir yıl eğitim alacakmış annemde kızına bakacak of yaaa tam da doğum yapacağım zaman gidiyorlar annem sen doğurmadan gitmem diyor ama görünüş hiç te öyle değil ablamda tam zamanını buldu
bana kim bakacak yaaaaasüprizzzzz

ben eltilerle muhattap olmyorum en guzeli:delphin:
zaten dengim akranım da deiller biri 44 yasında biri 36
ama ikisi hic anlasamazlar 44 yasındaki eltim kaynanamla cok iyi geçinio ne olsa araları 11 yaşdelikafaduldenbiraz da eli mahkum ya neyse..
ama oburu ile kaynanm birbirlerini hic sevmez daha dun iki saat sikayet etmiş kaynanam onu kocama
bıkmıs dolmus yaptıklarından onları anlatıo kocam da umrumda deil ben simdi kendi derdimdeyim demişlaelaelaelaelae

sonra da kaynanam beni cok sevdiginden bahsetmiş:1shok:aynı eskisi gibi seviyorum nurayı sanki hic aramızda kotu seyler gecmemiş gibi demiş..o gun poliklinkte aglarken gordum ya icim kıyıldı gidip kadınlarla kavga edesim geldi demiş

anaa kuşlar basımıza taş yagacak sanırsam:icecream:
:roflol:

adalettt geçde olsa gelirmişş kuşummmmm anladı kıymeti savaşda boş kaldı oğlundan uzak kaldııı daha ne olsunn

fatoşçum evet canım görüntüye aldanmamak lazım çok sabırlıyımdır ama lafımı da esirgemem sölerim hemencecikk
bu annem beni deli etti yaaa zaten duygusallaştım ağlayıp duruyorum

ben eltilerle muhattap olmyorum en guzeli:delphin:
zaten dengim akranım da deiller biri 44 yasında biri 36
ama ikisi hic anlasamazlar 44 yasındaki eltim kaynanamla cok iyi geçinio ne olsa araları 11 yaşdelikafaduldenbiraz da eli mahkum ya neyse..
ama oburu ile kaynanm birbirlerini hic sevmez daha dun iki saat sikayet etmiş kaynanam onu kocama
bıkmıs dolmus yaptıklarından onları anlatıo kocam da umrumda deil ben simdi kendi derdimdeyim demişlaelaelaelaelae

sonra da kaynanam beni cok sevdiginden bahsetmiş:1shok:aynı eskisi gibi seviyorum nurayı sanki hic aramızda kotu seyler gecmemiş gibi demiş..o gun poliklinkte aglarken gordum ya icim kıyıldı gidip kadınlarla kavga edesim geldi demiş

anaa kuşlar basımıza taş yagacak sanırsam:icecream:
:roflol:
en güzelimuhatap olmamak kuşum en iyisini yapıyorsun
benim elti yok görümcem var ben iyi olduğum içi,n iyiler benimle ben kötü olayım bak nasıl değişirler,
ama ben yine de annemi istiyorum yanımda görümcem herşeyi çok bilir gibi karışırsa bana sinirlenirim ben

ay kusura bakmayın arkadaşla telefonda görüştüm kendisi hamiş ama sağolsun bana çok yardımcı oluyoo bi onuunla böle rahat konuşabiliyorum bide sizinle:))

nuraycım evet benimde öle olurdu dedim ya adetten 10 gün önce şismeye ve serteleşmeye başlar sonrada 2-3 gün önce inerdi ama bu sefer hiç şişmedi sertleşmedi.

aman yaa önceki aylarda beliritlere bakıp kendimi hamiş zannederdim şimdi de belirti yok diye haöiş zannediyorum benim en büyük hatam bu olsa gerek.yoksam kafayı mı yidim nee:P

esen yaa ben anlamadım koskoca ablan gendune bakamıo mu annen ona bakacak:uhm:
bakıma ihtiyac duyacak kişi varsa o da sensin bence:icecream:

bence de bakıma ihtiyacı olan benim benden üç hafta önce ablam ikinci bebeğini doğuracak iki çocukla orada yapamazmış kaynanasını da istememiş annem gidecek iştee
babamında canına minnet 3. karısıyla daha çok vakit geçirir

tabi canım yaaa kaynanam da ne kadar ısrar etti hep geleyim yemek yapayım sana bakaym vs vs
insanın annesi gibi olur mu hic en ufak sey batar normaldir yani anneni istemen:delphin:

beni 36 yasında olan beni kendi safına cekmek istio kuslar heheh
gecen bayram demişki nurayla barısalım artık da kaynanayı cekiştirelim dimiş:roflol:
ama konusmadık sadece selamlastık..bu bayram kendisi geldi konustu
hamileliginde dogumunda gitmdim diye küstü bana
kaynanayla kardeslerle gorusmezken eltide ne işim varsa-tatlicadiarzu-
yalnız yine de küs deildi gelsin illa diodu kocama
ama ben ondan once kaynanaya gittim diye bozuldu hehehe

boşver sen yine de çekiştirme kaynanasıyla arasını düzeltmek için seni kullanır sonra
senin dediklerini yetiiştirir
ay benim insanlara hiç güvenim kalmamış valla
ah bu babam var ya bu babam hep onun yüzündenÇok üzgünüm çoook

