Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok dün iyi girdim 2009 a bugün sayılmaz
bakalım bu senem nasıl geçecek
birsen ilk torun çok başka derler hep
bence annen ve babam senin paşalara aşuk olucaklar
heycanları normal
nasıl özlücekler görüceksin
biz ablamları her pazar beklerdik eniştemde sağolsun
hep cadı ilaydamızı ve ablamı getirirdi hiç paylaşazdık sevrdikce severdik
annem torunun bidediğini iki etmez hemen yapar babamda ne istese onu yapar düşün yani bizim yaptıramadığımız onlar yaptırıyo
bende onlara torun vermek istiyorum bazen hayal ediyorum bebeğimle annemlere gitmeyi
birsen sildim resmi galiba
kız orda esen diye biri var o bizim esenmi
birsen bebeklerine koyucan isimler çok güzel
benim oğlum olursa berat ismi çok hoşuma gidiyo
verdiğin umut içinde çok teşekürederim ben hem annemlere gidicem hayalim gibi
rabbim kısmet ederse hem istanbulda görümclerim ve amcam var geliriz birgün senin yanınada gelicem anne olarak :1rolleyes:
selam kuslar yeni yil herkese mutluluklarin en buyugunu getirsin insallah:Saruboceq:
ben malesefe yeni yila pek guzel giremedim meyra kusum usutmus sanirim hapsirik oksuruk ve burun tikanikligi vardi cok ama cok canımız sıkıldı ne zor birseymiş el kadar bebek yaa icim gitti cok ağladım.burun damlası aldık sonra o burun aspiratoru denen dandik alet hayat kurtarıcıymıs yaa nefes alamıodu yavrucak.damla doktukten sonra onunla sümügünü cektik rahat nefes alıyor hırlamıyor artık ama ara ara oksuruk var.aglayıp sızlamıo rahat uyuyo ama yine de kaynanam gelınce doktora goturecekler kuzuyu:çok üzgünüm:
selam kuslar yeni yil herkese mutluluklarin en buyugunu getirsin insallah:Saruboceq:
ben malesefe yeni yila pek guzel giremedim meyra kusum usutmus sanirim hapsirik oksuruk ve burun tikanikligi vardi cok ama cok canımız sıkıldı ne zor birseymiş el kadar bebek yaa icim gitti cok ağladım.burun damlası aldık sonra o burun aspiratoru denen dandik alet hayat kurtarıcıymıs yaa nefes alamıodu yavrucak.damla doktukten sonra onunla sümügünü cektik rahat nefes alıyor hırlamıyor artık ama ara ara oksuruk var.aglayıp sızlamıo rahat uyuyo ama yine de kaynanam gelınce doktora goturecekler kuzuyu:çok üzgünüm:
nerdesiniz kızlar yaaa
birsen ananı gördün bizi bıraktın iyimi
Samiram canim benim gözünüz aydin canim yerim o minik civcivi.Allah Annali Babali büyütmenize ve Hepmizin nasip etsin cok ama cok sevindim bugün gördum bayadir girmemisdim.ismi ne??Dirimkizi sen nasilsin? Yeni Yillinizkutlu olsun saglik sihat ve mutluluklar diliyorum herkeze.
ahhhh kuzum pamuğummm hastamı olmuşşş kıyamammm onaa
çok geçmiş olsun çokk kuşum bence kocanda annende grip di cnm ila onlardan bişey kalmıştır ....ama hasta olsa huysuzlaşır yinede dokotr görrsün
yok kızzzzz uyumuşuız kuşum ondan yoktumm