Aysonu Kizlari 2008

:roflol::roflol:yok canım annemle babam ayrı değiller ama babamın annemden başka iki eşi daha var erkek kardeşimde 2. eşinden ama anneme anne derr annem büyüttü onuu
valla dediğin gibi dallas bizim aile
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok fenayaa mikser girmiş sizin aileye baban haremmi kuruyor
kız neden izin veriyorsunuz annene yazık öle babayı paralarım ben yaa ama büyük konuşmayak yinede

hoşbulduk canımm sende hoşgeldinn. ben burdayım sabahtan beri ama geçmişi okuyayım dedim minnoş saolsun izin vermiyorki bu yazıyı bile zor yazıyorum. bir uyusaydı.resmen şaklabana döndüm neler yapmıyorumki sürekli konuşmaktan zaten çenem yoruldu. oda bana katılıyor beraber konuşuyoruz.
herkesler burda ne güzel siz konuşun güzeller ben arada katılırım size.öpüyorum hepinizi sizleri çok seviyoruz ogluşumla.:1hug:
senin kuzunu yerim yaaaaaaaaaaaaa

ay bende bebek isterken googledan buldum burayı önce bi bakıyım dedim sonra bi kaptırmışım ki kendimi sormayın ama krispi gibi cesaretli olamadım.ama sabırla her yeni gelene içtenlikle hoşgeldin demenize hayran kalmıştım.o insanlar bir daha sayfaya gelmese bile...

tekrar hoşgeldin kuşum yaa hoşgeldinnnŞeniz

kıslarrr ben çıkıyorum şu evi biras toparlayayım sonra eşi geçmezse yine gelirim ben öpüyorummm hepinizi komacaaaannnn:))))))))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok fenayaa mikser girmiş sizin aileye baban haremmi kuruyor
kız neden izin veriyorsunuz annene yazık öle babayı paralarım ben yaa ama büyük konuşmayak yinede
kız bu olaylar olduğunda ben henüz 10 yaşındaydım şimdi olsa yapabilirmiydii
babannemle halam soyun kuruyacak diye girmişler babamın aklına o akıllıda ikinciyi aldı ama 3. yü neden aldı hala çözemedimmdelikafadulden

nurayyy şeker nasılsın.
bende namaz kılacagım ama minoş uyumadı daha dünki maille dırım beni yeniden kendime getirdi canım arkideşim.ikindi ezanı ne zaman okunuyor.
kızlar ben aha kahvaltımı bile yapamadım minnoş kucagıma tek elle yazıyom oda elime bakıyor:))
usscum kolay gelsinn

uleyyyyyynn ay sonu kızları diye enteresan! naniknanik bir isim de ancak senden cıkardı dırım:roflol:
ay sonu kızları ne uleynnn catlak garunaniknanik

valla çatlak patlak garuyum bennnn yaaaa
beni gören dışardan ukala ,kendini beğenmiş,soğuk biri dermişş
ama içime giren gönlümü fet eden çok şey kazanıyor.....

yakmasalar canımı canımdan can olacaklar ama yanıyoruz iştee....

geçen göççükkkk halamı sildimmmmmm

annemle haber yolladum karşıdan gelmiş buralara evime 5 dk mesafede halama gelmiş
bana uğramadan gitmiş ....ama ben bu halde ona gelecektim dedim kimin ne olduğunu gördüm dedim anneme annemde onlara gıcık oluyorya
gitmiş hari harfine iletmiş ben değil birsen diyor demişşş delikafadulden
dedim canına minnet dimiiiiiiiiii kendün diyemezsin desen kafayı yemezdin dedim hee diyor .....kıyamıyorum anama yaa biri laf dese panterr oluyorum
halam annem bakırköyde yatarken bana annemi kötüledi ben dedimki annem o......olsa annemdir kimse laf diyemez ....delikafadulden

nurayyy şeker nasılsın.
bende namaz kılacagım ama minoş uyumadı daha dünki maille dırım beni yeniden kendime getirdi canım arkideşim.ikindi ezanı ne zaman okunuyor.
kızlar ben aha kahvaltımı bile yapamadım minnoş kucagıma tek elle yazıyom oda elime bakıyor:))
usscum kolay gelsinn

