Aysonu Kizlari 2008

birsen faceden o busenin cama yapışmış resmini nasıl silebilirim yavv hiç hoş bir resim değil denemek amaçlı koydum çıkmeyo

birsen ilk torun çok başka derler hep
bence annen ve babam senin paşalara aşuk olucaklar
heycanları normal
nasıl özlücekler görüceksin
biz ablamları her pazar beklerdik eniştemde sağolsun
hep cadı ilaydamızı ve ablamı getirirdi hiç paylaşazdık sevrdikce severdik
annem torunun bidediğini iki etmez hemen yapar babamda ne istese onu yapar düşün yani bizim yaptıramadığımız onlar yaptırıyo
bende onlara torun vermek istiyorum bazen hayal ediyorum bebeğimle annemlere gitmeyi

valla fake cnm dedem beni çok severdi kiii dedemin 20 torunu vardı ama ben başkaydımm tek kızının kızıydım....o yüzden dedem adını veriyorum çocuğuma ali aynı dedem gibide inat ........

annemlere gelincede hep tedirgin bi duruş var sorunlarımdan korkuyolar yani
ama biz anlatınca onlara ultrason hallerini çok mutlu oluyolar
dün alim ellerini başına koydu kıçını döndü parmaklarını gördüm gözümden gitmiyor eli
inş.sağsağilim doğurup dahada mutlu oluruz..
sana gelince yeni bir yola başlayacaksın böylemi gireceksin o yola
hayat hep risk cnm ben maddi manevi girdim o riske
inan borç o kadar çokki düşünsek sıkıntıdan patlarız ama tek mutluk yetiyor

şimdi sende .çoukların için inaçla gir bu yola her gittiğğimde neler görüyorum tüp bebek de annem yaşında kadınlar tek yumurta ile tüp bebek yapacaklar......düşün ama umutlularr sende yapacak ve çocuklarını alıp annene gidecn buna inan

birsen sildim resmi galiba
kız orda esen diye biri var o bizim esenmi

cnm bakamadım kızzz annemle lak lak yapıyorduk alıncakların listesine bakıyorduk

birsen bebeklerine koyucan isimler çok güzel
benim oğlum olursa berat ismi çok hoşuma gidiyo
verdiğin umut içinde çok teşekürederim ben hem annemlere gidicem hayalim gibi
rabbim kısmet ederse hem istanbulda görümclerim ve amcam var geliriz birgün senin yanınada gelicem anne olarak :1rolleyes:

inş. cnm kapım sonuna kadar açık bu tarafa yolun düşerde gelmezsen papaz oluruz zatii

birsen gördünmü fotoları
valla bişeyler yapıyom ama ne yaptığımı bende bilmiyom
karıştıra karıştıra
peki senin yaptığın yorumlara benim cevapları okuyabiliyonmu yani başara biliyommu

Merhaba kızlarrr artıkk 2009 yılındayız ve bu yılın ilk sabahı umut etmek istiyorum hakkımızda hayırlısı olsun tabii ama sıkıntılarımızın hepsinin geride kalmasını diliyorum allahtan inşallah bu yıll sıkıntısız stressiz madden ve manen iyi bir yıl olur hepimiz içinn
bakalım bu sabah kimler varrr fake seni gördüm altta ismin varrr sobeee

selam kuslar yeni yil herkese mutluluklarin en buyugunu getirsin insallah:Saruboceq:
ben malesefe yeni yila pek guzel giremedim meyra kusum usutmus sanirim hapsirik oksuruk ve burun tikanikligi vardi cok ama cok canımız sıkıldı ne zor birseymiş el kadar bebek yaa icim gitti cok ağladım.burun damlası aldık sonra o burun aspiratoru denen dandik alet hayat kurtarıcıymıs yaa nefes alamıodu yavrucak.damla doktukten sonra onunla sümügünü cektik rahat nefes alıyor hırlamıyor artık ama ara ara oksuruk var.aglayıp sızlamıo rahat uyuyo ama yine de kaynanam gelınce doktora goturecekler kuzuyu:çok üzgünüm:

