Aysonu Kizlari 2008

hicroş napıyon kııı seyircimi takılıyon heee gel bi çay kahve ikram edek nasılsa gece nöbetin vardır senin ayık tutar

valla uykusuzluktan migrenim yine hortladı bu ara çok fenayımmm kız uyusa bari bu gece ben de bir uyku çeksemmm valla saat 2 de sütümü sağmam lazım yatsam bile kalkmam lazımm kız emmediğinden sağmak zorunda kalıyorumm sütte gitti gider bugün gittim hastane tipi bir pompa aldım daha doğrusu kiraladımm büyük bişii aparatlarını kendin alıyorsun steril olarak sağabiliyorsun işte başladık bugün benim evdeki biraz az vakumlu kalıyordu sütüm az olduğundan işe yaramıyordu bu makina inşallah fayda eder de sütüm kesilmeden normale dönerr:Saruboceq:

ama ama bana kızma lütfen geçmişi okumadın galiba ben iki gündür hastanedeyim.ablam ameliyat oldu.zaten 1 haftadır koşuşturuyodum 2 gündür de hiç uyumadım daha bugün gelebildim evime:çok üzgünüm:

aaaaaaaaaaa geçmişolsun canım a.s.a.s.neden ameliyat oldu iyimi bariii anlat bakiimmm

ususcumm hoşgeldinn ablanada çok geçmiş olsun canımm.
hicrancımmm öncelikle hayırlı olsun güzelim teyze oluyormuşsun kardeşin saglıcakla bebegini kucagına alır inşllah. vede geçmiş olsun kendine dikkat et canımm ceylinimizede.

affedecen tabi kız bilmiyodumki ablanın ameliyat olduğunu ne için ameliyat oldu bacım allah acil şifalar versin canım kolay değil zor bu işler zor sağlık gibisi yok valla

canım çok sağol.ablamda 2 cm lik bi nodül vardı boğazında.guatr hastasıydı yani .işte yapılan biyopsi sonucunda kanserli hücrelere rastlanmıştı.salı günü de ameliyat oldu işte.bütün tiroidi ve ön tarafdaki lenfleri aldılar.neyseki bi sıçrama olmammış yani o hücreler bi kapsül çinde kalmış.biraz sıkıntılı bi durumdu ablamın morali filan çok bozuktu.ben onun yanında dirayetli olmaya çalıştım ama ameliyattan sonra bende koyverdim.bi yerden patlak veriyo işte bi de 2 gündür hastanede uyumayıp hasta bakınca bende rahatsızlandım biraz.ay ne çok anlattım yaa.ama şimdi iyi Allaha çok şükür ki:Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldin bizde seni ösledik yawwww gerçi bende pek giremiyom bu ara ama hergün geliyorum 1-2 mesaj yazıp geçmişi okumaya çalışıyorum bugün okuyamayacağım ama

hicrancım şimdi geçmişi okurken gördüm.geç oldu biras ama geçmiş dogum günün kutlu olsun canım ailenle birlikte nice güzel yıllar geçirirsin inşallahhhha.s.a.s.

aslıcım hicroşun kızıyla senin oğlunun arasında ne kadar var bacımikiside 4 aylıkmı hangisi daha büyük hicroşun takvimi 4ay 4 günlük gösteriyo senin takvimin 4 ay 3 günü gösteriyo ay aralarında bir günmü var anaaa ardardamı doğurdunuz ozaman ben burda yoktum yaaaa

aslıcım hicroşun kızıyla senin oğlunun arasında ne kadar var bacımikiside 4 aylıkmı hangisi daha büyük hicroşun takvimi 4ay 4 günlük gösteriyo senin takvimin 4 ay 3 günü gösteriyo ay aralarında bir günmü var anaaa ardardamı doğurdunuz ozaman ben burda yoktum yaaaa

aslınınki benden büyük olması lazım ama 10 gün falan takvimi yanlıştır belkiisositososito

ayyy canım yaaa tekrardan geçmiş olsun kusura bakma canım bilsem öyle dermiyim hiç
bak şimdi üzüldüm vede kendime kızdım neden sormadan etmeden yargıladım hemen

benimkisi 4 ay 3 haftalık canım haftaya 5 ayımıza giriyoruz güzelim.

Back
X