krispi kızz sen nasıl buldun burayı benide sadece o yazıdan dolayımı buldun
benim bazı gisli hayranlarım oluyorrr ama ben korkuyom direk muatap olmayadelikafadulden

yaa ben şimdi bebek istiyodumyaa birde orda kocam bebeği istemiyor diye bir konu görünce sinirden daldım içeri ben hamiş kalmak için yırtınıyom onlar kürtajdan bahsediyo açacaktım
bayramlık aağzımı baktıki sen hakkından gelmişsin :dance:
derin bir oh çektim ve senin o yazını okurken ağlamıştım okadar yaralı olduğun belliydi şimdi anlıyorum nasıl mücadelerle hamiş kaldığını valla az bile söylemişsin
daha sonra çıktım ordan benimle hiiiiç alakasız bir konuya girdim ay sonu kızları ne alakaysa dedim manasınıda anlamadım
hoş halada anlamış değilim ben sırf konu çok rağbet görüyo dire mesaj sayısına bakarak dedimki bunlar hehalde sürekli burdan yazışıyorlar bi gireyim bakalım dedim girdim ve konuyu açanın sen olduğunu görünce dedimki yaa bu kız şu beni ağlatan kız değilmi dedim daldım içeri ve sana anlatmıştım beni aranıza alırmısınız demiştim sizde önce sen hemen karşıladın beni çok sıcaktınız sonra baya kaynaştık geleli çok fazla olmadı amma çabuk ilerleme kaydedik demi canlarım benim
sizleri çooook seviyorummmmŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

tabi canım yaaa kaynanam da ne kadar ısrar etti hep geleyim yemek yapayım sana bakaym vs vs
insanın annesi gibi olur mu hic en ufak sey batar normaldir yani anneni istemen:delphin:

beni 36 yasında olan beni kendi safına cekmek istio kuslar heheh
gecen bayram demişki nurayla barısalım artık da kaynanayı cekiştirelim dimiş:roflol:
ama konusmadık sadece selamlastık..bu bayram kendisi geldi konustu
hamileliginde dogumunda gitmdim diye küstü bana
kaynanayla kardeslerle gorusmezken eltide ne işim varsa-tatlicadiarzu-
yalnız yine de küs deildi gelsin illa diodu kocama
ama ben ondan once kaynanaya gittim diye bozuldu hehehe

senin eltide anasının gözüüü heeeeeeeeee baksana mınyakkkk
benimkiler çok görüşmez işte bu çatlak tlf yetişirr en fazla oda kırk yılda birr

aslicım hoş geldin miniğin nasıl?

hoşbulduk canımm sende hoşgeldinn. ben burdayım sabahtan beri ama geçmişi okuyayım dedim minnoş saolsun izin vermiyorki bu yazıyı bile zor yazıyorum. bir uyusaydı.resmen şaklabana döndüm neler yapmıyorumki sürekli konuşmaktan zaten çenem yoruldu. oda bana katılıyor beraber konuşuyoruz.
herkesler burda ne güzel siz konuşun güzeller ben arada katılırım size.öpüyorum hepinizi sizleri çok seviyoruz ogluşumla.:1hug:

ay bende bebek isterken googledan buldum burayı önce bi bakıyım dedim sonra bi kaptırmışım ki kendimi sormayın ama krispi gibi cesaretli olamadım.ama sabırla her yeni gelene içtenlikle hoşgeldin demenize hayran kalmıştım.o insanlar bir daha sayfaya gelmese bile...

yaa ben şimdi bebek istiyodumyaa birde orda kocam bebeği istemiyor diye bir konu görünce sinirden daldım içeri ben hamiş kalmak için yırtınıyom onlar kürtajdan bahsediyo açacaktım
bayramlık aağzımı baktıki sen hakkından gelmişsin :dance:
derin bir oh çektim ve senin o yazını okurken ağlamıştım okadar yaralı olduğun belliydi şimdi anlıyorum nasıl mücadelerle hamiş kaldığını valla az bile söylemişsin
daha sonra çıktım ordan benimle hiiiiç alakasız bir konuya girdim ay sonu kızları ne alakaysa dedim manasınıda anlamadım
hoş halada anlamış değilim ben sırf konu çok rağbet görüyo dire mesaj sayısına bakarak dedimki bunlar hehalde sürekli burdan yazışıyorlar bi gireyim bakalım dedim girdim ve konuyu açanın sen olduğunu görünce dedimki yaa bu kız şu beni ağlatan kız değilmi dedim daldım içeri ve sana anlatmıştım beni aranıza alırmısınız demiştim sizde önce sen hemen karşıladın beni çok sıcaktınız sonra baya kaynaştık geleli çok fazla olmadı amma çabuk ilerleme kaydedik demi canlarım benim
sizleri çooook seviyorummmmŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

canummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dimek sayfa rağmet görüyo didin siteyi kullanmayı bilmiyon ama msj sayısını çözmüşsün benim hiç aklıma gelmez
tek gözbebeğim annişdi o bana ilk merhaba diyen kişi hamişdi
sonra nuriş dikkatimi çekti goncası ile çok ormantik resmi vardı ışıl ışıl
çok güseldi ama sabit yerde değildi sonr ageldi sayfamıza
bizde sılam berna mira bombom erken gebelik sayfasındaydık yeni sayfa açalım dedik ben açtım her ay bebek bekeleyen aysonu kızlarıydık bizdelikafadulden

Back
X