canım yaaa çoook geçmiş olsun bilirim o sıkıntılı anları benim kızda fena olmuştu hala da iyileşmedi katılıyorum sana burun aspiratörü hayat kurtaıyor resmen bende kızım nefes alamadığı için öksürmeye başladığında ağladığında hemen onu kullandım nefes aldı da rahatladı çocuk o damla dan 2-3 dk sonra hemen temizliyorum burnunu ben öksürükte çokm fena dikkat et bacım çok hassas oluyorlarr

selam kuslar yeni yil herkese mutluluklarin en buyugunu getirsin insallah:Saruboceq:
ben malesefe yeni yila pek guzel giremedim meyra kusum usutmus sanirim hapsirik oksuruk ve burun tikanikligi vardi cok ama cok canımız sıkıldı ne zor birseymiş el kadar bebek yaa icim gitti cok ağladım.burun damlası aldık sonra o burun aspiratoru denen dandik alet hayat kurtarıcıymıs yaa nefes alamıodu yavrucak.damla doktukten sonra onunla sümügünü cektik rahat nefes alıyor hırlamıyor artık ama ara ara oksuruk var.aglayıp sızlamıo rahat uyuyo ama yine de kaynanam gelınce doktora goturecekler kuzuyu:çok üzgünüm:

ay canım yaaa geçmiş olsun allah beterinden saklasın
sen şu anda duyguların had safada canım herşeye çok üzülürsün
gaz sancısı felan oluyomu bebişin bugün 8 günlük oldu allah nasip ederse 8 aylık halinide 8 yaş halinide görürüz tekrar geçmiş olsun

ahh canımmm geçmiş olsun. kıyamam ben onaaa. bende ağlardım senin gibi valla. en acıklı filmlerde bile ağlamam ama çocuğum aklıma gelince ya da bi bebek falan görünce çeşmeler açılıveriyo.

nurayım benimde sezeryan gibi görünüyo. bebiş dönmedi hala. korkuyorumya. senin epidural mi oldu nasıl oldu.

Samiram canim benim gözünüz aydin canim yerim o minik civcivi.Allah Annali Babali büyütmenize ve Hepmizin nasip etsin cok ama cok sevindim bugün gördum bayadir girmemisdim.ismi ne??Dirimkizi sen nasilsin? Yeni Yillinizkutlu olsun saglik sihat ve mutluluklar diliyorum herkeze.

ahhhh kuzum pamuğummm hastamı olmuşşş kıyamammm onaa
çok geçmiş olsun çokk kuşum bence kocanda annende grip di cnm ila onlardan bişey kalmıştır ....ama hasta olsa huysuzlaşır yinede dokotr görrsün

nerdesiniz kızlar yaaa
birsen ananı gördün bizi bıraktın iyimi

yok kızzzzz uyumuşuız kuşum ondan yoktumm

Samiram canim benim gözünüz aydin canim yerim o minik civcivi.Allah Annali Babali büyütmenize ve Hepmizin nasip etsin cok ama cok sevindim bugün gördum bayadir girmemisdim.ismi ne??Dirimkizi sen nasilsin? Yeni Yillinizkutlu olsun saglik sihat ve mutluluklar diliyorum herkeze.

iyiyim cnm bende sayılı günü doldurmaya çalışıyomm nurayom gibi alsam kucağıma rahata erecemm

ahhhh kuzum pamuğummm hastamı olmuşşş kıyamammm onaa
çok geçmiş olsun çokk kuşum bence kocanda annende grip di cnm ila onlardan bişey kalmıştır ....ama hasta olsa huysuzlaşır yinede dokotr görrsün

yok kızzzzz uyumuşuız kuşum ondan yoktumm

ohhhh buldunuz birbirinizi koyun koyuna uyuyun bakem
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X