Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uleyyyyyynn ay sonu kızları diye enteresan! naniknanik bir isim de ancak senden cıkardı dırım:roflol:
ay sonu kızları ne uleynnn catlak garunaniknanik
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok fenayaa mikser girmiş sizin aileye baban haremmi kuruyor:roflol::roflol:yok canım annemle babam ayrı değiller ama babamın annemden başka iki eşi daha var erkek kardeşimde 2. eşinden ama anneme anne derr annem büyüttü onuu
valla dediğin gibi dallas bizim aile
senin kuzunu yerim yaaaaaaaaaaaaahoşbulduk canımm sende hoşgeldinn. ben burdayım sabahtan beri ama geçmişi okuyayım dedim minnoş saolsun izin vermiyorki bu yazıyı bile zor yazıyorum. bir uyusaydı.resmen şaklabana döndüm neler yapmıyorumki sürekli konuşmaktan zaten çenem yoruldu. oda bana katılıyor beraber konuşuyoruz.
herkesler burda ne güzel siz konuşun güzeller ben arada katılırım size.öpüyorum hepinizi sizleri çok seviyoruz ogluşumla.:1hug:
ay bende bebek isterken googledan buldum burayı önce bi bakıyım dedim sonra bi kaptırmışım ki kendimi sormayın ama krispi gibi cesaretli olamadım.ama sabırla her yeni gelene içtenlikle hoşgeldin demenize hayran kalmıştım.o insanlar bir daha sayfaya gelmese bile...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok fenayaa mikser girmiş sizin aileye baban haremmi kuruyor
kız neden izin veriyorsunuz annene yazık öle babayı paralarım ben yaa ama büyük konuşmayak yinede
kız bu olaylar olduğunda ben henüz 10 yaşındaydım şimdi olsa yapabilirmiydii
babannemle halam soyun kuruyacak diye girmişler babamın aklına o akıllıda ikinciyi aldı ama 3. yü neden aldı hala çözemedimmdelikafadulden
uleyyyyyynn ay sonu kızları diye enteresan! naniknanik bir isim de ancak senden cıkardı dırım:roflol:
ay sonu kızları ne uleynnn catlak garunaniknanik
nurayyy şeker nasılsın.
bende namaz kılacagım ama minoş uyumadı daha dünki maille dırım beni yeniden kendime getirdi canım arkideşim.ikindi ezanı ne zaman okunuyor.
kızlar ben aha kahvaltımı bile yapamadım minnoş kucagıma tek elle yazıyom oda elime bakıyor:))
usscum kolay gelsinn
nurayyy şeker nasılsın.
bende namaz kılacagım ama minoş uyumadı daha dünki maille dırım beni yeniden kendime getirdi canım arkideşim.ikindi ezanı ne zaman okunuyor.
kızlar ben aha kahvaltımı bile yapamadım minnoş kucagıma tek elle yazıyom oda elime bakıyor:))
usscum kolay gelsinn
anaaa siz karadenizlimisiniz kızım yaaa benim dedemde iki evliaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok fenayaa mikser girmiş sizin aileye baban haremmi kuruyor
kız neden izin veriyorsunuz annene yazık öle babayı paralarım ben yaa ama büyük konuşmayak yinede
kız bu olaylar olduğunda ben henüz 10 yaşındaydım şimdi olsa yapabilirmiydii
babannemle halam soyun kuruyacak diye girmişler babamın aklına o akıllıda ikinciyi aldı ama 3. yü neden aldı hala çözemedimmdelikafadulden
ikici babanne 10 tane doğurmuş 4 ölü 6 canlı 3 kız 3 erkek 2 erkek ölü 2 kız ölüü
off yaaa çok kötü yaa bizde toprak gitmesin mal damatlara kalmasın diye oluyor
babamda erkek erkek dedi erkek kazığı yedi afedersiniz ama öle oldu kardeşim benden korkar sayar annemleri tınlamaz bile annemde ahh bi kızım daha olsaydı der
bende hep diyom hadi hamile kal beraber büyütelim nasıl olsa babam ceket atsa annem hamileee böle doğurgandan böle kısır karı çıkmış yawwwdelikafadulden
nurayyy şeker nasılsın.
