ciddimisin ben hiç öyle bişey okumadım canım pardon yani sözlerimi geri alıyorum kuşum
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
peki öle olsun affedelim şimdilükkka.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ciddimisin ben hiç öyle bişey okumadım canım pardon yani sözlerimi geri alıyorum kuşum
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
cnm babaları 10 gün sonrada göremeyecek maleseff alim 564 gr olmuş ömerim 507 gr olmuş kuşum gayet iyi dedi doktor herbişeycikleri güsel dedi![]()
peki öle olsun affedelim şimdilükkka.s.
hicroş napıyon kııı seyircimi takılıyon heee gel bi çay kahve ikram edek nasılsa gece nöbetin vardır senin ayık tutar
yorgunluktan ölüyorum ama bi bakıyım dedim.ösledim siziiii
ama ama bana kızma lütfen geçmişi okumadın galiba ben iki gündür hastanedeyim.ablam ameliyat oldu.zaten 1 haftadır koşuşturuyodum 2 gündür de hiç uyumadım daha bugün gelebildim evime:çok üzgünüm:
affedecen tabi kız bilmiyodumki ablanın ameliyat olduğunu ne için ameliyat oldu bacım allah acil şifalar versin canım kolay değil zor bu işler zor sağlık gibisi yok valla
hoşgeldin bizde seni ösledik yawwww gerçi bende pek giremiyom bu ara ama hergün geliyorum 1-2 mesaj yazıp geçmişi okumaya çalışıyorum bugün okuyamayacağım ama
aslıcım hicroşun kızıyla senin oğlunun arasında ne kadar var bacımikiside 4 aylıkmı hangisi daha büyük hicroşun takvimi 4ay 4 günlük gösteriyo senin takvimin 4 ay 3 günü gösteriyo ay aralarında bir günmü var anaaa ardardamı doğurdunuz ozaman ben burda yoktum yaaaa
aslınınki benden büyük olması lazım ama 10 gün falan takvimi yanlıştır belkiisositososito
aslıcım hicroşun kızıyla senin oğlunun arasında ne kadar var bacımikiside 4 aylıkmı hangisi daha büyük hicroşun takvimi 4ay 4 günlük gösteriyo senin takvimin 4 ay 3 günü gösteriyo ay aralarında bir günmü var anaaa ardardamı doğurdunuz ozaman ben burda yoktum yaaaa
ayyy canım yaaa tekrardan geçmiş olsun kusura bakma canım bilsem öyle dermiyim hiç
bak şimdi üzüldüm vede kendime kızdım neden sormadan etmeden yargıladım hemen