Aysonu Kizlari 2008

o zaman buyuk ıhtımal kızdır degısmez
hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin ilsucuma.s.

benim 38+6da alındı
antibiyotik bişe yapsa benimkine yapardı 1 hafta hastanede yattım yemedigim ilac igne kalmadı bişe olmaz merak etme

bebege bişe olmasın diye veriliyo zaten o ilaclardelikafadulden

ususum saol canım iyileşiyoruz yavas yavas Allaha sukurdelikafadulden
4bucuktan beri ayaktayım uyku tutmadı:delphin:
bugun belki ugrayamam malum misafir var ancak aksama girebilirim herhalde:uhm:
birsenim umarım iyisindir kusum
hicros sen de kocişle barış bakemkaydirigubbakcemile

bende 3:30 da yattım gece yaaa bu arada kocişle barıştık gibi bişii konuşuyopz ama soğuk soğukk özür dilemedi henüz çünkiii dilemezseee aramız ısınmicak kırdı ben çünkii

dırım ne haber canım. bizim sayfada beni sormuşsun canım. sayfadacevap yazdım ama burdan da bir hatrını sorayım dedim.
ben eskisi kadar aktif takılamıyorum canım, pc genelde eşimde oluyor,onun yetiştirmesi gereken işleri var ben de fırsat buldukça giriyorum.
canım senin bulantılar devam ediyormuş. çok zor ya. ikiz gebeliklerin çok zor olduğunu duymuştum ama seninki epey uzun sürdü. inşallah en kısa zamanda düzelir. ama serum konusunda çekinme. keşke şimdiye kadar taktırsaymışsın. ben ilk 3 ay çok serum yedim. kusma pek olmamıştı ben de ama bişey yiyip içemediğim için dr um bana serum önermişti. bazen hastanede taktırıyordum, bazen de evde. ama işe yarıyor. insan daha bir canlanıyor. inşallah sende de işe yarar da biraz kendini toparlarsın.
canım benim bebişimin cinsiyeti de kızmış. prensesim gelecek inşallah. senin de tosunların olacakmış maşallah. sağlıkla doğarlar inşallah, kucağımıza almak ve büyütmek de nasip olsun.
bu arada sizin sayfada çok tatlı bebişler gördüm maşallah. samira doğum yapmış. onu da çok tebrik ediyorum. 17 günlük meyra bebek onun mu? çok tatlı maşallah. avatardaki resme hayran oldum. benim prensesimde güzel olur inşallah. ayrıca ceylin bebek de çok güzel ve şeker. Allah hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin, hamile olanlara hayırlı doğumlar nasip etsin, bebeklerini kucağına almayı nasip etsin. inşallah darısı bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşların başına.
kendine ve tosun paşalarına iyi bak canım. inşallah en kısa zamanda bulantı ve kusmaların geçer.

üleyn bi elimde serummmm yine kk dayım hahaaaa

elimden çıksın serum yaprakcığım yazacam

nurişşşşşşşşşşşşşş dünüşümmmmmmmmm napıyon ahmet dünüşüme slm

aynen steril aletini gördü bu ne diyo ne gerek varmışmakine ne güne duruyormuş süprizzzzzsüprizzzzz

aynen göğüs pompası neymiş ne işe yararmış
bi arkadaşın bebeği oldu işte 6 aylık vay efendim onun çocuğu biberon kullanmıyormuş
bizim bebeler neden kullanacakmış....
uyku setine gerek yok yokmuş tek yorgan yetermiş ayyyy daha neler cnmmmÇok üzgünüm çoook

aynen göğüs pompası neymiş ne işe yararmış
bi arkadaşın bebeği oldu işte 6 aylık vay efendim onun çocuğu biberon kullanmıyormuş
bizim bebeler neden kullanacakmış....
uyku setine gerek yok yokmuş tek yorgan yetermiş ayyyy daha neler cnmmmÇok üzgünüm çoook
aynı benimki gibi erkek işte düz mantık anlamıyorlarrr:delphin:
alıcam kredi kartımı hepsini alıcam görür o gününü
mehaba kızlar ben geldim koçiş uyuyoda
ama heran uyanabilir
kaçarsam anlarsınız artık
nasılsınız

selam canım iyi akşamlar

kızlarrr ben çıkıyorum tufan isyanlarda yeteeeeer dedi onunla ilgileneyim azıcıkk iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrr

mehaba kızlar ben geldim koçiş uyuyoda
ama heran uyanabilir
kaçarsam anlarsınız artık
nasılsınız
tmm cnm hoşgeldinnn
aynı benimki gibi erkek işte düz mantık anlamıyorlarrr:delphin:
alıcam kredi kartımı hepsini alıcam görür o gününü

selam canım iyi akşamlar

kızlarrr ben çıkıyorum tufan isyanlarda yeteeeeer dedi onunla ilgileneyim azıcıkk iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrr

bende yapacamda dışarı çıkamıyorum ama benzetecemmm bende
hadi güle gülee

günaydın canlarım birsen canım iyi olmana çok sevindim yaaaaaaaaa.çok şükür bi rahat yattın. nasılsınız kızlaaaaaaaaar. herkişler uyuyormu bakem

Back
X