usscum kolay gelsinn
ye bacım yaaa yoksa böcek tüketecek seni kocan sandeviç yapsaydı yaaaa
ohhhhhhhhhhhhh yarasınnnn bennim kaynana yapacak bugünayyyy dun canım borek ıstıo demıstım anneme
amacım ona yaptrmaktı
kocisim alıp gelmiş ayyy cok sevindim canım benim yaaa:dance:hihoyyyt
biri gelir biri gelir dedi oğluşum adını taşıyan amca geldi ömerr
ayy ben çok havaya girdim eltim sayesinde bana dermiş o kız delikafadulden
rabbimin gücüne gitmesin ama pek mutlu olurumdelikafadulden
kıslarrr fakeee çok bunalımda kocasına bile bişey demiyormuş heeee
buraya da gelemem bir süre dedi.......ne yapsak yaaa
elimde bir çubuk olsa şu kız hamile kalsa yaaaaaaaaaaaaa çok üzülüyorum valla yasin okuyacaktım ona okuyamadım duşda çok kalamıyorum abdes alamıyorum belkim dualarım kabul olurdu
14.25 te okunuyor canım kılabilirsin hala
cnm ilkindiyi 2,30 gibi kılman lazımm öle biliyorum ben
ahh bende kılsam ama nerede yaaa
bravo kusum ezdirme ananı kimselere:hooray:
ben de cok sinirleniyorum anneme satastıkları zaman
ben ne kadar kızarsam kızayım baskası kötülemesin bana
yengem de pek sever anamı kotulesin:mymeka:napsa yaranamıo kadın
gecen sene de 15 senelik aile dostumuzdan olduk o yuzden
annem senelerce evinde agırladı yedirdi icirdi kadın benim evime gelmiş anamı kotulemeye kalktı bana
neler dedi nelersenelerce biriktirmiş abuk subuk olayları anlattı ordda onu dedi burda bunu yaptı seklinde...ben agzımı dahi acmadım sonra uyandı bu dioki annene soylemezsin biliyorum ondan sana anlatıyorum
sabaha kadar uyuyamadm Allah sizi inandırsın kime guvenecegini şaşırıyor insan yaa
canım dedigin insan hakkında neler dusunebiliyor
ama tabi dusundum dusundum ben bunu yutamam anlattım annene gorusmeyeceksin dedim
1.5 senedir gorusmuyoruz artık:1no2:
evet cnm yaa başka ne yaparızki allahım bu günlerde nasip etsin yaaof dırım deme yaaa:çok üzgünüm:elimizden gelen bişe yokki dua etmekten başka
cnm burada görümceleri varmış ama nekadar samimi nedir bilmiyorumki, gelsin buralaraevet yaaa biz burda sohbet ediyoruz o orda buhranlarda ne yapsakki acep
başka bi şehire gidemezmi acep tanıdıkları yokmu:sm_confused:
ahhhh sen böle diyorsan ben heç etmeyecem heee zaten yemekten soğuttular beni veletler kusmaktan herşeyden tiksindim ben yaaaa....alışmı diyolar doğunca bize bakacan senmi diyolar ......bu arada oturunca ve ikibüklüm durunca yavaş tepki veriyo bunlar yaaatşkler canlarım ama minnoş durmadı şimdi uyudu ikindi ezanıda okunuyor. canlarım birşeyler atıştırıyorum tabi ama kahvaltı yapmayı özledim valla ayakta atıştırıyorum bazen durmuyor kerata.yeni resim çekince ekleyecegim teyzeleri.
nuraycımm geçenlerde de dedim bence çarşambaya kalmadan gelecek kızımız.
demek dilekcigimiz ev taşıyor Allah kolaylık versin.
Hicrancımm dedigin gibi iyiki kk var ve iyiki sizler varsınız canlarım.
dırımcım eşin hazırlasın demişsin tatlım ama nerdee benim kociş bugün akşama dogru kalkar.kalktıgında da pcyi devreder ben giderim şekercim.