14.25 te okunuyor canım kılabilirsin hala

nurayyy şeker nasılsın.
usscum kolay gelsinn

cnm ilkindiyi 2,30 gibi kılman lazımm öle biliyorum ben
ahh bende kılsam ama nerede yaaa

kız bu olaylar olduğunda ben henüz 10 yaşındaydım şimdi olsa yapabilirmiydii
babannemle halam soyun kuruyacak diye girmişler babamın aklına o akıllıda ikinciyi aldı ama 3. yü neden aldı hala çözemedimmdelikafadulden
anaaa siz karadenizlimisiniz kızım yaaa benim dedemde iki evli
ikici babanne 10 tane doğurmuş 4 ölü 6 canlı 3 kız 3 erkek 2 erkek ölü 2 kız ölüü
off yaaa çok kötü yaa bizde toprak gitmesin mal damatlara kalmasın diye oluyor
babamda erkek erkek dedi erkek kazığı yedi afedersiniz ama öle oldu kardeşim benden korkar sayar annemleri tınlamaz bile annemde ahh bi kızım daha olsaydı der
bende hep diyom hadi hamile kal beraber büyütelim nasıl olsa babam ceket atsa annem hamileee böle doğurgandan böle kısır karı çıkmış yawwwdelikafadulden

nurayyy şeker nasılsın.
usscum kolay gelsinn

ye bacım yaaa yoksa böcek tüketecek seni kocan sandeviç yapsaydı yaaaa

ayyyy dun canım borek ıstıo demıstım anneme
amacım ona yaptrmaktı
kocisim alıp gelmiş ayyy cok sevindim canım benim yaaa:dance:hihoyyyt
ohhhhhhhhhhhhh yarasınnnn bennim kaynana yapacak bugün
biri gelir biri gelir dedi oğluşum adını taşıyan amca geldi ömerr
ayy ben çok havaya girdim eltim sayesinde bana dermiş o kız delikafadulden
rabbimin gücüne gitmesin ama pek mutlu olurumdelikafadulden

kızlar ben pc başındayken kociş evi yerleştirmiş tam istediğim gibi olmadı ama olsun idare edr valla bugün heç bişey yapmayacam kendime tatil veriyom yemekte dışardan yiyecem yarın maraton başlar
kociş tv başında ben pc başında buse aramızda mekik dokuyor

kıslarrr fakeee çok bunalımda kocasına bile bişey demiyormuş heeee
buraya da gelemem bir süre dedi.......ne yapsak yaaa
elimde bir çubuk olsa şu kız hamile kalsa yaaaaaaaaaaaaa çok üzülüyorum valla yasin okuyacaktım ona okuyamadım duşda çok kalamıyorum abdes alamıyorum belkim dualarım kabul olurdu

kıslarrr fakeee çok bunalımda kocasına bile bişey demiyormuş heeee
buraya da gelemem bir süre dedi.......ne yapsak yaaa
elimde bir çubuk olsa şu kız hamile kalsa yaaaaaaaaaaaaa çok üzülüyorum valla yasin okuyacaktım ona okuyamadım duşda çok kalamıyorum abdes alamıyorum belkim dualarım kabul olurdu

evet yaaa biz burda sohbet ediyoruz o orda buhranlarda ne yapsakki acep
başka bi şehire gidemezmi acep tanıdıkları yokmu:sm_confused:

14.25 te okunuyor canım kılabilirsin hala

cnm ilkindiyi 2,30 gibi kılman lazımm öle biliyorum ben
ahh bende kılsam ama nerede yaaa

tşkler canlarım ama minnoş durmadı şimdi uyudu ikindi ezanıda okunuyor. canlarım birşeyler atıştırıyorum tabi ama kahvaltı yapmayı özledim valla ayakta atıştırıyorum bazen durmuyor kerata.yeni resim çekince ekleyecegim teyzeleri.
nuraycımm geçenlerde de dedim bence çarşambaya kalmadan gelecek kızımız.
demek dilekcigimiz ev taşıyor Allah kolaylık versin.
Hicrancımm dedigin gibi iyiki kk var ve iyiki sizler varsınız canlarım.
dırımcım eşin hazırlasın demişsin tatlım ama nerdee benim kociş bugün akşama dogru kalkar.kalktıgında da pcyi devreder ben giderim şekercim.

bravo kusum ezdirme ananı kimselere:hooray:
ben de cok sinirleniyorum anneme satastıkları zaman
ben ne kadar kızarsam kızayım baskası kötülemesin bana
yengem de pek sever anamı kotulesin:mymeka:napsa yaranamıo kadın

gecen sene de 15 senelik aile dostumuzdan olduk o yuzden
annem senelerce evinde agırladı yedirdi icirdi kadın benim evime gelmiş anamı kotulemeye kalktı bana
neler dedi neler:kızgın:senelerce biriktirmiş abuk subuk olayları anlattı ordda onu dedi burda bunu yaptı seklinde...ben agzımı dahi acmadım sonra uyandı bu dioki annene soylemezsin biliyorum ondan sana anlatıyorum
sabaha kadar uyuyamadm Allah sizi inandırsın kime guvenecegini şaşırıyor insan yaa
canım dedigin insan hakkında neler dusunebiliyor
ama tabi dusundum dusundum ben bunu yutamam anlattım annene gorusmeyeceksin dedim
1.5 senedir gorusmuyoruz artık:1no2:

görüşmeyecek tabi kuşum ANNE bu kim ne derse desin bak neler çekiyoruz dudaklarım patladı kusmaktan annem kan kusmuş bana hamileyken
birkere demedi sana hamileken neler çektim diyeee
ANNEM ne olursa olsun nasıl yaparsa yapsın annem o birkere koynuna girsem dünyalara değer.......:sm_cool:
geçen ağlıyorum hüngür hüngür ben kalmayacam burda pis burası ben duruamam burada diye ...ağlama kızım diyor içi parçalanmış ağlamış oturumuş..ellikere aradı nasılsın diye ana gibi yar olmazzzzz...................bu anne kötüleyenler anne değilmi yaa
anne hem döver hem sever ...biz çocuklarda şikayetci olsakda annemiz iştee kıyamayız
pek özledim yaaa 2 ay olacak gitmedim yanına o geldi hep

of dırım deme yaaa:çok üzgünüm:elimizden gelen bişe yokki dua etmekten başka
evet cnm yaa başka ne yaparızki allahım bu günlerde nasip etsin yaa
aman nuriş doğuma girerken dua et ona çok çokkk
aslım ettti bana kabul oldu işteee

evet yaaa biz burda sohbet ediyoruz o orda buhranlarda ne yapsakki acep
başka bi şehire gidemezmi acep tanıdıkları yokmu:sm_confused:
cnm burada görümceleri varmış ama nekadar samimi nedir bilmiyorumki, gelsin buralara
ben bile evimde ağırlarım yaaaa gelse ama kocasida gelmeli cnm yaa olmazki tek bu işler

tşkler canlarım ama minnoş durmadı şimdi uyudu ikindi ezanıda okunuyor. canlarım birşeyler atıştırıyorum tabi ama kahvaltı yapmayı özledim valla ayakta atıştırıyorum bazen durmuyor kerata.yeni resim çekince ekleyecegim teyzeleri.
nuraycımm geçenlerde de dedim bence çarşambaya kalmadan gelecek kızımız.
demek dilekcigimiz ev taşıyor Allah kolaylık versin.
Hicrancımm dedigin gibi iyiki kk var ve iyiki sizler varsınız canlarım.
dırımcım eşin hazırlasın demişsin tatlım ama nerdee benim kociş bugün akşama dogru kalkar.kalktıgında da pcyi devreder ben giderim şekercim.
ahhhh sen böle diyorsan ben heç etmeyecem heee zaten yemekten soğuttular beni veletler kusmaktan herşeyden tiksindim ben yaaaa....alışmı diyolar doğunca bize bakacan senmi diyolar ......bu arada oturunca ve ikibüklüm durunca yavaş tepki veriyo bunlar yaaa
sıkıştırıyommu acaba hiçroş görse dik dur ezdin çocukları derdidelikafadulden

yemek yaptım geldim açımmm tufanda yok evde iş başa düştü
benimde buhranlı olduğum dönemler çok oldu özellikle üçüzleri düşürdüğüm dönemde çok kötüydüm o yüzden fake yi anlayabiliyorum dua etmekten başka yapacak bişe yok
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
dua etmek için abdeste gerek yok birsencim sen et yeter hamileyiz biz kabul olur inşallah
bu arada ben kilisliyim bacum ve orada da bu tarz olaylar çok olurrr

Back
X